@bearfoot ne bih se složio da je John Wayne bio peder, ali bih se složio s tim da si ti jedna obična pederčina 
@filmofil1983 djelomično se slažem s tobom, osobito kad neko "kaka" po temama filmova tamo gdje pišemo svoje dojmove o njima.
Takve postove treba brisati i opomenuti one koji to rade, a po potrebi i ohladiti.
Međutim na svakom portalu postoje i spam teme, koje mogu služiti za razonodu i razbibrigu ili za nešto treće i to treba i dozvoliti dok je u granicama normale 
Imam dojam da @gordan preemocionalno ponekad reagira, osobito na očitu provokaciju i briše ono što mu nije po volji jer ipak je ovo njegov mali dio svemira, njegov projekt koji je ipak zaživio na netu.
Razumijem ga, to je njegova tvrtka koju je on stvarao i koja traje.
Ali internet portali su društveni, pa tako i forumi na njima, popularnim ih čine upravo korisnici, forumaši....
Žao mi je što zbog nekih njegovih krivih odluka nema više nekih dobrih forumaša koji su bili vrlo kvalitetni komentatori, oštri, ali i pravedni ......
Neki su bili zajebanti i kao takve ih treba i shvatiti.
Nažalost već dugo ih nema.
Recimo @bearfoot je napisao ovo o John Waynu, samo da bi me isprovocirao
i možda i neke druge.... ali očito ga ljudi dosta na ovom portalu poznaju pa se nitko niti ne obazire.... osim eto mene upravo sada ....
Moram priznati i pohvaliti MOJTV - APLIKACIJU za mobitele - apsolutno najbolja aplikacija te vrste.
Uglavnom, eto drago mi je da smo malo oživili Caffe, dobrodošli :)