auran @ 1.11.2013. 21:54
Lily7 slažem se s time što si napisala. Rorschach po defaultu ima minus, a bome i ja bar jedan, ako ne i više u roku minute.
Cala ima dobar prijedlog da se vodi evidencija tko od forumaša daje najviše TU-ova i TD-ova. Kad već imamo za svakoga koliko je kojih dobio/la, bilo bi zanimljivo vidjeti i koliko je tko bio darežljiv. Eto, Gorlock se uvrijedio
zbog pozdrava drugovi i drugarice. Gorloče, nema razloga da se vrijeđaš, pozdrav sam napisao od milja pošto me neko vrijeme nije bilo. Nemojmo od svega praviti dramu i bacati na politiku. Osim toga kako drukčije da pozdravim pajdaše s portala? A kad se obraćam, obraćam se svim forumašima, nikog ne dijelim na crvene, crne, zelene, plave, lijeve, desne, gornje i donje, žuljave i bodljave. Franz i Cala su se prometnuli u glavne šaljivdžije portala. Dobar vam je humor dečki.
A od pitanja pluseva i minuseva, iliti TU-ova i TD-ova više me brine zaprašivanje neba iznad naših glava koje je ponovno bilo poprilično u zadnjih par sunčanih dana. Što vi mislite o tzv. chemtrail-(s)ima? Primjećujete li ih po nebu (paralelne pruge, okomite, kose, položene jedne preko drugih) što ostaju i šire se satima nakon prolaska aviona i zatim spajaju zaklanjajući plavo nebo mliječno - bijelom koprenom sličnom maglici?
pandaboy @ 1.11.2013. 21:56
Ne slažem se sa time da treba išta mijenjati.U životu će uvijek biti ljudi koji se neće nužno slagati sa nama i našim mišljenjem, ili koji će se bez poštenog razloga okomiti na nekoga. Deal with it!
Ljudi su sad digli buku oko toga jer im se ne sviđa crvenilo u desnom gornjem kutu komentara i kad ga ugledaju kao da odmah misle kako se cijeli svijet urotio protiv njih. Da, postoje članovi koji se ponašaju djetinjasto i koji dijele bezveze minuse, no takvih ljudi će uvijek biti, i to ne samo ovdje na portalu.
Također, ne vidim kako bi uvođenje pregleda tko je dodijelio minuse išta razrješilo. Jedino bi koristilo onima koji su željni nekog oblika osvete i smeta im što ne znaju sa kim se to točno moraju "obračunati".
TD, TU nisu Pokemoni da ih moraš skupiti što više, niti su SARS da ih se moramo bojati. Nisu bitni ljudi koji nam dijele minuse, bitni su oni koji sa kojima se družimo, koji nas razumiju... i ok, koji nam dijele pluseve :P
franz88 @ 1.11.2013. 22:01
... aurane wtf ?? iznad kojeg neba ti to vidis!
ne no citao sam na teletextu kak su otkrili - jel, nasi neki strucnjaci, nekaki planet koji je jako slican Zemlji! a ono kaj je najsmjesnije mi piljimo s nekim povecalima prema tom planetu ili njima a oni vjerojatno citaju na svom teletextu kako su njihovi strucnjaci otkrili neki planet kojem neznaju ime a to je Zemlja, kako je jako slican njihovom:
mozda se zovu Oni Zergovi
a izgledaju ovako:

a eto susreti 16 vrsta barem u filmovima nisu ispunjeni ljubavi nego rokanjem!
franz88 @ 1.11.2013. 22:05
... evo novog poretka:
pandaboy je glasao za SVE po Starom!
dakle omjer snaga gubimo za dva boda!
Ukinuce: 4 boda
Ostaje po starom: 6 bodova
franz88 @ 1.11.2013. 22:10

ma normalno najbolje rorschach lezi samo izbaci kljove i uzivaj a franz ce otici po sok, po pivo, po cevape, po kaj god!!
cala @ 1.11.2013. 22:19
ja i franz smo pokušali unijeti malo humora na portal,i moram reći da mi ide na živce što to neki odmah shvaćaju ozbiljno,i onda se poslije tužite da se ništa ne događa,pa dajte pokrenite vi neku temu pa da raspravljamo,ja sam uvijek otvoren za svaku raspravu
franz88 @ 1.11.2013. 22:21
cala.....
mislim da ti zvoni telefon javi se!!!!
ovaj NO SIKIRIKI !
auran @ 1.11.2013. 22:23
Pandaboy i Rorschach dobro ste to oboje rekli. Slažem se s vama, ali razumijem Franza i ostale kojima je dopizdilo zloupotrebljavanje TD-ova. Al' opet, svatko ima pravo da se ne složi s onim što pišemo i to nitko nikome ne može oduzeti. Možda se ipak trebamo pomiriti s time i shvatiti to kao povratnu informaciju, ali ne u smislu samocenzure i napada na sebe, već kao razilaženja u razmišljanjima, viđenjima i stavovima. Franz pogledaj u nebo za vedrih dana i primijetiti ćeš gomilu pruga što tvore mrežu koja se počne popunjavati kako se ti kemijski tragovi šire dok čitavo nebo iznad grada ne bude bijelo. Te tragove možeš vidjeti iznad svih hrvatskih gradova. Ja sam ih počeo primjećivati od 2008.g. Čak sam naišao na podatke da su Amerikanci i Šveđani navodno priznali da se to vrši tzv. tretiranje atmosfere, odnosno geoinženjering kako to zovu.
franz88 @ 1.11.2013. 22:27
alo boysi.. rezultat je u korist trenutno vladajucih dakle Ostaje svo po starom 6 bodova
a Ja sam trenutno u opoziciji s svojom ekipom s 4 boda dakle Ukinuce...
dakle nemate se kaj bojati vodite....
auran @ 1.11.2013. 22:30
Tako je Rorschach. Si primijetio da ih je ove godine bilo jako mnogo, čini mi se čak i više no ranijih godina?
franz88 @ 1.11.2013. 22:37
.. momci neznam za Vas, no bolje aurane i rorsare spustite pogled s neba na nize nivoe, pogledajte kaj se fura Vama pred nosom u nizim krajevima!

zato fali nebo drz se poda....
taurus @ 1.11.2013. 22:39
Ko zna kakvim sve otrovima nas "zaprašuju" a onome ko se usudi pitati serviraju objašnjenja o nekakvim izduvnim gasovima aviona i sličnim glupostima (uz ko zna šta još).
auran @ 1.11.2013. 22:43
Eee, dobro bi nam došli Mulder i Scully da istraže stvar, a garant bi se tu negdje pojavio i legendarni Pušač. Osim toga sjećate li se da je Josipović odmah nakon izbora za predsjednika bio odlikovan od Malteškoga reda (Malteških vitezova)? Samo godinu ili dvije prije njega na sličan je način Obama bio dobio Nobelovu nagradu za mir. E sad da se čovjek zapita, čime su to i jedan i drugi zaslužili? Što su to napravili, a što mi ne znamo? I za koga to (očito ne za svoje narode)? Eto malo za razmišljanje. Kako brzo zaboravljamo i previđamo detalje koji u većini slučajeva prođu neprimijećeno, a kad ih se počne povezivati na površinu isplivaju vrlo zanimljive koincidencije i pitanja.
Jeste li čuli za bolest Morgelons? Nju se povezuje s chemtrail-ima. Naime, s neba na tlo padaju nekakve paučinaste niti koje počnu da se razvijaju i množe u ljudskom, životinjskom i biljnom organizmu na način da polako preuzimaju kontrolu nad nesretnim živim bićem potpuno ga zamjenjujući, preuzimajući kontrolu nad njegovim psihofizičkim sposobnostima. Smatra se da je to izumljeno u vojnim laboratorijima u svrhu biološkog ratovanja. Te niti koje žrtve te bolesti pokušaju odrezati, navodno se odmah nadograđuju i multipliciraju kao da su živ organizam.
franz88 @ 1.11.2013. 22:49

ili Dylan Dog, ako previse posla imaju agenti Mulder i miss. Scully... mozda najbolje Dylan jer tu bi se stosta toga naslo nemoguceg!
taurus @ 1.11.2013. 22:53
To su neki krugovi moćnika čije tajne,mi obični smrtnici,vjerovatno nikada nećemo saznati a da te organizacije praktično upravljaju svjetskim vladama mislim da je svima jasno,Bilderberg grupa i sl.
franz88 @ 1.11.2013. 23:03
.. ljudi idem na spavanje.. kad je vrijeme vrijeme je...
Gute nacht - laku noc

auran @ 1.11.2013. 23:07
U pravu si Franz! Laku noć ekipo! Lijepe snove snivajte i putujte na krilima mašte u svjetove van vremena!
taurus @ 1.11.2013. 23:21
Samo nemojte spavati pod vedrim nebom ispod chemtrail-ova :),ne želimo im olakšati posao.
rosinante @ 2.11.2013. 0:37
Mene najvise brinu oni otrovi koji truju mozak..