Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

CAFFE

1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 44 45 46
    5 0

franorobert @ 15.10.2013. 12:44

vezano uz priču o palčevima ;)

3 3

franz88 @ 15.10.2013. 15:28

Mislim da je, zapravo, bila loša ideja uvesti palac gore/dole. Bilo je bolje bez toga. Javna je tajna da neki ambiciozni članovi imaju po nekoliko profila, s kojih si lupaju palac gore (a neke svašta veseli). Ali ako već postoji ta opcija, zašto onda ne vidjeti tko te kako ocjenjuje, pa da vidimo trolove onda! Plazi jezik

zanimljiva tema, osobno smatram bezveze palceve jer vecina ih ne upotrebljava dobronamjerno vec zlonamjerno, no nisu mi ni bitni... ili je to samo krivi dojam!

no nekuzim tu pojavu da je netko turbo ovisan o potralu da ima 2 ili vise lika pa sad on sam sebi podize rejting, ne spava,ne hebe, ne jede, nego samo zivi za mojTV portal!! aya mislim ono okani se droge nije za tebe!... i ako se ne varam taj virus sumnje je od samih pocetaka mojTV tam jos iz 2008. godine... evo Ja sumnjam da si ti aya = Flash Gordon - no to je posve bedasto, no bitno da sumnjam!!

ali je istina da sam mu Ja dao taj nadimak, i bas sam ponosan na to, a vjerno ga ima jos od 2008. godine.... moj maji gordon flash .. buci buci...

fash gordon und franz (desni naravno, flash s lijeve)

3 0

cala @ 15.10.2013. 15:49

evo mene s posla...nebitno...nisam mislio da će se ovakva rasprava stvoriti ali mi je drago da većina vas misli slično kao i ja,tj. stvarno bi se trebalo uvesti to(ako je moguće) da vidiš od koga si dobio TUiliTD,ono kao nešto tipa staviš strelicu na palac i prikaže ti se prozor sa imenima

@karter-da rođen sam na otoku "zlatne" 91' i živim na njemu i danas,moja kuća ti je ako se možeš sjetiti odmah kraj onog velikog bora(stabla-mi to jednostavno zovemo-"kod bora")

2 0

karter @ 15.10.2013. 18:23

A sad ne znam po tom opisu, ako je uz more onda ću znati a ako je prema gore i prema cesti gore onda sumnjam da ću znati, tamo sam rijetko bio i neznam taj dio dobro. Ali zbilja je zanimljivo da baš nekog prečanina ovdje na portalu sretneš, za ne vjerovati.

2 0

franorobert @ 15.10.2013. 19:31

3 1

mary89 @ 15.10.2013. 19:48
    Primjetila sam i ja te "slucajeve" kada netko uleti u temu i onak od srca podjeli svim sudionicima teme td-ove, bez obrazlozenja. Ali koga briga, ak jadni nemaju sto drugo raditi i to im predstavlja srecu u zivotu, neka ih...
    3 2

gorlock @ 15.10.2013. 20:24

Toliko pažnje prodavati tim palčevima je besmisleno.

Ja do jučer (prekjučer) praktički nisam niti znao što znači TU, onda mi je jedna korisnica portala objasnila da je to thumb up, a kasnije sam po logici stvari shvatio da je TD - palac dolje.

S druge strane ako vas to toliko iritira, nekog drugog potiče da to čini još i više, a kad bi se vidjelo tko kome stavlja te palčeve desile bi se dvije opcije po meni:

1. ntiko ih više ne bi stavljao

2. kada bi se vidjelo tko kome stavalja palčeve, vjerovatno bi to izazavalo svađe neviđenih razmjera.

Stoga ili neka ostanu ili neka jednostavno nestanu.

Ako netko želi može to napisati u rubriku, čini mi se "prijedlozi i kritike". 

Meni je osobno drago da se upravo u CAFFE-u razvila rasprava o tome.

Toliko o tome. (što se mene tiče)

5 2

gorlock @ 15.10.2013. 20:25

Bajram Šerif Mubarek Olsun - želim svima onima koji danas slave.

4 1

gorlock @ 15.10.2013. 20:27

A sada odoh nadam se uživati u utakmici i opet prognoziram 2:1 za naše, dakle Hrvatska 2 - Škotska 1.

4 2

gorlock @ 15.10.2013. 21:37

Mislio sam da ću uživati u utakmici ali ne baš, Škoti zabiše svoje, valjda ćemo i mi barem dva pa da napokon pobjedimo.....

7 3

aya @ 15.10.2013. 21:49

Nakon 1. poluvremena žustro navijam za Škote, da nam utrpaju čim više.....Možda se onda napokon nešto promijeni, ma maknu onog kretena.....Sada samo čekam da izjavi kako zapravo trebamo biti jako zadovoljni igrom i  rezultatom. Mršti se

9 0

franorobert @ 15.10.2013. 21:50

jedini pozitivan ishod utakmice bit će Štimčeva ostavka  

8 1

gorlock @ 15.10.2013. 22:01

Nadam se da već pakira svoje krpe i ide van iz reprezentacije, bahati nadobudni, ma nema tih epiteta koji bi ga opisali....

4 1

franz88 @ 15.10.2013. 22:41

... katastrofa....

kako vidim problem...

Edurado se premalo koristi, Manđukic i Eduardo nam moraju biti standarni prvi napadaci koji moraju zapoceti svaku utakmicu, ali neee, tu su u prvom redu losiji napadaci...

a ono naj bitnije po meni fali nam nesto kaj smo nekad imali a to je covjek koji veze sredinu terena s napadacima te i sam moze izravno ugroziti i zabiti pogotak drugoj strani... dakle Boban nekad ili npr. Lampard u Engleskoj itd...onaj tko bi bio idealan za nas danas na toj poziciji bio bi Kranjcar! fenomenalan ostar i precizan udarac, osjecaj za postavljanje i dodavanje, ali neee stavi ga se na bok i to je to...sve se svodi trenutno na igru do sredine terena kod nasih a onda neznaju kaj dalje, pa lupaju bezveze s svijecama i bokovima...

nasa Repka odlicno igra i formaciju 3 -5 -3  ili 4-3-3, zakaj se ne korsit taj sistem?!

u svakom slucaju sve ove probleme Repke jedina poruka ima za naseg izbornika

STIMAC = ODLAZI

nisi zlatno tele nisi ne zamjenjiv!

3 1

cala @ 15.10.2013. 22:59

slažem se aya s tobom,i ja sam ono kad su škoti pogodili stativu navijao da uđe jer igra nam je katastrofa,najviše me smeta bezidejnost i vrlo vrlo spor protok lopte,škoti igraju jednostavno,par dodavanja i tu su pred golom,u zraku su apsolutno bolji,dok naši nemaju ideje a dok odigraju dva tri pasa škoti se već postave i to je to,previše se priča o nama to da imamo odlične pojedince koji igraju u vrhunskim klubovima, ali nogomet se ne igra tako,nogomet je timska igra i po pokazanome Štimac nije uspio sastaviti jedan kolektiv koji bi po meni trebao,neću reći olako,ali ipak trebao pobijediti Škote jer mislim da smo ipak bolji-najgori učinak naše reprezentacije od samostalnosti-Štimac nije uspio i trebao bi biti faca i dati otkaz(ima sreću pa nismo sjeverna koreja,mislim da bi sad gulio doživotnu);P

1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 44 45 46
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala