auran @ 1.11.2013. 19:31
Zdravo drugarice i drugovi! Ja sam bio jedan od onih koji su predlagali da se uvede mogućnost označavanja komentara koji se nekome sviđaju i bio sam ugodno iznenađen kada sam vidio da su administratori portala to uistinu i omogućili. Hvala im na tome. No nažalost mogućnost označavanja komentara koji nam se ne sviđaju postalo je načinom selektivnog obračunavanja pojedinih forumaša. Mnogo je primjera gdje se ljudima stavlja prst dolje, a da se uopće ne pročita napisano. Osobno izbjegavam stavljati prst dolje čak i ako se ne slažem s nečijim komentarom, osim u iznimnim slučajevima ako smatram da je nečiji komentar potpuno besmislen ili iznimno negativistički intoniran. Nasuprot tome, ne štedim u nagrađivanju komentara koji su pozitivnog karaktera, nadahnuti i puni entuzijazma, pa čak i onih s čijim se mišljenjem možda i ne slažem, ali smatram da je dobro napisano i argumentirano. Iako nisam presretan kad vidim broj minusa na svom kontu
, protiv sam ukidanja ove mogućnosti, ili ako se baš želi ukinuti, neka se ukine mogućnost davanja minusa, a ostavi mogućnost davanja pluseva komentarima s kojima se slažemo.
franz88 @ 1.11.2013. 19:44
..zanimljiv prijedlog druga Aurana!
dakle ostaviti zelene a crvene - ukiniti! hehe
gorlock @ 1.11.2013. 19:50
Ovdje se @(čm)auran obraća samo jednom dijelu publike: drugovi i drugarice, a što je sa ostalima?
gorlock @ 1.11.2013. 19:52
Prigodno - na današnji dan
(samo da vidim koliko minusa mogu dobiti
)
Last year (2012) Halloween
lily7 @ 1.11.2013. 19:57
@auran
Ja također ne vidim u čemu je tako velik problem s TD i TU, sumnjam da itko mjeri svoj intelekt ili osobnost po ocjenama na internetskom forumu, ili da netko gubi san jer je eto dobio minusić na neki komentar. Pogotovo ako se uzme u obzir da su neki TD stvarno nasumični, već sam prije primijetila da ih npr. @rorschach jadan dobiva par po defaultu čak i kad napiše isto što i netko u prethodnom komentaru nagrađenom s TU; to mi je već postalo smiješno tako da ja glasujem da to ostane kako je sad, čisto da mi bude zanimljivije. Da, potpuno iz sebičnih razloga, nečuveno za altruistički nastrojen internet, znam. :D
@franorobert
You had me at "gradela".
franz88 @ 1.11.2013. 20:09
... dragi mojTV forumasi evo statistike ( za sada)
za UKINUCE su:
franz, cala, iwax
za OSTATI sve kako je sada su:
Taurus, Krushka - slatka, Goriluk, Drug Auran - s prijedlogom da se crevni ukinu ; ), lily7..
Nezainteresirani su: franorobert
Predlazu nove mjere: rorschar - osnivanje HATE liste
aaaa Bearfoot - veli da idemo svi na pecanje!
dakle TOTAL je:
Ukinuce: 3
Ostati: 5
Nezainteresirani: 1
Nove mjere: 2
...dakle na prvom mjestu je 1) Ostahe sve isto
2) Ukinuce
3) nove mjere
4) Nezainteresirani
dakle moja opcija za sada gubi!!!! ljudi idemooooo, igraj stisni stisni....
cala @ 1.11.2013. 20:33
možda ovaj prijedlog-da sve ostane kako je,ali da ima opcija da se vidi tko je podijelio najviše zelenih a tko crvenih,tako bi bilo najpravednije
franz88 @ 1.11.2013. 20:46
.. cala kaj je to sad.. ti si u mom pokretu, nemres mi sad mijenjati misljenje, znas kaj to znaci?
to da je onda prijedlog pao na 2 boda!! ovak smo nas trocia - trofantastikus..
evo osnivamo pokret a onda stranku.. zakaj se ni bi zvala mojTV Zora.. stranka rada.. hehe
naravno clanski broj 1 imam Ja.. moja uzvisenost... zamjenik si Ti cala! broj dva a tri je Iwax!
besplatno uclanjenje, cala Ti si ujedno ministar propagande! a iwax ministar za rude i gubljenje vremena!
aya @ 1.11.2013. 20:57
Ukinuti ili da se vidi tko je kaj dao.
franz88 @ 1.11.2013. 20:59
toooooooooo ... hehehe priblizavamo se
znaci moja opcija sad ima novog clana AYA !!!
znaci sad ukinuce ima 4 boda jos jedan fali do izjednacenja s opcijom nek sve ostane kak je!.. naravno s dodatcima ovisi koja opcija pobijedi!
Aya carice aya carice maljice 
cala @ 1.11.2013. 21:05
franza za admina,i dalje sam za ukidanje ali ovo nam je backup plan,znaš za slučaj da popušimo(što je vrlo izvjesno),možda bi trebali osnovati neki sindikat...
franz88 @ 1.11.2013. 21:09
... a zo... moze cala legendo usvaja se, kaj odmah nisi rekao.. ovak sam skoro s stolca upao od schoka kad sam vidio onaj zaokret u lijevo... e da treba imati backup plan... sam cala strogo POVJERLJIVO! ne dalje od mojTV portala kuzis!
aya @ 1.11.2013. 21:24
Nema tu admina, ima samo gordana, alfe i omege, boga i batine! 

franz88 @ 1.11.2013. 21:27
cala - ovo s sindikatom je super ideja! pazi, mi brinemo o sigurnosti i pravednosti svih forumasa, dakle nema vise jednostrane reakcije sefa = flash Gordon, bez da se cuje glas Naroda - sindikata!
e ono kaj trebas cala a to je - napraviti okvir (pravni) djelovanja i zastite te brige i kaj sve ne...pa ga poslje napisi tak da se zna
Ja cu naravno onaj tezi dio, naziv sindikata - na primjer zakaj se ne bi zvao mojTV Zora - Sindikat Rada ! - genijalno - ok to je rijeseno.. Ja i Ti cala smo kumovi u savezu jel bossovi, a svi ostali se mogu pridruziti.. ODMAH ne sad nego odmah!
franz88 @ 1.11.2013. 21:34
evo neka glasanje traje ( za palcice) do 11.11.2013. godine, pa budemo zbrojili rezultate i s tim budemo znali na cemu smo!
.. sam da se zna!
cala @ 1.11.2013. 21:37
znaš samo, ako flash Gordon bude radio probleme morat ćemo pribjeći najčešćem hrvatskom rješenju-mito-sve što treba je broj računa
rosinante @ 1.11.2013. 21:42
11.11. ćemo ionako svi zaboraviti o čemu se to uopće raspravljalo i glasalo..
cala @ 1.11.2013. 21:45
rosinante čemu takva ozbiljnost,uključi se u raspravu,dobro je da se na portalu nešto zbiva,zar ne?
franz88 @ 1.11.2013. 21:51
nego Herr Rosinante, glasaj za koju si opciju?!
Ukidanje
ili
Ostaje sve po starom
.... ma ne cemo zaboraviti, no moramo dati priliku i vrijeme i za ostalih 40 000 forumasa, samo fair play je u igri... nema udaraca ispod pojasa!