Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Svađaonica™

1 2 3 4 5 6 7 8
    1 0

franz @ 11.2.2009. 21:16

još dalje.......... dokuda ?

franz kralj, a ja car zanimljivo !

gorlock

.. aloooo ti si ministar, a ne car?? pusti ti mog konjušara na miru!! jasno?

franz

0 0

gorlock @ 11.2.2009. 21:18

.. aloooo ti si ministar, a ne car?? pusti ti mog konjušara na miru!! jasno?

franz

franz

Pa dobro bolje kraljev ministar, nego konjušarev car, a što ako on ne pristane i proglasi svoju carevinu na čelu samnom carom ?
    1 0

franz @ 11.2.2009. 21:21

.. e pa poslat ću svoju dvorsku ludu na vas, pa će vas on u ime kralja dotuć, bolje vam je da nestvarate revoluciju!!

.. slušaj imate dobre biznise, a šta fali biti ministar? a on konjušar?

nego nezaboravite da razgovarate s kraljem, i pazite na ponašanje, mogli bi vi peći uštipke za promjenu!! jel to jasno?

kralj franz

0 0

gorlock @ 11.2.2009. 21:28

.. e pa poslat ću svoju dvorsku ludu na vas, pa će vas on u ime kralja dotuć, bolje vam je da nestvarate revoluciju!!

nego nezaboravite da razgovarate s kraljem, i pazite na ponašanje, mogli bi vi peći uštipke za promjenu!! jel to jasno?

kralj franz

franz

Kralju pričekajmo da se i oni izjasne a do tada zapjevajmo.......

Tražili ste gledajte !

1 0

gordan @ 11.2.2009. 21:31

kralj franz

franz
    Hrvati snimaju loše humoristične serije, a ovakav biser troši svoje vrijeme piskarajući na forumu mojtv.hr portala. Franz, ovo vrijedi milijune. Stevo Cvikić će provesti besanu noć smišljajući kako da te oženi za ovaj skript. Svilan već bjesomučno traži tvoj broj kako bi te angažirao u najboljem hrvatskom šou "Nad lipom". Pred tobom je svijetla budućnost. Još ćeš ti škole završit!

Jedva čekam da te vidim kako ponosno hodaš po korzu, dok ti nisko čelo para zrak, a iz džepova viri šuška. Go, Franz.

Šunste grizung
    von Gordan

Svađaonica rules... jbte... mi lajkTongue outTongue outTongue out

1 0

franz @ 11.2.2009. 21:37
    Hrvati snimaju loše humoristične serije, a ovakav biser troši svoje vrijeme piskarajući na forumu mojtv.hr portala. Franz, ovo vrijedi milijune. Stevo Cvikić će provesti besanu noć smišljajući kako da te oženi za ovaj skript. Svilan već bjesomučno traži tvoj broj kako bi te angažirao u najboljem hrvatskom šou "Nad lipom". Pred tobom je svijetla budućnost. Još ćeš ti škole završit!

Jedva čekam da te vidim kako ponosno hodaš po korzu, dok ti nisko čelo para zrak, a iz džepova viri šuška. Go, Franz.

Šunste grizung
    von Gordan

gordan

.. gorlock dobar si ministar, ali jel vidiš kako se ulizuje svom kralju! na primjeru mog konjušara! ma znao sam ja, a nisam bezveze kralj da je on prava momčina, koja zna di pripada, vidiš kako tepa svom kralju, jesam ti ja rekao kako je moj flash gordon vidovit!

unaprijedit ću ja njega, da da, e još samo da nije zaljubljen u mene, a šta možeš!

kaiser franz

1 0

gordan @ 11.2.2009. 21:40

Jebote, Franz, zakon si.

Još nisam čuo da nekom laska kad mu kažeš da jedva čekaš vidjeti ga kako niskim čelom para zrak dok hoda.
    Baš mi je žao što sam mislio da si glup.

Šunste grizung
    von Gordan

1 0

franz @ 11.2.2009. 21:44

Jebote, Franz, zakon si.

Još nisam čuo da nekom laska kad mu kažeš da jedva čekaš vidjeti ga kako niskim čelom para zrak dok hoda.

Šunste grizung
    von Gordan

gordan

.. ej mali!! pazi kako se razgovaraš s kraljem, mogao bi guliti krumpire u kuhinji , znaš ili da imaš problema s mojom dvorskom ludom!, nego ako sam ti dao povjerenje i funkciju konjušara u kraljevstvu to neznači da sad možeš kako hočeš! to možeš tamo s nekim drugim ali s kraljem ne ne! samo fino!

