aya @ 15.10.2013. 23:03
Strašno. Je li ovo konačno bilo dovoljno da Štimac ode? Bojim se da nije.
Čekat će se da upropasti i dodatne kvalifikacije.
franz88 @ 15.10.2013. 23:13
..ponudio je no bojim se vise da je to igrokaz ( smirivanje javnosti), jer Suker nebu pristao.. a odgovor na Vlaovica ko bu zamjenio dalje, a zakaj ne bi ALEN BOKSIC - bio novi izbor!

Boki je moj prijedlog za novog izbornika!
von franz
auran @ 16.10.2013. 11:35
Kakvi su to navijači koji kad reprezentaciji ne ide navijaju protiv nje i raduju se kad gubi? Oprostit ćete, ali pravi navijači navijaju za reprezentaciju i kad igra loše, a ne samo kad pobjeđuje! U sinoćnjoj utakmici Štimac je stavio naše najbolje igrače i posložio ih u formaciju koju najbolje igraju i ovaj put mu se ne može previše toga predbaciti, jer su igrači ti koji su odigrali katastrofalno na terenu. Očito je da su u psihološkoj krizi i treba ih znati izvući iz toga, a to znači uključiti nekog psihologa u cijelu priču. Ipak jedno je sigurno, a to je da Hrrvatskoj ne leži tika-taka stil igre koji je Štimac nastojao 'implementirati' (da se izrazim u stilu Ćire Blaževića), tim više što tika-taka uključuje i okomite ubačaje u 16-erac, a mi ih nismo imali. S obzirom na napadače koje imamo, naša se igra treba bazirati na ubačaje s krila jer su tu Mandžukić i Jelavić najjači. Što se tiče micanja Štimca s kormila reprezentacije slažem se, ali tek nakon što odradi još dvije utakmice dodatnih kvalifikacija. Ako i njih izgubi tada definitivno više nema što raditi na čelu reprezentacije. Pozdrav s nadom da ćemo ipak vidjeti Brazil.
iwax @ 16.10.2013. 13:35
Bemti.Stimca.Konj jedan ima mocad iz za velike stvari a ne zna je poslozit.Sifo na klupi a lovren u igri ko lovrenu da igrat.Aha znam Konj mu da igrat.Bemti takvog trenera.Pletikosi spomenik dic a stimca poslat u pm.HOCEMO CIRU
manuel robbery @ 16.10.2013. 14:06
Na kraju Stimac nije podnio ostavku neo je smjenjen, koja ljiga ni rijec nije u stanju da odrzi.
aya @ 16.10.2013. 14:12
Pusti, dobro da se nije rasplakao....iako se ne bih čudila!
franorobert @ 16.10.2013. 14:33
A što reći o čovjeku kojemu je u HRVATSKOJ uspjela propast kladionica? :D
auran @ 16.10.2013. 14:37
Baš kao što sam i mislio, krenuo je linč na Štimca i ostatak slike nitko više ne vidi. Ne želim da ispadne da branim Štimca, već želim ukazati na jednu stvar na koju više nitko ne gleda, a to je tko je ustoličio Štimca na mjesto izbornika i to praktički van svih mogućih pravila? Nitko drugi doli Davor Šuker koji se slizao s Mamićem i Štimcem! Eh, taj trolist iliti trojni pakt hrvatskog nogometa zaslužuje izgon iz istog na bar 10 godina. I što sad Šuker radi, rješava se Štimca kako bi udobrovoljio narod i sačuvao vlastitu fotelju, a trebao bi i sam da bar ponudi ostavku, bar reda radi, i prizna da je pogriješio s postavljanjem Štimca na izborničko mjesto. Ova se situacija može lijepo opisati događajima iz 1943.g. kad je kapitulirala Italija, a rat je trajao još 2 godine. Mislim da bolju priliku za maknuti ovaj trojac nećemo imati, a dvojac Šuker - Mamić će se na sve moguće načine distancirati od Štimca koji je doživio spektakularan poraz poput feldmaršala Paulusa i njegove 6. armije kod Staljingrada.
Promjene na bolje će se početi događati tek kada predsjednik nogometnog saveza postane Zvonimir Zvone Boban, poštenjačina i čovjek od integriteta, i bude planski razmišljalo o budućnosti reprezentacije. Niko Kovač je dobar izbor. On bi mogao uvesti reda i njemačku disciplinu i svakako se do sada dokazao uspješnim vođenjem mlade reprezentacije, makar bih, osobno, najviše volio da u ove dvije utakmice odluke na klupi vidim legendarnog stratega s pokrićem - Miroslava Ćiru Blaževića.
mary89 @ 16.10.2013. 14:42
Niko je i kao igrac bio vazniji i imao vecu ulogu u reprezentaciji od Bilica. Oduvijek mi je bio cool i simpatican, i jedan od najboljih igraca u rep. , njegov odlazak se bas osjetio. Tak da vjerujem u njega, i mislim da ce to sve biti ok. :-)
iwax @ 16.10.2013. 16:01
Drago mi je da je Niko.Taman sam zavolio nogomet negdje 2006 god.Znaci da sam gledao njegove utakmice.Dobar je igrac.Bilo kako bilo nemoze bit gori od konjA(stimca).Ajmo Niko do Brazila
franz88 @ 16.10.2013. 16:17
.. pa na kraju Niko Kovac, dobar izbor....
jedva cekam viditi stvari na terenu!
GO GO Kroatien!

auran @ 16.10.2013. 20:50
Bilo je lijepo vidjeti kako se prolasku svoje reprezentacije na SP u Brazilu 2014.g. vesele naši susjedi u BiH! Podsjetilo me to na vrijeme kada smo se i mi tako veselili i živjeli za reprezentaciju mitske '98. godine! Svaka čast Bosancima na sjajnim igrama i plasmanu na SP! Iskrene čestitke njihovom izborniku Sušiću i igračima! Siguran sam da će i u Brazilu iduće godine nastaviti prikazivati lijepe partije i uveseljavati svoje navijače!
taurus @ 16.10.2013. 21:25
Hvala na čestitkama Auran-e,dugo smo se borili i eto konačno dočekali odlazak na jedno veliko takmičenje.Nadam se da će i Hrvatska kroz dodatne kvalifikacije otići u Brazil.
gorlock @ 16.10.2013. 23:10
Ako i ne ode Hrvatska, imamo za koga navijati, za BIH.
Iako i ja sam optimist i vjerujem da će Niko dati jednu ozbiljnost reprezentaciji i dati im taj njemački štih igre. U samoj reprezentaciji puno toga nije štimalo, vjerujte mi pouzdano znam kako je Ivica Olić sterao Štimca u P.M: i zato i ne igra. Također Štimac nije imao autoritet nad mnogim igračima, bio je loš izbornik, možda je imao dobru ideju, ali nije znao posložiti niti motivirati ekipu.
To Vam je kao primjer kada radite pizzu, dobijete najbolje sastojke, da napravite najbolju pizzu, međutim niste vješti te sastojke ravnomjerno raspodjeliti i dobijete smeće.
U svakom poslu trebaš napraviti najbolje sa onim s čim raspolažeš, a on je imao najbolje a nije se znao nositi s tim.
gorlock @ 16.10.2013. 23:29
Ha ha ha... pogledajt ovo koja sprdačina...
gorlock @ 16.10.2013. 23:40
Slažem se s @auranom u onom dijelu gdje su pravi navijači uz reprezentaciju i kada gube.
Stoga NEMA PREDAJE
Iako ova situacija podsjeća na neka stara vremena kada rulja - masa ljudi traži glavu (u ovom slučaju izbornika) Cezar im udovoljava i narod je sretan.
franorobert @ 17.10.2013. 1:54
@taurus, je li istina da je danas pola BiH predalo zahtjeve za nenamjenske kredite, da bi mogli 2014. u Brazil? :D
Šalu na stranu, uz Bosnu će nadam se biti puno Hrvata, kao što ste i vi zdušno uvijek bodrili nas, pa i u današnja teška vremena... Kockasti i Zmajevi do finala!!
taurus @ 17.10.2013. 10:38
Zahvaljujem se još jednom na čestitkama koje dolaze uz Hrvatske i mogu reći da sam vrlo sretan i ugodno iznenađen njihovim brojem.Isto tako svi normalni ljudi iz BiH su uvjek navijali za reprezentaciju Hrvatske na svim takmičenjima kao i u predstojećem baražu (sjećam se skakanja po kući kada je pala Njemačka 1998).Ovom prilikom moram spomenuti i zahvaliti se Blažu Sliškoviću i Miroslavu Blaževiću koji su svojim radom udarili temlje ove ekipe koja je otišla na svjetsko prvenstvo.A što se tiče kredita,moraće se dizati nema druge ;).