Ipak će biti 218-ti post, rušim tabue, krushki za inat ;)
Pošto sam oduvijek ljubitelj pisane riječi, mnoštvo sam svojih tereta sam raspustio upravo slovima. Pa sam tako samo jedan (!) dan otišao s forum, da bi u taj jedan dan raotkrio kakve su pojedine virtualne ličnosti.
Sinoć sam pročitao jedan post od Gorlocka, na koji sam se pošteno raspalio, pa sam mu pomalo glupo poslao poruku, da mu dođe u glavu kolika količina maski leži u forumskom svijetu. Nazvao me je nacistom, skinheadom, što mi govori puno o količini njegove lucidnosti. Pa sam mu ja potanko napisao kako sam sasvim običan student Prava, kako se bavim novinarstvom i vlasnik sam nagrađivanog bloga i istaknuti član hrvatske blogerske sfere. I baš sam kroz blogove uvidio kakve sve ljude možemo naći na internetskom polju, kada se mogu sakriti iza maske. I mislio sam da je ta maska nešto što je potrebito, ali nije... Dapače, pomalo mi je drago i izazovno što mogu otkriti neke stvarne detalje iz privatnog života. Smiješno je kako to zbuni ove zlurade umove koji se nalaze iza maske. No, dosta o tim pizdarijama...
Mogu samo reći da je moja rasprava s Taurusom zapravo jedan od rijetkih razloga zašto sam htio ostati ovdje. Taman kada sam se počeo pošteno 'svađati', pala je odluka o odlasku. U nizu razloga zbog kojih napuštam ovaj portal nalazi se i razlog koji sam izvadio iz rasprave s Taurusom, kada je spomenuti izjavio nešto u stilu nogometnih stručnjaka i nogometne struke. To je kap koja je prelila čašu, zato što je jedina osoba koja je spremna za raspravu prešla granicu zdravog razuma i zdravog ukusa, samim time što traži na internetu ngometne stručnjake i objektivne komentatore. Strašno... Ali je još strašnije da je to jedina osoba raspravljački nastrojena, uštrb svim ovim pomirljivim perima na forumu. To je izazvalo u meni provalu bjesa. Napravio sam strašan previd.
Tako u jedan dan vidim da su poneki članovi napravili vraški dobar posao, čim nemaju život i čim ulaze u prošlost topica da bi našli nekakvo moje 'pravo lice'. Ovo je toliko banalno, glupo, nakaradno i bespotrebno, da naprosto nemam riječi... Ovolike gluposti zato što je jedan član napustio jedan forum iz jednog razloga. Najviše bi volio da nakon onog slovca nitko nije ni riječi izustio o ovim budalaštinama, ali se je otišlo u drugu krajnost gdje direktno upirem prstom u Gorlocka. Kakav strašan tip, a još bi višeo volio vidjeti kakav je bio dok je mlad i u mojim godinama. ;)
Silkycoco, Silkycoco... Zbog tebe i pišem ovaj 218-ti post, pošteno si me iznervirala. A rijetki su trenuci kada dozvoljavam da me nečija glupost iti dotakne. Moram biti diskriminator, pa reći je zapanjujuće kako tvoje ženske dramaturške oči sve gledaju kroz dramu, pa misliš da su svi dramaturzi. Nisu, dušo. Napisao sam sam ovaj zadnji 'drama-post' da uprem prstom u ono što me je mučilo i da se takve stvari ne ponavljaju, da se ispravljaju i usavršavaju. Drama je izvedena od postova koji su uslijedili nakon moga, što mi nikako nije bio cilj, a vrhunac peripetije je Gorlock. ;) Opetovano govorim, smiješno je kako se zbune likovi kao ti kada objavim nešto iz stvarnog i realnog života, kao što je moj biceps koji je očito uzburkao tjelesne tekućine u tvom tijelu. Biceps je produkt rasprave, i bockanja tipova kao što su Taurus koji sve gledaju kroz prizmu interneta, ne nikako toga da stvarne osobe leže iza avatara.
Puno mi je drago bilo vidjeti komentare nekolicine ljudi, pogotovo onih 5-6 koji su mi poslali poruku kako im je žao što odlazim zbog gluposti. Čovjek se stvarno osjeća posebno i drago mi je što se nekoliko njih fokusiralo na dobre strane moga forumiranja, a ne samo na par lošijih koje hvala Bogu imam... Ovakve rekacije nisam očekivao, a pogotovo ne neke psihološke analize pojedinih članova. Premalo humora... Najbolje je kada ovako kao Franz sve okrenete na pizdariju i zajebanciju. Jer, to ovo i jest. Čista pizdarija, oko koje se potežu nekakva bespotrebna sranja. Kada čovjek dođe sa posla/faksa i navečer u miru sjedne za ovaj forum, očekuje zajebanciju i par stvar i ljudi koji mu iz dana u dan popravljaju dan svojom sprdancijom i bezazlenošću, ponekom dobro recenzijom filma/serija. Zasigurno ne drame, psiho igre i teške riječi... Take a deep breath and calm the fuck down. Ostavite se moje persone, koja je apsolutni višak u vašim životima i svađajte se ko ljudi. ;)
P.S. silkycoco, sada se možeš iskupiti jedino svojim sisama, nema ti drugog izlaza ;)