cala @ 26.10.2013. 17:54
ako ima netko na forumu da se razumije u motore neka se javi,zanima me nešto o apriliji sr50 ditech,gledao sam po forumima, ali me zanima ako ovdje ima tko da mi da neki savjet...hvala
cala @ 26.10.2013. 17:57
franz šalim se nemoj me ozbiljno shvaćati,ali mislim da ti većina(ja sam u toj većini)ovdje sluša dobre stare pjesme iz 70,80,90-ih
franz88 @ 26.10.2013. 18:49
Za svega 8 sati video - U Zdrav Mozak - Božidar Kalmeta 80 000 pregleda.
Upravo - Pogledao sam -
hahahahaaa... ovo je pre genijalno... hahahah... bravo Kalmeta (strucna sprema - srednja magareca - tovarska), daj i nama sredi gablec i apartman...

franz88 @ 26.10.2013. 20:21
... pa stavite neku Vasu iz 70 tih 80 tih...
evo jos jedne od mene, meni zakon
Rummelsnuff - Freier Fall = umjetnost
..nema do dobre stare Germankse Lied...
P.S. - samo zeleni palcici se prihvacaju!
von franz
cala @ 26.10.2013. 20:52
disko bi procvjetalo da umjesto tehno smeća puštaju ovakve hitove
franz samo za tebe,a što se tiče tvojih njemaca,možda da si stavio alphaville,boney m,modern talking ili pak kraftwerk...to bi ti zaslužilo puno "zelenih"
gorlock @ 26.10.2013. 21:23
Ako pričamo o 80-tima i Nijemcima u tom slučaju Falco
gorlock @ 26.10.2013. 21:29
A ako pričamo o 70-80 i 90-tima, te godine je zasigurno obilježila rock glazba, a krajem 80-tih i početkom 90-tih nije bilo disca u kojem nije bilo pjesme Paradaise City
cala @ 26.10.2013. 21:52
ajde gorlock koji gunsi,ti si to stavio jer si opsjednut njima,nemaju oni veze sa discom niti disco sa rockom,ja mislim na dance muziku,kakav rock
gorlock @ 27.10.2013. 15:00
Kad su se već neki raspisali o remake filmovima evo jednog pravog.
Carrie - horor iz 1976 doživio je svoj remake i od 31.10.13. igra u kinima.
Ako se može zaključiti po traileru ovaj remake doista je vjeran originalu.
gorlock @ 27.10.2013. 20:16
Još jedan veliki glazbenik umro je danas - Lou Reed R.I.P.
Ovu stvar ste svi vjerovatno čuli - Walk On The Wild Side
franorobert @ 29.10.2013. 22:47
Zašto je ovaj forum ovako mrtav? Bio sam na nekolicini foruma i nijedan nije bio ovako usporen, neraspoložen za rasprave i konstruktivne komentare, i nijedan nije imao ovako mali broj aktivnih članova u odnosu na broj registriranih članova... Stvarno razočaravajuće. Registriravši se imao sam na umu, naprimjer, ući u topic Breaking Bad i unedogled raspravljati sa 5-10 ljudi o tome kako će se serija završiti, itd.
Uglavnom, malo mi je žao... Ovaj forum je toliko obećavajući, ali su nažalost sam marketing i promocija ovog portala ravni nuli. :(
gorlock @ 29.10.2013. 23:16
Razloga je više... primjerice nejednakost admina prema korisnicima portala, neki imaju pravo komentirati što hoće, dok su drugi cenzurirani - jer se jednostavno ne sviđaju adminu.
Zbog toga su mnogi i otišli, tek rijetki se vrate - primjerice @franz88, njegov stari profil baniran je trajno (@franz avatar - mačak Sylvester).
Forum je obećavajući, slažem se i možda jednog dana postane ajmeeeee dobar.....
Iz tih nekih razloga sam i otvori ovaj topic - CAFFE gdje je u biti dozvoljeno komentirati sve i za sada nitko ništa nije obrisao, što ne znači da neće
.
franz88 @ 30.10.2013. 9:57
i na kraju AMEN! ili potpisujem (uhodani izraz na portalu)
sve tocno napisano od franoroberta i goriluka!
evo poziv - apel starim clanovima nek se vrate biti ce daleko bolje svima:
- Buzdovan
- Crna Guja
- Arnol
- itd...
ak sam mogao Ja nakon dvije godine, mozete i Vi!
silkycoco @ 30.10.2013. 12:29
Ja bi pričala o Breaking Bed-u, ali pogledala sam sve tak da nemam kaj za raspravu. 
Znam da vam je ovo životno važna informacija, ali ja pratim:
Mentalista, Homeland, HIMYM (zbog dobrih starih vremena), SVU, New Girl, TBBT, Modern Family i po novome Draculu.
Od toga su za raspravu Mentalist i Homeland, eventualno Dracula. 
taurus @ 30.10.2013. 12:39
Upravo sam odgledao 3 sezonu Breaking Bad-a koja mi je najzanimljivija bila do sada a trenutno pratim još i Arrow kada već pišemo o tome šta je kod koga aktualno ;).Postoji,pored foruma,i chat gdje se može raspravaljati o filmovima,serijama itd pa ko želi neka svrati.PS i ja sam ga dugo izbjegavao,mislim na chat,čak sam dugo dolazio na portal bez da sam bio registrovan ali bude kvalitetnijh diskusija,humora i članovi sa kojima sam tamo razgovarao su ok,čisto da se zna.Pozdrav svima.
franorobert @ 30.10.2013. 13:32
@taurus, sad te čeka 4. sezona, koju smatram vrhom ove serije, ne računajući zadnjih par epizoda pete sezone. uživaj u svakoj epizodi :D
@silkycoco, i ja trenutačno pratim te tri humoristične serije, Modern Family, The Big Bang i How I Met (..) al je problem u tome što baš i nemamo o čemu razglabati, ipak su to sitcomi. možda samo o HIMYM jer je trenutačno u tijeku zadnja sezona i možda najbolja :)
I imam u planu početi Gledati House of Cards, Homeland i tako par aktualnih dramskih serija, pa ćemo čavrljati ;)
silkycoco @ 30.10.2013. 13:53
Zato sam i napisala da se eventualno može raspravljati o navedenima jer u humorističnim ti doseg prosječno može biti neka posebna fora u epizodi.
Makar kad razmišljam, recimo komentar za Modern bi bio da mi je mala Lily sad super, prije mi je bila koma. Kod HIMYM se prije moglo nagađati oko Majke, sad ništa. Osim da se nadam da ćemo je češće gledati, meni je osobno slatka i baš si paše s Tedom.
E da, gledala sam prvu epizodu Agents of S.H.I.E.L.D., nije mi se nešto svidjela. Nikak da pogledam ostatak. Dracula mi je okej za sad, al to je više zato kaj mi je J.R.M. prezgodan i odlično je 'skinuo' naslovni lik.
Homeland je super. :)
Jesam se raspisala...
franorobert @ 30.10.2013. 13:58
Kod HIMYM je fora šta postoji toliko nerazjašnjenih i neobjašnjenih stvari iz svih sezona da jedva čekam da se klupko razmota...
I da, mala Lily je zakon, zajdljiva i cinična i dobro glumi. Posebno mi je dobra scena iz nove, pete sezone, kada je Jay rekao kako se svatko tko ode od kuće vrati kući, na što mu je ona odgovorila ''Ja nisam.'' :D