Priča o dvojnicima je odavno ispričana - ne postoji dupli (ili ini) račun, svi postovi su doista i napisani a mnogi su i obrisani (pitam se koliko ih je bilo ??)
Priča o lajkovima je bila fora da vam pokažem koliko je to sve skupa apsurdno i irelevantno. Nekome je to možda bitno (koliko ima lajkova ili dislajkova).
Istina ponekad može djelovati iritantno, no sve bi skupa trebalo biti u svrhu zabave.
Zahvaljujem svima koji su mi omogućili da skupim 1000 lajkova i za razliku od političara ja ću svoje obećanje održati: @Cala i svi ostali koji su se javili u inbox do kraja ove godine na svaki post koji objave imaju lajk od mene. Ako koji post propustim bocnite me i biti će lajkovan.
Napokon smo svi skupa pronašli mjesto gdje možemo pisati doista o svemu pa i na teme koje su recimo na drugim mjestima zabranjene - primjer Rocky 3, na samoj temi filma nismo uspjeli, no ovdje smo sve raspravili i zahvaljujem se @gordanu zbog ne cenzure postova u CAFFE-u.
Kao što rekoh svoje mišljenje ne mijenjam, neki od stavova možda nisu ispravni ali su moji.
Ideologija koja mi je nametnuta i meni osobno neprihvaljiva, koja mi je uzela najbolje godine života i neke moje prijatelje zauvijek, meni nikada neće biti prihvatljiva kao niti filmovi iz tih vremena.
Ne mrzim niti sam učen mrziti, opraštam ali ne zaboravljam. Toliko o tome.
Dugo sam već na ovome portalu i drago mi je zbog toga.
Kako sam jednom i napisao jedina oaza mira neopterećena dnevno političkim zbivanjima je mojtv portal.
Ljubitelj sam glazbe i filma i zato sam tu.
Na ovome portalu nedostaje jedino vijesti iz glazbe.