Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Svađaonica™

1 2 3 4 5 6 7 8
    1 0

franz @ 11.2.2009. 18:53

.. kad nemaš pametnije onda bolsenik brut priča gluposti, a neznaš ti ni bolje od toga!

.. nego brute buzdovane, ti si brut, no u prošlosti tvoj napoleon flash gordon bi se zvao ..

-  Varius Avitus Bassianus Elagabalus -  e sad tko je to? idemo brzo trk na wikipediu, reću samo -   sličan tebi i flash gordonu.. Tongue out

.. što se tiće šaha, i on zna zadati ozbiljan proboj, pa i mat!!

a koliko se sječam ti si potpisao kapitulaciju, stoga šta hočeš još! kartu ti platim na mjesec!

von

franz

1 0

franz @ 11.2.2009. 19:15

.. hmmm, na šta sve brut buzdovan nemisli! joj joj, a pa što ako sam pješak, možda 2 handed swordsman!! može to? ali šta je to sad? brzo wikipedia brute! onda si ti na šahovskom polju skakač ili konj ! i neskači toliko da se ne popikneš i ode gležanj! i šta onda? tko je kriv? franz pa da!

.. von

franz

p.s. Ako je ovo šahovska ploča a ja izlazim kao pobjednik, tada mi ti (i tvoja ekuipa) kličeš - te, jer sam postao kralj - kako zboriš kralj kretena, još mi je draže jer sada niste samo kreteni već "poraženi kreteni".

Ili je i to kako ti voliš svoje lapsuse ispravljati: LAPSUS LINGUA ?

Ako nisi još shvatio da ti pojanim, rekao si da sam od pješaka postao kralj i pobjedio Vas kretene ! I samim tim postao sam i Vašim kraljem, KRALJEM (PORAŽENIH) KRETENA !

von franz

0 0

gorlock @ 11.2.2009. 19:16

Čitam, čitam.... smijem se Laughing.......

za one koji možda ne znaju ovo je nastavak ove teme:  Video: Fajt Sušeca i Červara u "Nedjeljom u 2" - potražite ovu temu (sad je zaključana), možda Vam nešto bude jasnije.

........Laughingsmijem se i dalje

1 0

franz @ 11.2.2009. 19:27

Čitam, čitam.... smijem se Laughing.......

za one koji možda ne znaju ovo je nastavak ove teme:  Video: Fajt Sušeca i Červara u "Nedjeljom u 2" - potražite ovu temu (sad je zaključana), možda Vam nešto bude jasnije.

........Laughingsmijem se i dalje

gorlock

..eee pa di si frende, kako smo?

.. jesi vidio što je veselo ovdje! ma kakova svađaonica??!! to je VESELA DOLINA !

.. e još samo da mi frendica dođe, ali neznam nekako se bojim reći sad kako se zove, iako znamo na kog mislim!

.. mogao bi biti flash gordon ljubomoran i ljutit, ako cure budu se motale!!Laughing

von

franz

0 0

gorlock @ 11.2.2009. 19:42

Sad moram čekat Franza... i Gorlocka.

Svako dobro,
    von Gordan

Svađaonica rules... mi lajkTongue outTongue outTongue out

gordan

Ne razumijem što radiš noću za kompom kad svi normalni ljudi spavaju ti pišeš, o kome o nama gore spomenutima.

Zar zbog nas ne spavaš? To što si promjenio avatar moram priznati dobro ti stoji, posebno crvena boja u ime pravde i pravednika kakav je flash gordon. E sad jesi li ti gordan ili flash gordon ili samo postaješ flash gordon kada želiš osloboditi portal od nas virusa ovog portala !? Pošto bih ja htjeo zadržati članstvo i dalje ne bih više pisao o tome ! Ili u svađaonici ne važe pravila za nikoga. U svakom slučaju ne želim se svađati.

U prilogu slijedi film PRAVEDNIKA U BORBI PROTIV SVIH ZALA NA ZEMLJI I ŠIRE:

FLESH GORDON

p.s. Ima li sličnosti između tebe i ovog lika u priči ?

1 0

gordan @ 11.2.2009. 20:34

Franz, ljubavi evo me...

Nije me bilo cijeli dan, nadam se da ti nije bilo teško. Vidim da si se i ti kasno uključio. Da li ti to imaš dobre vijesti?

Našao si posao za koji ne treba psihotest, ti fakin jedan? To MORAMO proslaviti, ti fakinčino jedna, ti.

Kad sam vidio da se ipak šališ na temu Flash Gordona, a i tvoj brat također, upišao sam se od smijeha. Uvijek me nasmiješ, a smijeh je dobar za zdravlje, pogotovo mentalno.

Goriluče, čemu nervoza? Sve je ok. Pa tema je "Svađaonica". Samo uvodimo malo konstruktivne rasprave, s naglaskom na korištenje mozga. Odgovorno tvrdim da je ovo jedna od najkonstruktivnijih tema u kojoj sudjeluju Franz, Arnol i ti. Daj malo probaj reanimirati odstranjeni dio mozga koji je zadužen za humor.

Ideeeeemo dalje...

Svako dobro,
    von Gordan

Svađaonica rules... jbte... mi lajk  Tongue outTongue outTongue out

1 0

franz @ 11.2.2009. 20:43

Franz, ljubavi evo me...

Nije me bilo cijeli dan, nadam se da ti nije bilo teško. Vidim da si se i ti kasno uključio. Da li ti to imaš dobre vijesti?

Našao si posao za koji ne treba psihotest, ti fakin jedan? To MORAMO proslaviti, ti fakinčino jedna, ti.

Kad sam vidio da se ipak šališ na temu Flash Gordona, a i tvoj brat također, upišao sam se od smijeha. Uvijek me nasmiješ, a smijeh je dobar za zdravlje, pogotovo mentalno.

Goriluče, čemu nervoza? Sve je ok. Pa tema je "Svađaonica". Samo uvodimo malo konstruktivne rasprave, s naglaskom na korištenje mozga. Odgovorno tvrdim da je ovo jedna od najkonstruktivnijih tema u kojoj sudjeluju Franz, Arnol i ti. Daj malo probaj reanimirati odstranjeni dio mozga koji je zadužen za humor.

Ideeeeemo dalje...

Svako dobro,
    von Gordan

Svađaonica rules... jbte... mi lajk  Tongue outTongue outTongue out

gordan

ooooo pa di si gordone sorry flash ili flesh nisam siguran, točno kako se piše nakon onog filma! hmm

... eee a nisam znao da imam brata?? jesi ti vidovit ili bujnu maštu imaš, mislim ovo drugo!

.. a moram priznati i ti si smiješan!!Laughing

.. hm na ovom portalu imam brata i curu po gordonu, ma ok ako te to veseli!

nego pa di skitaš cijeli dan, svi smo se zabrinili??

.. ili ti treba malo jače dok smisliš odgovor, opet ovo drugo!

.. a kad smo kod inteligencije dokazao si se svojim komentarima, u najmanju ruku smiješnoLaughing

.. znao sam ja da si se ti zaljubio!! ali ja nevolim tebe volim arnolTongue out

franz

0 0

gorlock @ 11.2.2009. 20:52

Ovaj me portal podsjeća na šahovsku ploču s figurama u završnici kakve zanimljive partije.

Naš Franz je pješak koji nezaustavljivo juri prema zadnjem polju, juri prema svojoj promociji.

Promiciji u puno jaču figuru.

U kralja!

Živio Franz, naš novi kralj!

Kralj kretena...

buzdovan

U ovom slučaju stat ću na stranu franza i biti u pobjedničkoj vojsci bolje nego biti među poraženim kretenima koji kliču živio Franz naš novi kralj Kralj kretena.

U svakom slučaju dobro si se opisao dr. buzdek tko je još u tvom timu ? Laughing

1 0

franz @ 11.2.2009. 20:53

.. ee sad dok flash gordon odgovori ja mogu 10 kila kokica ispurkat!

.. a sta je čovjek brz, sta kad bi bio kod ok koralčića, dvoboj u podne, pa tebe bi izrešetali kao švicarski sir koliko si brz!