.. ajde skuhaj jedan čaj!! iš iš sad..

kaiser franz

1 0

crna_guja @ 11.2.2009. 21:44

Šunste grizung
    von Gordan

gordan

1 0

crna_guja @ 11.2.2009. 21:46

Jebote, Franz, zakon si.

Šunste grizung
    von Gordan

gordan

1 0

franz @ 11.2.2009. 21:49

Šunste grizung
    von Gordan

gordan

.. moram mu samo još pojasniti, neznam jel otišao po čaj ali ok, vidi flash gordon, a nezanima mene love imam ja i previše,, ma nebrini ja ostajem ovdje na portalu i dovlačit ću nove - korisnike ma besplatno na ovaj portal tako konjušaru nebrini, ma ova stranica če biti poznata van granica ma i svemira!!

to ti kaiser franz veli

kaiser franz

1 0

franz @ 11.2.2009. 21:58

. pa dobro di je taj čaj kao da je u kinu odjahao po njega!!?????

kaiser franz

1 0

gordan @ 11.2.2009. 22:00

.. moram mu samo još pojasniti, neznam jel otišao po čaj ali ok, vidi flash gordon, a nezanima mene love imam ja i previše,, ma nebrini ja ostajem ovdje na portalu i dovlačit ću nove - korisnike ma besplatno na ovaj portal tako konjušaru nebrini, ma ova stranica če biti poznata van granica ma i svemira!!

to ti kaiser franz veli

kaiser franz

franz

Franz, sve smo shvatili. Naravno da imaš novaca. Da nemaš, nikad ne bi završio srednju školu. Zapravo, ne bih se čudio ni da imaš fakultetsku diplomu Tongue outLaughing.

Šunste grizung
    von Gordan

1 0

franz @ 11.2.2009. 22:19

Franz, sve smo shvatili. Naravno da imaš novaca. Da nemaš, nikad ne bi završio srednju školu. Zapravo, ne bih se čudio ni da imaš fakultetsku diplomu Tongue outLaughing.

Šunste grizung
    von Gordan

gordan

..znaš konjušaru moj nisi mi više zanimljiv, a ni smiješan!

pa ču te lijepo pozdraviti i za kraj - bilo bi me stid kad bih imao bruta buzdovana, tebe i koga sam već naveo u svojoj ekipi! izuzev gorlocka i arnol, oni ostaju u ekipi!

ne bi se nikad s vama vozio u istom vagonu, jer nevozimo istom stranom očigledno!

lijepi pozdrav, bilo je zanimljivo zahebavati se na vaš račun, a vaše uvrede shvačem kao komplimente s obzirom da dolaze od niže inteligentnih bića!! i to je to!!

gute nacht und am besten

uber alles fur kroatien

von franz

0 0

gorlock @ 11.2.2009. 22:26

..znaš konjušaru moj nisi mi više zanimljiv, a ni smiješan!

pa ču te lijepo pozdraviti i za kraj - bilo bi me stid kad bih imao bruta buzdovana, tebe i koga sam već naveo u svojoj ekipi! izuzev gorlocka i arnol, oni ostaju u ekipi!

ne bi se nikad s vama vozio u istom vagonu, jer nevozimo istom stranom očigledno!

lijepi pozdrav, bilo je zanimljivo zahebavati se na vaš račun, a vaše uvrede shvačem kao komplimente s obzirom da dolaze od niže inteligentnih bića!! i to je to!!

gute nacht und am besten

uber alles fur kroatien

von franz

franz

Vrlo odmjeren komentar franz, posebno završnica Innocent

Dr. buzdek ti si mi još ostao dužan odgovor na pitanje s prijašnje teme podsjećam:

Jedno pitanje za Vas istomišljenike, budući miješate ,politiku i sport ! Ima li po Vama (jer po Vašim komentarima očigledno nema) netko u HDZ-u tko po Vama zaslužuje pohvalu ?  

gorlock

Ja se ne mogu trenutno nikoga sjetiti...

buzdovan 189Broj postova:

Registrirani korisnik
    buzdovan

JESI LI SE MOŽDA SJETIO DO SADA ? 

1 2 3 4 5 6 7 8
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala