Hello ekipa,
gorloc tvoja premisa je vrlo slična mojoj .... djelujem potpuno van ikakvih financijskih i promotivnih tokova .... moji sadržaji su dijeljeni već godinama a velika većina su bez napomene izvorišta što me ni najmanje ne smeta .... dijelim svoj rad besplatno i sretan sam ako postoji i jedna ''duša'' koja je našla neki sretni moment u tome ... ovo mi je čisto zadovoljstvo i hobi uz koji se relaksiram ... autori koje sam ubacivao u svoje video uradke u raznim kombinacijama ako bi ih smetalo odmah bi pobrisao ali njih još nije bilo do sada .... sve je zasnovano na otvorenoj i prijateljskoj bazi u zdravoj raspravi razmjene razmišljanja ...
.... imao sam dosta upita za prebacivanjem VHS starih kazeta snimaka raznoraznih tuluma, zabava, svadbi, znanstvenih predavanja itd gdje sam ljudima to besplatno radio sa pročišćavanjima slike (velika većina je bila slabo gledljiva) i čišćenje zvukova (najčešće su bili u pitanju šumovi te nerazumljiv mutan govor) ... ovaj uradak koji si gore predložio za pogledat očitava i moj pogled usporenog pogleda na svijet jer cijeli dan sam izložen raznim dinamičkim poticajima gdje kad dođem u tišinu doma svog (dok se klinci ne razgoropade polsije školice a supruga počne sa dijeljenjem obaveza) preštekavanjem prelazim u slow motion rad :) ....
.... Brando evo link na moj kanal pa ako ti se što svidi ja sretan ....
https://www.youtube.com/channel/UCkhM_Q0Mkz4S2D8OBCnNL0Q
... autor i osnivač sam raznih retro, muzičkih i gradskih FB grupa od kojih su neke postale uspješne te okupljaju i nekoliko tisuća duša ...... na žalost uzimale su mi puno kako slobodnog vremena tako i koncentacije pa sam trenutno ispisan sa FBa ... posao grupa odrađuju, i to odlično, neki od mojih prijatelja koji su ujedno i admini tamo ....
... pišem blog koji ima retro novinarske isječke a i autorskih tekstova koliko mi to vrijeme dopušta tako da ako nekog zanima pročitat ''žvrljotine jednog šmokljana'' neka navrati na adresu (između ostalog ima i tekstova iz ondašnje filmske industrije kako filmova tako i glumaca onog doba) .... a bilo bu još toga samo uz sve obaveze što privatne tako i poslovne udaljuju me od druge ljubavi a to je pisanje (ne brinite ne umišljam se da sam Dostojevski ili Balzac)....
http://zag80.blogspot.hr/
... opet ja razvlačim i filozofiram dugim postovima što mi svakako nije bila intencija .... do neke druge /ne/prilike ostajte mi sretno ili kak bi rekli u mojem omiljenom filmu ''neka sila bude uz vas'' ....