.. ili si na putu službenom opet?! hmm ,

am besten

von

franz

1 0

franz @ 11.2.2009. 20:55

U ovom slučaju stat ću na stranu franza i biti u pobjedničkoj vojsci bolje nego biti među poraženim kretenima koji kliču živio Franz naš novi kralj Kralj kretena.

U svakom slučaju dobro si se opisao dr. buzdek tko je još u tvom timu ? Laughing

gorlock

.. jesi vidio postao sam kralj, ali FRANZ LAVLJEG SRCA!!

ili još bolje FRIDRIK BARBAROSA!!!!

franz

0 0

gorlock @ 11.2.2009. 21:00

Dugo nismo pjevali, ajmo sad malo zapivat hrvatski narode.........

UPS ZABORAVIO SAM: UPOZORENJE - NEKI DIJELOVI OVOG SPOTA MOGU SADRŽAVATI UVREDLJIVE SADRŽAJE ZA NEKOGA PA GLEDATE NA VLASTITU ODGOVORNOST

1 0

gordan @ 11.2.2009. 21:02

.. ee sad dok flash gordon odgovori ja mogu 10 kila kokica ispurkat!

.. a sta je čovjek brz, sta kad bi bio kod ok koralčića, dvoboj u podne, pa tebe bi izrešetali kao švicarski sir koliko si brz

.. ili si na putu službenom opet?! hmm ,

am besten

von

franz

franz
    Ej, Francek, pa ja radim i sada. Ne čekam kao zapeta puška na tvoj odgovor, možda i zato jer ne očekujem ništa smisleno od tebe. Nego, idem se ja probati našaliti malo na račun tvog nicka, to mora biti smiješno, a i zahtjevno je za smislit tako nešto. Recimo, Franz Posranz, hihihihihihihihi. Mijenjaj gaće Francek, ova fora ti je sigurno istisnula malo piške.

Šunste grizung
    von Gordan

Svađaonica rules... jbte... mi lajk Tongue outTongue outTongue out
    1 0

franz @ 11.2.2009. 21:13
    Ej, Francek, pa ja radim i sada. Ne čekam kao zapeta puška na tvoj odgovor, možda i zato jer ne očekujem ništa smisleno od tebe. Nego, idem se ja probati našaliti malo na račun tvog nicka, to mora biti smiješno, a i zahtjevno je za smislit tako nešto. Recimo, Franz Posranz, hihihihihihihihi. Mijenjaj gaće Francek, ova fora ti je sigurno istisnula malo piške.

Šunste grizung
    von Gordan

Svađaonica rules... jbte... mi lajk Tongue outTongue outTongue out
    gordan

.. PROGLAS KRALJA!!! ACHTUNG ACHTUNG!!

dana 11.02. A.D, Kralj Franz objavljuje:

.. dvorska luda će biti brut buzdovan!!

.. konjušar i vidovnjak je flash gordon!

.. gorlock ministar kulture, jer kralj voli pjesme MPT.

... a kraljica je Arnol..

ODLUKA STUPA NA SNAGU ODMAH!!!

PO KRALJEVOJ ŽELJI I ZAPOVJEDI!

VAŠ KAISER - franz

0 0

gorlock @ 11.2.2009. 21:13

To Goriluk care, daj malo žvaljavog Tupsona u eter. Kad je bal...

Idemoo daljeeee....

Šunste grizung
    von Gordan
    gordan

još dalje.......... dokuda ?

franz kralj, a ja car zanimljivo !

0 0

gorlock @ 11.2.2009. 21:15

.. PROGLAS KRALJA!!! ACHTUNG ACHTUNG!!

dana 11.02. A.D, Kralj Franz objavljuje:

.. dvorska luda će biti brut buzdovan!!

.. konjušar i vidovnjak je flash gordon!

.. gorlock ministar kulture, jer kralj voli pjesme MPT.

... a kraljica je Arnol..

ODLUKA STUPA NA SNAGU ODMAH!!!

PO KRALJEVOJ ŽELJI I ZAPOVJEDI!

VAŠ KAISER - franz

franz
    franz ne znam, moram razmislit, tvoj ministar kulture ili gordanov car ? Laughing
1 2 3 4 5 6 7 8
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala