gorlock @ 19.10.2013. 19:05
Da baš jesam, a ti si baš @cockroach
@franz, punoljetan sam, ali još sam dijete.....
karter @ 20.10.2013. 11:54
Pa nisam siguran ali mislim da ne postoji sa tako velikim postotkom alkohola, mislim da ide negdje do 75-80 posto. U hrvatskoj ga ima u nekim trgovinama (u zagrebu kad sam bio sam ga slučajno vidio), za drugdje neznam jel nikad nisam imao ideju tu to piti. SAd ako magare kaže da je to loša imitacija, valjda je, nisam ekspert što se tiče tog. Jedanput sam ga popio u Pragu u pivnici nekoj, i najviše me se dojmio ritual ispijanja, na kraju je ipak bio malo gorak, a što se tiče pijanosti već sam i ovako bio gotov tako da ne znam koliko je pridonio.
franorobert @ 20.10.2013. 19:18
Ima li netko tko putuje na relaciji ST-ZG, na tjednoj/mjesečnoj bazi? Da podijelimo troškove
gorlock @ 21.10.2013. 19:43
@franorobert, teško da će te u današnje vrijeme netko koga ne poznaš povesti bilo gdje.
Taj netko koga recimo ustopaš i ne daj Bože doživite prometnu je ajme nahebao ako se tebi kao stoperu nešto desi.
gorlock @ 21.10.2013. 19:46
Nego jel tko kupio tko časopis Rolling Stone - hrvatsko izdanje ??
Izašao je prvi broj 15 kn je ima 150 stranica od toga reklama za popizditi.
Prvi broj se uglavnom bazira na povjest samog časopisa i neke meni ne zanimljive intervjue -
No ono što je ok, ima tu dobrih recenzija, glazbe, zvuka ali i filma....
Nisam baš impresioniran prvim brojem, ali ovakav časopis zaslužuje da mu se da šansa .
I za kraj zanimljivost časopis je regionalan - za područje ex-yu.
franorobert @ 21.10.2013. 20:22
Ja sam ga kupio :)
Uglavnom sam zadovoljan, kultna je to stvar... Odlične recezije i Bare/Thicke članci. Samo sam očekivao malu veću posvećenost filmu i televiziji.
gorlock @ 22.10.2013. 23:05
nice @rosinante
evo jedan od mene
Inače Knockin On The Heavens Door je jedna od najizvođenijih pjesama i obrada iste.
U originalnoj izvedbi naravno legenda Bob Dylana, dok je svakako najpoznatija obrada grupe Guns N Roses.
Ova obrada od Avril Lavigne mi je posebno draga.
franorobert @ 23.10.2013. 1:05
jebote, Avril ima glaščinu
crnisokol @ 23.10.2013. 8:58
prilično loša obrada od Avril...bolje joj je ispala Bad Reputation
franorobert @ 23.10.2013. 16:20
jebiga, obrada je obrada, njoj svojstvena
shogun @ 24.10.2013. 16:17
Vidjet cemo, ali imam osjecaj da Hardy (za mene jedan od najtalentiranijih ''mladih'' glumaca kojem zelim sve najbolje) dobiva krive uloge nedostojne njegovog potencijala. On zasluzuje bolje. Jos od Ratnika nisam vidio dobar film s njim, a prije toga samo Pocetak, Bronson, Stuart: Zivot natraske. A i nadolazeci filmovi se ne cine najboljima, mislim remake Mad Maxa?! Jednostavno ga zelim vidjet u necem boljem..
gorlock @ 24.10.2013. 18:06
Da Avril ima glaščinu, prava je rokerica. Što se pak tiče obrada naravno da nit jedna ne može biti kao original.
Knockin On The Heavens Door je meni osobno jako dobra obrada od Avril, dok mi je Bad Reputation onako ok - prolazi.
Evo još jedna zanimljiva interepretacija Avril i to live MTV ICONS - Metallica - Fuel !
gorlock @ 24.10.2013. 18:23
Hardy u ulozi Elton Johna, iskreno pojma nemam kako će to izgledati, ali vjerujem da će to biti vrlo zanimljiv film i doista će trebati puno napora da bilo tko odlgumi Elton Johna.
Baš me zanima hoće li u filmu biti i jedan od dueta Elton Johna i Axl Rosea he, he, he.....
gorlock @ 25.10.2013. 22:11
Za svega 8 sati video - U Zdrav Mozak - Božidar Kalmeta 80 000 pregleda.
Pogledajte zašto
franorobert @ 26.10.2013. 0:37
Hahahaha, too damn funny!!
franz88 @ 26.10.2013. 15:33
avril je dobra samo za jedno za f =?!3
koliko likeova za ovu stvar?!
franz88 @ 26.10.2013. 17:14
..hmmm dva minusa na Eminem, imate pravo ovo je bolje
ova pjesma je s albuma Mutter, prva po redu na albumu, koji je izasao pocetkom 2000 tih, svoj originalni album sam si kupio u Frankfurt am Main, no ovo je vec treci po redu spot za istoimenu pjesmu koja ima takodjer i Piano verziju! nakon mnogo godina poslje Rammstein radi spot za vec staru pjesmu...
a sad samo zeleni palcici!!!
cala @ 26.10.2013. 17:51
ajde evo ti "zeleni" da ne cmizdriš više;)