gorlock @ 18.10.2013. 21:57
Kao i za mnoge druge stvari, pa tako i za cijepiva. It's all about money !
Samo je stvar zarade, prevelike su to jake korporacije i farmaceutske industrije, i oni indirektno formiraju zakone.
gorlock @ 19.10.2013. 13:30
Ne mogu se oteti dojmu što je napisao jedan od korisnika na portalu (a @admin ga brani) da u filmu Rocky 3 ima gay scena ?
Jel ima još tko da tako misli ?

franorobert @ 19.10.2013. 13:54
Riječ je o sceni kada Rocky i Apollo trče plažom i kada Rocky napokon tjelesnom spremom dosegne i prestigne Apolla, te oni se oni u deliriju bacaju u more, grle i vesele... Scena je epska, snažna i dirljiva, i uz to motivation mjuzu, nipošto gej.
Ali možemo pričati o gejstvu u serijama/filmovima.
Po meni je prvi primjer Sherlock, gdje je čak i sam pisac dao naslutiti da su Sherlock i Watson zaljubljen par momaka. Kao i dr. House i dr. Wilson :D
Tu je i primjer Dumbledorea iz Harry Pottera i Gus Fring iz Breaking bada...
gorlock @ 19.10.2013. 13:55
PRVO HRVATSKO LICENCIRANO IZDANJE LEGENDARNOG ROLLING STONEA - izašao jučer.

karter @ 19.10.2013. 15:45
Ha kako onda prokomentirati 300 gdje su svi goli, nauljeni, isto grle u jednoj sceni, ili kraj Povratka kralja kad se članovi družine grle u krevetu, sigurno ih ima još. Meni je ta scena za okinut od smijeha, ono eye of the tiger, rocky svakim stihom sve više fizički napreduje, sve znojniji i odlučniji i na kraju prestigne creeda i dva prije velika protivnika znojna, nauljena gola se grle i skaču na plaži, ha ovako i zvuči gay. Sigurno machu stalloneu to nije bila namjera, a možda je ispalo malo gay, međutim meni prije svega smiješno.
mary89 @ 19.10.2013. 16:33
@gorlock, pa ne brani admin njega nego se ti ponasas kao desetogodisnjak i razgovaras na preglup nacin, ne moze ti dozvoliti da vrijedjas. Ako je to tebi normalna komunikacija drugima nije.
I da scena je uzasno gay, to je valjda ocito svakome, ili je tebi normalno da dva tipa skacu jedan na drugoga trceci si u zagrljaj nakon sto jedan ispusta zvukove i ima lice kao za vrijeme orgazma...daj molim te, sto bi rekao da ih tak vidis u RL, "gle pedera!" zar ne?!
franorobert @ 19.10.2013. 17:01
pa jebo vas pederluk
ovo je ta kompletna scena, sa završetkom deliričnog skakanja po plaži i tek kad se odgleda cijela u komadu može se skužiti njena 'moć'
ako je ovo nekome gej, onda dobro porazmislite o svojim seksualnim apetitima i porivima...
mary89 @ 19.10.2013. 17:09
Vise bi trebali razmisliti o tome oni kojima je ovo normalno.;-)
cala @ 19.10.2013. 17:22
oni su definitivno gay,(eng.gay-sretan)-to je sigurno a za ovo drugo značenje...ne znam...iako mora se priznati da je na granici i da me nasmijalo
franz88 @ 19.10.2013. 17:34
.. nije me bilo kratko vrijeme i odmah B U M!
citam postove kako je navodno Rocky Gay nekome, odnosno određena scena! W T F !
samo Gayu moze tako nes biti gay.. ali i tom liku(kojemu je Rocky Gay) vjerojatno bi i u filmu Prizivanje isto tako bilo gay scena, nego kako objasniti da zenski demon lovi, hvata, dira, ulazi u istosponu osobu, pa djecu dira to vec granici s pedofilijom.... ono Just think about it!
fakat niste normalni...
mary89 @ 19.10.2013. 17:41
Vi muskarci stvarno imate takve odnose s frendovima? Vama to normalno? Zabrinjavajuce.:-/
franz88 @ 19.10.2013. 17:50
..kad se taj film snimao jedino u svijetu je bio poznat gay Elton John i onaj George Michael e da i pjevac iz Queena... i nikaj drugi no, sad ste svi gayevi pa cak i Chiro Blazevic! najpoznatiji gay na terenu hahaha... al ono da je Rocky fakat se nekom dignio na misice i znojna tijela i umjesto da dobije sakom u celo, zamislil se kao ona pjesma iz LET 3 kurcem u celo...
a sada samo za sve one koji se pale na Rocky ja i koji misle da su njegove scene gay - a mi nemislimo!
Kurcem u Celo
franorobert @ 19.10.2013. 17:58
a ništa, lipo možemo Stallonea preslikat na divovski jumbo plakat s prekriženim licem i homofobnim podtekstom vezanim uz ovu gej ikonu ;)
jebeni egotripaši...
gorlock @ 19.10.2013. 17:59
@franz, kralju - može i bokserom u glavu 
gorlock @ 19.10.2013. 18:03
@mary89, naravno da ću žestoko odbaciti takovu kritiku koja nema veze s logikom.
Dobro @franz kaže samo P******** ta scena iz Rockya može biti gay.
Kada bi se završna scena izvukla iz konteksta niti onda to nije gay, hebote radi se o športašima koji se veselu postiignutom uspjehu.
Po toj vašoj uvrnutoj logici svaki nogometaš bi bio gay.
Ne daj Bože 
franz88 @ 19.10.2013. 18:09
... morate Vi svi kod mene na TERAPIJU:
bute Vi bili normalni onda hahahahahha
DU NICH - krenimo s ovim
Pjevca Till Lindeman iz Rammsteina u pjesmi i spotu Knorkatora
franz88 @ 19.10.2013. 18:56
.. goriluce koliko imas godina?