Cala, da moj dida je rođen tamo i ima kuću, tako das kad sa manji bio sam znao i 2 mjeseca provoditi doli. U zadnje vrijeme sve manje zbog obaveza, ove godine jedva sam 2 tjedna uspio biti doli, a prošle nisam ni bio. Ali, koliko vidim nije se puno promijenilo, samo što kažu da sve manje turista ima. Ti si rođen tamo, a jel baš živiš tamo.
Što se tiče palca gore/dolje o tome je smiješno i pričati, pa ko se nervira zbog toga, ja dolje nisam dao valjda pet puta ukupno, čak ni kad netko za neki film napiše neku nevjerojatnu glupost jel si mislim ajde svatko ima pravo na neko mišljenje. A svatko ko napiše lijepo elaboriran, promišljen komnetar mu u pravilu plus dam što mislim da je na portalu o filmu pravilan postupak.Ja bi bio najsretniji kad bi netko nakon nekog komentara uz palac objasnio što ne valja i s čime se u komentaru ne slaže ali onda bi svaka tema bila pretrpana komentarima što u jednu ruku isto nije dobro.Ovo zašto je cali netko dao minus za sliku svog rodnog mjesta koje je ujedno i zbilja lijepo se nemože logički objasniti besmisleno i bezobrazno, pizdarija. A ovo da netko ima više portala pa udara palce je nadam se jedna paranoidna konstrukcija ili šala, jel ako je istina zbilja neznam što reći, to nema veze s s ničim a najmanje svrhom ovog portala.