ja to gledam ovako
puno istovrsnih portala je već propalo, mnogi rade, mnogi će se tek otvoriti...izbor je veliki...
ovo je net portal, otvoren svima i svakakvima, i svatko je slobodan pisati što i kako hoće, kad hoće i o kome-ćemu hoće na način koji sam izabere, svi znamo koji sadržaj se cenzurira i nije dozvoljen, ostalo............
svaki pokušaj organiziranja ili usmjeravanja po bilo kojoj osnovi besmislen je i unaprijed osuđen na propast, osim po sili same teme portala...
danas se o svakom filmu i emisiji može zguglati stotine i tisuće informacija, slika, isječaka, "stručnih"recenzija, kritika, pohvala, osvrta i još tisuću svega i svačega,
te je jedina uloga ovog portala mogućnost "manjeg" kruga ljudi, približno sličnih interesa, međusobno ili sa "slučajnim prolaznicima" podijeliti svoje mišljenje o temi portala: filmovi, serije itd
ja si uzimam za pravo koristiti sve mogućnosti portala, sviđalo se to nekome ili ne, isto očekujem i od ostalih članova, pa stoga poštujem svačiji komentar, kakav god bio, o čemu god bio, slagao se ja ili ne slagao,
tolerancija, kvalitetni komentari-diskusije, preporuke, osobni utisci, susretljivost...to su elementi za povećanje broja aktivnih članova, nikavi apeli neće ništa promijeniti...
dok mi je zanimljivo tu sam...