Uvjeti korištenja

Dobrodošli na portal tvrtke Moj TV portal. Moj TV portal Vam omogućuje korištenje sadržaja i usluga svog portala Mojtv.hr. Uvjeti korištenja se primjenju na sve sadržaje i usluge portala Mojtv.hr i podložni su dole navedenim Uvjetima korištenja i smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

OPIS

Mojtv.hr pruža mogućnost korištenja različitih sadržaja i usluga, a sukladno ovdje utvrđenim uvjetima.

SADRŽAJ I PROMJENE

Mojtv.hr portal se sastoji od slijedećih cjelina: naslovnica, magazin, film, serije, emisije, kino, DVD, forum i video.

Mojtv.hr zadržava pravo promjene sadržaja, izgleda, ukidanja kao i promjene uvjeta korištenja portala kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio Mojtv.hr portala bez obavezne prethodne najave. Moj TV portal d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge Mojtv.hr portala uključivati reklame, raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke Mojtv.hr portala za obaviještavanje posjetitelja/korisnika portala, a za normalno funcioniranje svih usluga i sadržaja portala Mojtv.hr.

Tvrtka Moj tv portal se odriče bilo kakve odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz Mojtv.hr portala ili je na bilo koji način vezana za korištenje Mojtv.hr portala za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na Mojtv.hr te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja Mojtv.hr portala.

Tvrtka Moj tv portal neće ni na koji način biti odgovoran za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja koje je nastalo zbog korištenja usluga portala Mojtv.hr.

Tvrtka Moj tv portal ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji te ne može jamčiti točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.

OBAVEZE KORISNIKA PRI KORIŠTENJU PORTALA Mojtv.hr

Korisnicima Mojtv.hr portala slijedeći postupci su strogo zabranjeni i neprihvatljivi:

objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima

objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima

objavljivanje sadržaja koji je vulgaran, uvredljiv, prijeteći, rasistički, šovinistički i/ili pornografski te štetan na bilo koji drugi način i sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone

lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge fizički ili pravne osobe

objavljivanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

manipuliranje informacijama kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koje se objavljuje ili šalje putem usluga mojtv.hr portala

svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke i/ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja

korištenje na bilo koji način Mojtv.hr portala za slanje odnosno poticanje širenja netraženih komercijalnih priopćenja (tzv. spamanje)

prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

REGISTRACIJA KORISNIKA I POSJETITELJA PORTALA

Registracijom za usluge portala Mojtv.hr korisnik dobiva podatke o korisničkom računu – korisničko ime i lozinku.

Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.

Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane zlouporabom servisa portala Mojtv.hr.

Tvrtka Moj tv portal nikada neće od korisnika tražiti korisničke podatke, a što se osobito odnosi na lozinku. Radi identifikacije prilikom pružanja pomoći korisnicima, tvrtka Moj tv portal može tražiti e-mail adresu korisnika.

AUTORSKA PRAVA

Sadržaj na portalu Mojtv.hr je zaštićen autorskim pravima. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na Mojtv.hr portalu ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka tvrtke Moj tv portal. Također ne smiju se koristiti ni na jedan način koji može uzrokovati štetu tvrtki Moj tv portal ili bilo kojij trećoj strani. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti tvrtku Moj tv portal koristeći adresu dosupnu na portalu Mojtv.hr. Sadržaj objavljen na portalu Mojtv.hr smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava te svakog navedenog ograničenja prava.

ZAŠTITA PRIVATNOSI I TAJNOST PODATAKA

Tvrtka Moj tv portal se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja Mojtv.hr portala. Tvrtka Moj tv portal može prikupljati osobne podatke korisnika/posjetitelja samo uz njihovu suglasnost. Navedeni podaci će se koristiti u svrhu informiranja korisnika, boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika Mojtv.hr portala kao i radi razvijanja što kvalitetnije pružanja usluge. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE I SADRŽAJI DOBIVENI OD KORISNIKA

Mojtv.hr portal sadrži veze (linkove), podatke i informacije do drugih Internet stranica i servisa. Te stranice nisu pod kontrolom tvrtkle Moj tv portal i tvrtka Moj tv portal nije odgovorna za sadržaj tih stranica niti za veze (linkove) na tim stranicama te se kao takva odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Tvrtka Moj tv portal nije odgovorna za sadržaj stranica oglašivača na Mojtv.hr portalu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na Mojtv.hr portalu.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača (što između ostalog uključuje korespondenciju, plaćanje, dostavu roba i usluga i sl.) na i izvan portala Mojtv.hr isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača te tvrtka Moj tv portal nije odgovorna za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Tvrtka Moj tv portal nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji portala Mojtv.hr iako zadržava pravo da tijekom korištenja usluga portala Mojtv.hr koristi neke od tih sadržaja u promotivne svhe usluga unutar kojih je sadržaj objavljen.

Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima portala.

UKIDANJE I ZABRANA KORIŠTENJA USLUGA PORTALA

Tvrtka Moj tv portal zadržava pravo ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim uvjetima korištenja i automatski ukinuti korisnički račun registriranog korisnika bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja odnosno kršenja ovih uvjeta korištenja.
Tvrtka Moj tv portal ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.