franorobert @ 3.11.2013. 15:15
Hahah, hvala! Ugostiteljski korjeni moje obitelji sežu unatrag sto godina, pa sam očito i ja glede toga povukao nekolicinu gena. Štogod da jest oko mene, sve završi u nekom restoranu ili konobi. Npr, netko kaže ''Frano, dobar dan'', a već idući dan slavimo u mojoj konobi ispijajući Dingač :D
franorobert @ 4.11.2013. 20:09
http://img51.imageshack.us/img51/25/hduk.jpg
klišejlizirani holivud :)
auran @ 4.11.2013. 21:01
Pozdrav ekipo! Preporučam vam da pogledate ovaj video o simbolici u filmovima, skrivenim detaljima koji promaknu gledateljima i referencama na mitološke priče! Mnogo je filmskih naslova koji se objašnjavaju. Evo samo nekih najpoznatijih: Conan barbarin (sa Schwarzeneggerom), THX 1138, Kralj lavova, Batmani, Zvjezdana vrata, Lara Croft: Tomb Raider, Star Wars, Blade, Hellboy, Spawn, Čuvari i još mnogi drugi. Jako je zanimljivo jer je sve popraćeno izvadcima iz filmova, scenama, uspoređeni su likovi, njihove sposobnosti, prizori u kojima se pojavljuju i simbolika skrivena u scenografiji, arhitekturi i kostimima. Vjerujem da ćete nakon ovog videa drugačije gledati filmove.
gorlock @ 4.11.2013. 21:05
Hvala @Auran, nisam još niti onaj prvi uhvatio vremena pogledati, no ovaj drugi mi se čini mnogo zanimljivijom tematikom.
auran @ 4.11.2013. 21:17
Onaj prvi je ozbiljan i svakako nije za zabavu jer prikazuje snimku rituala koji se svake godine odvijaju u Bohemian Groveu, dok je ovaj gore mnogo vedriji i zanimljiviji jer nam otkriva detalje i značenja iz filmova koje smo svi gledali i koji su nam dobro poznati. Mene je ovaj video o simbolici u filmovima naprosto oduševio! Siguran sam da će se i tebi i ostalima svidjeti.
gorlock @ 4.11.2013. 21:19
Vjerujem da hoće, nadam se ovaj vikend da ću ga i pogledati.
Inače današnji youtube mi je zakon, doista ima svega na njemu, od dokumentaraca, igranih filmova, glazbe prije svega itd.....
Bolje nego neke tv platforme.
franorobert @ 4.11.2013. 21:30
@gorlock, zumiraj u pretraživaču ili skini na osobno računalo i opetovano zumiraj do mile volje hehe
gorlock @ 4.11.2013. 21:32
Probat ću ali ne večeras već sam umoran, a trudim se ostati budan dok ne počnu Živi Mrtvaci u 22.50.h
Hvala
franorobert @ 5.11.2013. 17:27

mali dan za čovječanstvo, velik za Gorlocka :D
manuel robbery @ 5.11.2013. 17:37
Gdje ces veci dokaz moje prethodne konstatacije.
franz88 @ 5.11.2013. 19:34
... hehehe 
a mozda nis od toga ako na REFERENDUMU uspije moja opcija = UKINUCE!
za sada gubimo, no optimizam je na visokoj ljestvici!
franz88 @ 5.11.2013. 19:39
... hehe ja sam ti dao zeleni lajk !
Up The Irons 
auran @ 5.11.2013. 20:00
Čestitke vodećoj petorki, a Gorlocku na 1000 lajku.
Rorschach je blizu 900 lajkova te za sada čvrsto drži drugu poziciju, crvene nećemo gledat, dok se teška borba vodi za treće mjesto koje u ovom trenutku drži Pivsko stopalo Bearfoot (ako umjesto a zamislimo slovo e), a Senilno magare mu je tik za vratom. A di su žene? Kako to da nema njih među prvih pet? Ajmo djevojke tipkovnicu u ruke i u boj za poredak!
cala @ 5.11.2013. 20:19
vidi franz što se lajkovi prate...a donedavno je bilo "nisu bitni","ko to gleda" ha ha
šalim se naravno,@gorlock čestitke,stvarno dobro je @frano to opisao,uglavnom mislim da bi gorlock trebao počastiti sve nas nekom virtualnom janjetinom jer smo ipak mi ti koji smo zaslužni za ovo stvarno izvanredno ostvarenje hm hm(ako ne računamo to da gorlock ima dupli,trodupli račun-tako da smo mi pridonijeli sa nekih 75%);)
edit:pardon gorlock izračunao sam
2261(broj postova) minus 1492(zbroj palčića)=769
znači 769 postova je neocjenjeno-znači ljudi gorlock je čist(osim ako to nisu postovi od ranije dok palčići nisu još postojali...)hmmm-i smell a fraud
edit:aya je dolje dobro primjetila da jedan post nije jednako jedan palčić,tako da ....i definitely smell a fraud(hvala aya-dobro zapažanje)
franz88 @ 5.11.2013. 20:29
...hehehe cala, bas tak! lajkovi su postali BIZNIS ! e da, treba neku festu organizirati, gablec, bira itd..
frano ima prostor na litici kraj mora, cure se guraju u redovima, ma sve je tu...
auran @ 5.11.2013. 20:43
Još kad se pojavi Linić i opali porez po lajkovima i dislajkovima, a Gorlock završi u zatvoru zbog neplaćanja poreza na prekomjerne lajkove i broj objavljenih postova...

franorobert @ 5.11.2013. 21:00
sve je tu, osim janjetine :D