Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Zašto je sve otišlo kvragu?!

1 2 3 4 5 6
    0 0

black79 @ 13.3.2011. 14:58
    ja ću pisat kaj želim i kad želim..dok će me zanimat nečije mišljenje onda ću i pitat za nečije mišljenje..ne zamarajte se tuđim mišljenjima i komentarima..a svi vi koji mislite da je nešt otišlo kvragu zapitajte se zakaj ste to dopustili..
    0 0

buzdovan @ 13.3.2011. 15:08
    ja ću pisat kaj želim i kad želim..dok će me zanimat nečije mišljenje onda ću i pitat za nečije mišljenje..ne zamarajte se tuđim mišljenjima i komentarima..a svi vi koji mislite da je nešt otišlo kvragu zapitajte se zakaj ste to dopustili..
    black79

Definitivno nisi u pravu!

Tko si ti? Lokalni šerif!?

Zašto misliš da imaš pravo "pisati kaj želiš i kad želiš" na forumu koji služi svima, a ne samo sebičnim seronjama kao što si ti!?

Svaki forum ima svoja pisana i nepisana pravila. I treba ih se pridržavati!

Nekoliko vas siluje ovaj portal danima i stvara nevjerojatan nered!

Papčino bahata bezobrazna!

Ma, gonite se u pičku materinu!

Nisam mislio reagirati, ali već mi vas je pun kurac. Maknut ću se i ja pa se jebite međusobno, bagro bahata nepismena!

0 0

jua @ 13.3.2011. 15:18

Postavili smo testnu verziju chata koji se nama čini onako... ok, ali da čujemo i vas. Stoga, put pod noge i klik na

https://mojtv.hr/chat

Feedbacks? We welcome your comments.

gordan

Well...... I said my word......(ustvari kopirala sam je al nije bitno XD)

0 0

jal @ 13.3.2011. 15:58

Pa svaka Televizija ima svoj program.

Meni je smijesno sto neko stavi da ce biti emisija neka kad tamo Serija ili film bude.

Sta oni misle ??? Oni mogu samo kao za svoju Tv-Stanicu Reci da su najgledaniji.

A najbolja Televizija je FTV za mene trenutno,jer kod njih imate sve sta ce da bude na stranici i u programu dok u ostalih nema,ili bude repriza ili neki film sto je sinoc bio pa evo gledam uvijek preko ovog portala program danas al nijedan se ne uklapa samo mogu procijenut da je FTV Najtacnija televizija u Bosni i Hercegovini za mene i po meni,dok ostale Tv Stanice su losije ! i samo guraju neke gluposti u program .  Eto zasto je sve otislo Kvragu!

Nek nauce malo i da se ugledaju na FTV ili RTL ili Cak Nova Tv.

PozdravSmile

0 0

bearfoot @ 13.3.2011. 16:11

Meni je smijesno sto neko stavi da ce biti emisija neka kad tamo Serija ili film bude.

Sta oni misle ??? Oni mogu samo kao za svoju Tv-Stanicu Reci da su najgledaniji.

A najbolja Televizija je FTV za mene trenutno,jer kod njih imate sve sta ce da bude na stranici i u programu dok u ostalih nema,ili bude repriza ili neki film sto je sinoc bio pa evo gledam uvijek preko ovog portala program danas al nijedan se ne uklapa samo mogu procijenut da je FTV Najtacnija televizija u Bosni i Hercegovini za mene i po meni,dok ostale Tv Stanice su losije ! i samo guraju neke gluposti u program .  Eto zasto je sve otislo Kvragu!

PozdravSmile

Jal

nema do bureka....
    0 0

black79 @ 13.3.2011. 16:20
    buzdavan baš zato da takvima ko što si ti dignem živce,jer tema je kaj će black79 pisat na forume..jel,da?!
    0 0

aya @ 13.3.2011. 16:20

PozdravSmile

Jal

Otkud si ti, sine, pao?

0 0

entina @ 13.3.2011. 16:25

PozdravSmile

Jal 

Tako je!!!! TOOO!!! :DDD 
    0 0

black79 @ 13.3.2011. 16:25
    tak je aya..samo oštro..
    0 0

interceptor87 @ 13.3.2011. 16:32

Definitivno nisi u pravu!

Tko si ti? Lokalni šerif!?

Zašto misliš da imaš pravo "pisati kaj želiš i kad želiš" na forumu koji služi svima, a ne samo sebičnim seronjama kao što si ti!?

Svaki forum ima svoja pisana i nepisana pravila. I treba ih se pridržavati!

Nekoliko vas siluje ovaj portal danima i stvara nevjerojatan nered!

Papčino bahata bezobrazna!

Ma, gonite se u pičku materinu!

Nisam mislio reagirati, ali već mi vas je pun kurac. Maknut ću se i ja pa se jebite međusobno, bagro bahata nepismena!

buzdovan

hm..lokalni serif - black79....

pa sa ovim komentarom ti si postao US Marshall , a ne šerif....

i meni je pun kurac tebe sa takvim komentarom Cool

govoris blacku79 da nema pravo pisat kaj zeli i kad zeli...

a od kud tebi pravo..tu slat svih u kurac,pljuvat po nekome i vrijedjat nekoga....

0 0

buzdovan @ 13.3.2011. 16:37
    buzdavan baš zato da takvima ko što si ti dignem živce,jer tema je kaj će black79 pisat na forume..jel,da?!
    black79

Daj si radije diži živce doma starcima koji su te stvorili tako beskrajno maloumnim!

Govnarko mali iskompleksirani. Jebeno si jak skriven iza nicka provocirajući i bahateći se.

Popišanko!  Laughing

0 0

buzdovan @ 13.3.2011. 16:38

hm..lokalni serif - black79....

pa sa ovim komentarom ti si postao US Marshall , a ne šerif....

i meni je pun kurac tebe sa takvim komentarom Cool

govoris blacku79 da nema pravo pisat kaj zeli i kad zeli...

a od kud tebi pravo..tu slat svih u kurac,pljuvat po nekome i vrijedjat nekoga....

interceptor87

Evo još jedan maloumnik!?

Pa, kaj se vi razmnožavate?

0 0

black79 @ 13.3.2011. 16:40

fala bogu kaj postoji buzdovan pa će nas on sve prosvjetliti..

ahahahahahahahahahaha..

0 0

interceptor87 @ 13.3.2011. 16:48

Daj si radije diži živce doma starcima koji su te stvorili tako beskrajno maloumnim!

Govnarko mali iskompleksirani. Jebeno si jak skriven iza nicka provocirajući i bahateći se.

Popišanko!  Laughing

buzdovan

vidim u tvojem nicku isto stoji sve, i ime i prezime i broj mobitela i adresa,,,,

jbg svi smo jaki na forumu,iza nicka...pocevsi sa mnom Laughing

0 0

buzdovan @ 13.3.2011. 16:50

vidim u tvojem nicku isto stoji sve i ime i prezim i broj mobitela i adresa,,,,

interceptor87

Ja nisam došao ovdje namjerno provocirati!

Komentiram isključivo vezano uz temu. Tebi se do sada nisam nikada obratio, a ni ovom popišanku koji priznaje da mu je cilj provocirati!?

A ako ti ili popišanko želite moje podatke vrlo rado ću vam ih poslati.

1 2 3 4 5 6
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala