"Izvrnuto obrnuto 2" i kod nas ruši rekorde gledanosti!

srijeda, 19. lipnja 2024.

Najbolje vikend otvaranje Pixar filma svih vremena u Hrvatskoj i najbolje otvaranje filma u regiji

Foto: Blitz

Veliki hit studija Disney i Pixar koji su vjerni obožavatelji čekali punih devet godina ruši rekorde već od prvog vikenda prikazivanja i u svim domaćim kinima.

Nakon iznimno uspješne premijere, film Izvrnuto obrnuto 2 odmah je zasjeo na vrh domaćih kina! Film je oduševio publiku i ostvario izvanredne rezultate kao najbolje vikend otvaranje Pixar filma svih vremena sa zaradom od 140.205 eura u Hrvatskoj, čime je film ostvario najveći box office u regiji.

Ovi izvanredni brojevi odražavaju široku privlačnost filma i entuzijastičan odgovor publike. Izvrnuto obrnuto 2 vodi gledatelje na emocionalno i vizualno putovanje, spajajući prepoznatljivu Disney priču s impresivnom Pixar animacijom.

U prvom filmu Izvrnuto obrnuto emocije Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gađenje morale su se nositi s privikavanjem na novu okolinu zbog selidbe u novi grad, a sada kada Rajka postaje tinejdžerica život joj postaje još više emotivno zahtjevan.

Nova emocija, Tjeskoba unosi nemir u Rajkin um. Ona je poput snopa iscrpljene energije, uvijek budna i entuzijastično se brine o svim mogućim negativnim ishodima. Njezin cilj je osigurati da je Rajka spremna suočiti se sa svim izazovima. Pojavljuje se i Zavist, koja je čvrsto odlučna u svojoj ljubomori prema tuđim stvarima. Stalno je ljubomorna na ono što drugi posjeduju i ne stidi se izražavati svoje želje. Tu je i letargična Dosada koja često dodaje dozu tinejdžerske apatije Rajkine osobnosti te Sram kojemu je najdraže ostati u sjeni.

Film Izvrnuto obrnuto 2 u distribuciji Blitz filma možete pogledati u svim kinima, a ulaznice potražite na blagajnama kina ili njihovim web stranicama. U hrvatskoj sinkronizaciji glasove su posudili Judita Franković, Biserka Ipša, Marko Makovičić, Bojan Navojec, Iva Šulentić, Neva Serdarević, Jelena Miholjević, Frano Mašković, Amanda Prenkaj, Mia Čičak, Niko Čuturić, Leona Paraminski, Ella Dvornik, Mara Picukarić, Mirela Brekalo i Ida Bedenik.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti