Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

CAFFE

1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 44 45 46
    6 1

gorlock @ 16.10.2013. 23:10

Ako i ne ode Hrvatska, imamo za koga navijati, za BIH.

Iako i ja sam optimist i vjerujem da će Niko dati jednu ozbiljnost reprezentaciji i dati im taj njemački štih igre. U samoj reprezentaciji puno toga nije štimalo, vjerujte mi pouzdano znam kako je Ivica Olić sterao Štimca u P.M: i zato i ne igra. Također Štimac nije imao autoritet nad mnogim igračima, bio je loš izbornik, možda je imao dobru ideju, ali nije znao posložiti niti motivirati ekipu.

To Vam je kao primjer kada radite pizzu, dobijete najbolje sastojke, da napravite najbolju pizzu, međutim niste vješti te sastojke ravnomjerno raspodjeliti i dobijete smeće.

U svakom poslu trebaš napraviti najbolje sa onim s čim raspolažeš, a on je imao najbolje a nije se znao nositi s tim.

4 1

gorlock @ 16.10.2013. 23:29

Ha ha ha... pogledajt ovo koja sprdačina...

4 1

gorlock @ 16.10.2013. 23:40

Slažem se s @auranom u onom dijelu gdje su pravi navijači uz reprezentaciju i kada gube.

Stoga NEMA PREDAJE

Iako ova situacija podsjeća na neka stara vremena kada rulja - masa ljudi traži glavu (u ovom slučaju izbornika) Cezar im udovoljava i narod je sretan.

5 1

franorobert @ 17.10.2013. 1:54

@taurus, je li istina da je danas pola BiH predalo zahtjeve za nenamjenske kredite, da bi mogli 2014. u Brazil? :D

Šalu na stranu, uz Bosnu će nadam se biti puno Hrvata, kao što ste i vi zdušno uvijek bodrili nas, pa i u današnja teška vremena... Kockasti i Zmajevi do finala!! 

6 1

taurus @ 17.10.2013. 10:38

Zahvaljujem se još jednom na čestitkama koje dolaze uz Hrvatske i mogu reći da sam vrlo sretan i ugodno iznenađen njihovim brojem.Isto tako svi normalni ljudi iz BiH su uvjek navijali za reprezentaciju Hrvatske na svim takmičenjima kao i u predstojećem baražu (sjećam se skakanja po kući kada je pala Njemačka 1998).Ovom prilikom moram spomenuti i zahvaliti se Blažu Sliškoviću i Miroslavu Blaževiću koji su svojim radom udarili temlje ove ekipe koja je otišla na svjetsko prvenstvo.A što se tiče kredita,moraće se dizati nema druge ;).

5 2

aya @ 17.10.2013. 14:26

Dobro da si naglasio ovo "svi normalni" Namiguje! Ja se, naime, dobro sjećam da se po BiH za vrijeme utakmice Hrvatska - Turska na Euru 2008. navijalo za Tursku i mašući turskim zastavama vikalo: Ovo je Turska!

Kako bilo, ja sam ti (čak mislim prva) iskreno čestitala i nadam se navijati i za Hrvatsku i za Bosnu u Brazilu, ako Bog da. Ako ne - onda samo za vas! Osmijeh

0 6

iwax @ 17.10.2013. 14:27
    Hvala na cestitkama.Ja sam hrvat ali motherland and fatherland is BIH.Tako se smatram polu bosancem polu hrvatem.Ali nakon ovakve sramote hrvatake.Smatram se samo bosancem
    7 2

taurus @ 17.10.2013. 15:37
    Licno su mi najgori ljudi koji ne vole i ne postuju drzavu u kojoj zive,Bosna i Hercegovina NIJE Turska niti bilo ko u njoj ima ikakve veze sa tim azijskim narodom.Odredjeni broj stanovnika je od tih tirana primio religiju Islam,koju su i oni usvojili od drugih,i to je sve.Stidim se i prezirem istovremeno te koji masu turskim zastavama u nasoj drzavi ali sam siguran da je to provokatorska manjina,koje postoje na sve tri strane u BiH i koje se sluze takvim stvarima da bi dodatno produbili jaz medju narodima.Na njihovu zalost nece im to dovijeka polaziti za rukom.PS sa mobitela pisem stoga odsustvo kvacica.
    4 2

mary89 @ 17.10.2013. 16:04
    @ taurus, pametno. Ja sam za vrijeme Eura 2008 bila u Austriji i stvarno se svaceg naslusala, ali odbijam misliti da svi ljudi u BiH tak razmisljaju, a i tvoji komentari me jos vise u to uvjeravaju. Ne treba se spustati na nivo maloumnika, i dopustiti da oni "kroje" nasa razmisljanja.
    0 1

franorobert @ 17.10.2013. 18:08

SPOILER!

https://www.youtube.com/v/iQ_gEa14Otk&feature=player_detailpage

Breaking bad tribute video, najbolji koji sam do sada vidio i nisam mogao da ne podjelim s vama. Ali samo za one koji su odgledali seriju... :)

7 3

krushka @ 17.10.2013. 19:29

Iwax, ti si mali bedak, odi se van igrat, jebote komp

1 0

auran @ 17.10.2013. 19:31

Što mislite o cjepivima? Biste li ili ne biste cijepili svoju djecu i zašto? 

3 0

franorobert @ 17.10.2013. 20:00

Nemam vjere u cjepiva, pogotovo cjepiva za odrasle. Postoji nekoliko baznih cjepiva za djecu, koja su se dobivala i prije 30 godina i koja su po mojoj laičkoj logici najnužnija... No, sve novije varijacije bi trebalo izbjegavati ili se barem dobro potkovati mišljenjima nekolicine stručnjaka i činjenicama koje se mogu pronaći na internetu, prije nego što se ubrizgaju.

A ova cjepiva protiv gripe za odrasle (čitaj; penziće) smatram apsolutnom glupošću. Protiv dobrih starih virusa se je i dalje najbolje boriti zdravom prehranom, tjelovježbom i jačanjem imuniteta.

Po meni je ljepše svako par nada pripremiti sočnu i slasnu voćnu salatu, negoli se prepustiti nekakvim stranim imunološkim tijelima. :)

2 1

aya @ 17.10.2013. 20:01

Dobro pitanje. Velika većina roditelja djecu, pogotovo školsku, daje cijepiti po inerciji. Tako sam, na žalost, i ja, pa mi je sin od "običnog" MPR  cjepiva, kao nuspojavu dobio meningitis. Napomena - cjepivo je bilo proizvod HZJZ i liječnicima je ta nuspojava bila dobro poznata, ali nisu smjeli upozoriti roditelje na činjenicu da se to može dogoditi, kao niti na činjenicu da sa inozemnim cjepivom te opasnosti nema, jer bi mogli izgubiti posao. Uz obrazloženje da se djecu i roditelje ne smije diskriminirati prema imovinskom cenzusu, jer što ako netko nema tih parsto kuna za uvozno cjepivo.

1 1

auran @ 17.10.2013. 20:12

Franorobert slažem se s tobom. Dosta sam čitao o cjepivima zadnjih godina i slušao iskustva ljudi poput Aye da sam definitivno protiv cjepiva i cijepljenja. Šokirao sam se kad sam jednom naletio na podatak od prije 6-7 godina o tzv. cjepivu 5 u jednom (5 različitih sojeva virusa ubačeno u jedno cjepivo) koje je prošlo u hrvatskoj javnosti praktički nezamijećeno i bez ikakve rasprave, a odlučeno je da se njime moraju cijepiti tek rođena djeca ili malo starija, ako se ne varam. 

Aya hvala ti što si s nama podijelila svoje iskustvo. O takvim iskustvima treba govoriti i razmjenjivati ih kako bi se javnosti predočila i druga strana s obzirom da su opet počele agitacije liječnika po novinama za cijepljenja djece i prijetnje velikim kaznama roditeljima koji odbijaju cijepiti svoje mališane. 

1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 44 45 46
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala