Natasha Lyonne pridružila se glumačkoj postavi nove Fantastične četvorke

petak, 17. svibnja 2024.

Marvel novi reboot "The Fantastic Four" priprema za ljeto 2025.

Foto: Depositphotos

Novo glumačko ime stiže u Marvel Cinematic Universe i to ono Natashe Lyonne, ekskluzivno donosi Deadline!

Glumica najpoznatija po ulogama u serijama Orange Is the New Black, Russian Doll i Poker Face tako je postala dio novog Disney-Marvel reboota Fantastične četvorke, odnosno The Fantastic Four. Zasad nije poznato koga će Lyonne utjeloviti u ekranizaciji stripovske avanture. Naravno, Fantastičnu četvorku već smo gledali u nekoliko filmova, ali ova bi ih verzija (konačno) trebala uključiti u MCU otkako je Disney kupio Fox prije pet godina.

Lyonne se ovime pridružila već otprije poznatoj ekipi koju čine Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn i Ebon Moss-Bachrach kao naslovna Četvorka Reed Richards, Sue Storm, Johnny Storm i Ben Grimm, a u ostalim ulogama naći će se Julia Garner (kao Silver Surfer), Paul Walter-Hauser i John Malkovich. Režija je pripala Mattu Shakmanu (WandaVision), a scenarij su napisali Josh Friedman, Jeff Kaplan, Eric Pearson i Ian Springer.

Film zasad i dalje nosi naziv The Fantastic Four, a njegova produkcija trebala bi početi ovog ljeta kako bi u kina mogao stići na zakazani termin, 25. srpnja 2025. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti