TV Preporuke dana – Nedjelja 30.6.

nedjelja, 30. lipnja 2024.

Uz nogomet ima odličnih hit filmskih naslova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 30. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

EURO 2024.: Španjolska - Gruzija, HTV 2 u 20:50 sati
 

FILMOVI

Sherlock Holmes: Igra sjena, Doma TV u 19:55 sati
Robert Downey Jr. i Jude Law ponovo ujedinjuju snage u novom nastavku hit filma Sherlock Holmes. Ovoga puta njihov je protivnik najveći kriminalac Europe, zloglasni Napoleon zločina, profesor James Moriarty.

Brzi i žestoki 3: Tokio drift, RTL u 20:15 sati
Glavne uloge pripale su Lucasu Blacku, Lilu Bowu Wowu i Sungu Kangu, koji briljira u ulozi Hana, no pravi zaljubljenici brzina kao glavne likove zasigurno će odabrati brze i nabrijane mašine koje ipak drže glavnu riječ.

Hladna istina, Nova TV u 20:15 sati
Henry Cavill je Will Shaw, trgovac na Wall Streetu, koji je iznenada uvučen u smrtonosnu igru kada otkrije da je njegov otac (Bruce Willis) agent CIA-e.

Slučajne bogatašice, HTV 1 u 21:05 sati
Život udovice i umirovljene nastavnice Eve promjeni se iz temlja kada umjesto očekivanih 50 000 dolara od životnog osiguranja, greškom dobije 5 000 000 dolara. Ona i njezina najbolja prijateljica otputuju u Španjolsku koje će im postati putovanje života.

Fatalni preljub, RTL u 22 sata
Charlie je marketinški stručnjak koji sa suprugom Deannom 7 godina štedi kako bi svojoj kćeri omogućio transplantaciju bubrega i novi skupi eksperimentalni lijek. Putujući vlakom na posao upozna Lucindu, poslovnu ženu koja je u procesu razvoda i bori se za skrbništvo nad kćeri. Charlie i Lucinda odmah se svide jedno drugom i zbliže se, a naposljetku završe u jeftinom hotelu.

Bogovi Egipta, Nova TV u 22:10 sati
Sitni lopov Bek se udružio sa egipatskim bogom Horusom kako bi spasio svijet koji je u rukama Seta, nemilosrdnog boga tame. Otkako je Set preuzeo vlast, nekada mirno i prosperitetno egipatsko carstvo postalo je poprište kaosa i sukoba.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti