Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Svađaonica™

1 2 3 ... 6 7 8
    1 0

arnol @ 9.2.2009. 23:34

Ja, ja sam u pravu, sve znam, ostali su glupi ......

Možda kakva serija, što bi pomoglo da bude manje svađe ? 

2 0

franz @ 9.2.2009. 23:51

.. pa možda da krenemo od odgoja koji neki nemaju, bontona, kvalitetnih karakternih osobina, tolerancije za različitosti npr, ljudskosti, sta misliš arnol!

.. ili treba dopustiti da te drugi blate!! koji to nemaju!?

franz

0 0

gorlock @ 10.2.2009. 0:08

Ja, ja sam u pravu, sve znam, ostali su glupi ......

Možda kakva serija, što bi pomoglo da bude manje svađe ? 

Arnol

Ja se niti ne želim svađati !
    2 0

arnol @ 10.2.2009. 0:29

Neće ljubitelji svađe ni doći na ovu stranicu.

0 0

arnol @ 10.2.2009. 0:52

.. pa možda da krenemo od odgoja koji neki nemaju, bontona, kvalitetnih karakternih osobina, tolerancije za različitosti npr, ljudskosti, sta misliš arnol!

.. ili treba dopustiti da te drugi blate!! koji to nemaju!?

franz

franz
    Nije samo odgoj, sve što kažeš tako je, još ak dodaš tvrdoglavu žensku koja misli da je najpametnija na svijetu, za toleranciju mjesta nema, ma za ništa.
    Sjećam se one rasprave sa burekom masnim tako nešto bilo je svega i dobro završilo.
    Ne mogu razumjeti kaj bilo tko hoće od tebe i gorlocka ?
    Samo se nemojte uzrujavati , koliko je tužno, toliko je i smješno !
    Lijepi pozdrav ! 

2 0

franz @ 10.2.2009. 14:02

Arnol

.. već sam rekao ali ti si naš Anđel Arnol!

.. am besten und alles gut fur arnol

von franz

2 0

arnol @ 10.2.2009. 18:43

.. već sam rekao ali ti si naš Anđel Arnol!

.. am besten und alles gut fur arnol

von franz

franz
    Bok franz, nisam baš nešto, ali mi je stvarno glupo to gonjenje portalskih kolega.
    Zato što si uletio zbog mene čisto realno na temi o istospolnim zajednicama ne treba ni tebe ni gorlocka razapeti na križ !
    Danas bude bolje i nadam se. Previše je jada, žući, nasilja i svega lošeg van interneta, pa ne treba previše mržnje ni tu.
    Ja znam kome smetam i to prihvaćam.
    Opet samo neka je zanimljivih komentara o svemu od svih.
    Lijepi pozdrav ! 

2 0

arnol @ 10.2.2009. 18:51
     Pardon, vjerujem i nadam se da bude bolje.
    2 0

franz @ 10.2.2009. 22:29

.. da kao i uvijek u pravu si, slažem se s tobom!!

.. ali pazi ovo, možda ima i druga strana kovanice! zašto su neki tako agresivni, pa kad se neslažu razmišljanja ostalih sudionika, oni imaju napadačke sklonosti, uvredljive itd! osim što su osobno nekog drugačijeg svjetonazora, moguće da u stvarnom životu, van portala nisu zadovoljni, samim sobom, društvom oko sebe, a možda i vezom, ili nešto slično!

. posebno mi je bio zanimljiv komentar Bruta! ono kad se on vozio gradom i u vijestima vele - utopio se ribar u kanadi!! to je Bruta toliko razljutilo da se uspjenio na forumu ovdje! znači u stvarnosti živim život, onaj koji živim, recimo umjetni ispadne na kraju, a u biti ovdje na portalu se pokazivaju prave osobine tih likova i osobnost koju u stvarnosti ne pokazivaju, znači pravo lice! mislim da ima tu dosta i nedostatka osim drugih vrlina, jedna socijalna osobina kod tih pojedinaca! u biti njima je ovo nekakov reality, i zbog toga ga doživljavaju na taj način i agresivno ga brane!

.. moguća i ta opcija, zar ne Arnol!

von franz

1 1

gordan @ 10.2.2009. 23:28

Jebote led, ovaj topik je bolji od "Ljubav je na selu".

Kad netko normalan pročita dvije tri ovakve bljuvotine, vjerojatno mu ne padne na pamet uključiti se u raspravu, a ako se i uključi dobije od vas takve odgovore da mu više ne pada napamet nešto dopisati.

Osim toga temu ste nazvali "Svađaonica", a vi jedan drugom virite iz dupeta. Franz je, recimo, u Arnolinom dupetu barem do pola.

Ajmo, svađa. Jiiiiiiihaa, neka igre počnu. Nazovimo ovo sociološkom studijom.

1 0

gordan @ 11.2.2009. 0:48

Hmmmm... dolit ću malo ulja na vatru, da se razgori. Pa jel se tema zove "Svađaonica" ili što? Nismo valjda djeca.

Dakle, Francek, ako ne uspiješ zbarit Arnol, što i neće biti neka šteta (da i nju malo zalijemo, hehehe), pronašao sam ti idealan google oglas (pravi je, nisam ga izmislio):

Djevojke tražiju tebe
    Javi se najbolje još danas ako želiš upoznat djevojke!
    www.1to1chat.com.hr

Primijeti pravopisnu grešku u naslovu. Da sam ga tražio ne bih našao ovakav. Nekad se zvijezde jednostavno poklope.

P.S.
    Sutra me nema većinu dana, ali navečer ću Vam se s radošću pridružiti u razradi ove teme. Tako da ne mislite da vam se ne javljam jer sam ostao bez teksta nakon što Franz izvadi svoj adut iz rukava i spomene Flash Gordona. Zapravo, čak ću ga sad odmah preduhitriti i promijeniti avatar u ... Flash Gordona.

Svako dobro,

von Gordan

Svađaonica rules, jbte...mi lajk Tongue outTongue outTongue out
    1 0

arnol @ 11.2.2009. 1:12

Pozdrav svima uz ispravak, ne franz se meni ne upucava !

Pretvaramo se u djecu . 

Svađaonica  je pokrenuta zbog ljubitelja svađe, samo su bile male šanse da se tu pojave i nisu.

Teme portala su dobre ispadi su bezveze.

No tko se voli svađati neka izvoli. 

1 0

arnol @ 11.2.2009. 1:17

.. da kao i uvijek u pravu si, slažem se s tobom!!

.. ali pazi ovo, možda ima i druga strana kovanice! zašto su neki tako agresivni, pa kad se neslažu razmišljanja ostalih sudionika, oni imaju napadačke sklonosti, uvredljive itd! osim što su osobno nekog drugačijeg svjetonazora, moguće da u stvarnom životu, van portala nisu zadovoljni, samim sobom, društvom oko sebe, a možda i vezom, ili nešto slično!

. posebno mi je bio zanimljiv komentar Bruta! ono kad se on vozio gradom i u vijestima vele - utopio se ribar u kanadi!! to je Bruta toliko razljutilo da se uspjenio na forumu ovdje! znači u stvarnosti živim život, onaj koji živim, recimo umjetni ispadne na kraju, a u biti ovdje na portalu se pokazivaju prave osobine tih likova i osobnost koju u stvarnosti ne pokazivaju, znači pravo lice! mislim da ima tu dosta i nedostatka osim drugih vrlina, jedna socijalna osobina kod tih pojedinaca! u biti njima je ovo nekakov reality, i zbog toga ga doživljavaju na taj način i agresivno ga brane!

.. moguća i ta opcija, zar ne Arnol!

von franz

franz
    Dogodilo se to da su neki prolupali zbog višegodišnjeg svađanja po portalima i povukli druge za sobom.
    Na žalost neke stvari si pogodio.
    Lijepi pozdrav ! 

2 0

arnol @ 11.2.2009. 1:22

Jebote led, ovaj topik je bolji od "Ljubav je na selu".

Kad netko normalan pročita dvije tri ovakve bljuvotine, vjerojatno mu ne padne na pamet uključiti se u raspravu, a ako se i uključi dobije od vas takve odgovore da mu više ne pada napamet nešto dopisati.

Osim toga temu ste nazvali "Svađaonica", a vi jedan drugom virite iz dupeta. Franz je, recimo, u Arnolinom dupetu barem do pola.

Ajmo, svađa. Jiiiiiiihaa, neka igre počnu. Nazovimo ovo sociološkom studijom.

gordan
    Pozdrav gordan, u moje dupe se nitko ne parkira.
    Ne poznaješ ljudi kojima je namjenjena ovo tema, a njena namjena je očita.
    Laku noć ! 

1 0

gordan @ 11.2.2009. 1:22

Pozdrav svima uz ispravak, ne franz se meni ne upucava ! Pretvaramo se u djecu . 

Svađaonica  je pokrenuta zbog ljubitelja svađe, samo su bile male šanse da se tu pojave i nisu.

Teme portala su dobre ispadi su bezveze.No tko se voli svađati neka izvoli.

Arnol

Pa ja sam ljubitelj svađe i pojavio sam se. Osim toga ovo bi konačno mogla biti zanimljiva tema, ako se pravilno usmjeri.

Svako dobro,
    von Gordan

Svađaonica rules... jbte... mi lajk Tongue outTongue outTongue out

1 2 3 ... 6 7 8
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala