Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

CAFFE

1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 44 45 46
    2 0

franz88 @ 8.11.2013. 19:05

... Auran, evo s pomocu nesluzbenih izvora donosim mali dio atmosfere iz jednog dvorca nedaleko Moskve!

.. bas kad je teta Condi dosla na vrata dvorca (nakon 2 i pol sata camljenja i ispijanja votke na kolodvoru u restoranu SPUTNIK) .. kad ono dernek ...

Sviraj nesto naraodno Condi ponasaj se prirodnoooo

4 0

gorlock @ 8.11.2013. 19:15

@silkycoco, doista pjesma ti je cool,sviđa mi se.

Ali kako @Auran kaže, vikend je it's party time....

Inače ovaj video je nastao davno prije, skidan je nekoliko puta sa youtubea - a pouzdano znam da je tamo neki "gorlock" koji je radio video (od kojeg sam uzeo nickname Smije se ) navodno posvetio video svom bratu - koji nikad nije prežalio staru postavu Gunsa....

a možda skoknem i do Cinestara ovaj vikend...pa podjelim dojmove sa vama...

2 1

gorlock @ 8.11.2013. 19:19

@franz, ne znam jel to zahvaljujući tvom referendumu o palčevima - ali izbio si na prvo mjesto upravo po broju palčeva. Cool

2 0

franz88 @ 8.11.2013. 19:23

... joooj vidi stvarno hehehehekoji paradoks !!

Ja sam glasao za ukinuce palceva a sad sam NO 1. na mojTV portalu zahvaljujuci njima  Smije se

cak ispred Goriluka! e to je za povijest!

. no i dalje ostajem pri odluci do kraja, nema popustanja! khh klhhh

3 0

silkycoco @ 8.11.2013. 19:51

@auran, hvala ti na lijepim riječima. Smije se

@gorlock, znam da je vikend i party time, ali meni je ta pjesma super za svaku priliku. Nije mi nužno negativna, baš je nekako za zamislit se... nekad previše filozofiram pa mi baš paše. :drama queen:

"I feel something so right

By doing the wrong thing

And I feel something so wrong

By doing the right thing

I could lie, could lie, could lie

Everything that kills me makes me feel alive"

Ekipa, jel 'slavite' Martinje? Danas je početak Martinje vikenda. Pazite se ako pijete, rekli su da će jako kontrolirati i da su kazne do 15 000 kuna! Iznenađen

4 1

gorlock @ 8.11.2013. 21:35

ROBOCOP (remake)  - u cinestaru 06.02.2014.

EVo ga službeni trailer - DANAS objavljen !

Meni djeluje obećavajuće, pomalo me asocira na Univerzalnog vojnika -

Ono što me posebno raduje je da u ovom filmu glumi i Gary Oldman !

1 1

auran @ 8.11.2013. 22:12

Čovječe! Jedva čekam da stigne u kina pa da ga pogledam, ovo što je prikazano u traileru jako mi se dopada, od dizajna robota / kiborga, tehnologije i atmosfere. Vidljiv je utjecaj Univerzalnog vojnika, kao što si rekao, Iron Mana i Čovjeka od čelika. Odbrojavanje počinje!Osmijeh 

1 0

taurus @ 8.11.2013. 22:20

Meni se jedino vezano za ovaj novi Robocop film dopada što jednu od uloga tumači i M.Keaton koji je izvrstan glumac i šteta je što ga češće nemamo priliku gledati.

4 0

silkycoco @ 9.11.2013. 11:26

Evo i članak na tu temu! Smije se

Meni je trailer puno bolji od prvog, male su razlike, ali dovoljno da mi je dojam stvarno bolji. Baš me zanima film!

Stavljam prvi trailer tak da su na istoj stranici pa da možete usporediti:

0 0

taurus @ 9.11.2013. 11:27

Vjerujem da mnogi članovi neće biti zadovoljni što je i ovo ugledalo svjetlo dana.

1 0

karter @ 9.11.2013. 12:04

Jel sam ja još pospan ili je ovo remake oldboya? Pa jel moguće da netko ima toliko nepoštovanja prema kinematografiji i filmskog neznanja da je išao raditi remake takvog filma. I to još redatelj spike lee a i solidni glumci glume. Parkov stil, estetiku je nemoguće kopirati za razliku od scenarija, pa i scena iako se nadam da toliko daleko neće ići. Iako postoji mogučnost da ovaj remake uspije jer sumnjam da je puno amerikanaca gledalo original jer svi znamo amerikance i njihovo gledanje filmova sa titlovima, međutim ovo je već prostituiranje ideje, a upravo je originalnost i nepredvidivost oldboya bila jedna od njegovih najvećih snaga što će u remakeu biti izgubljeno.

2 0

taurus @ 9.11.2013. 12:29

Mene fascinira gdje sve neće "ugurati" S.L.Jacksona,sjajan glumac definitivno ali u zadnje vrijeme izgleda kao da gdje god scenaristi nekog filma imaju dilemu ko bi bio pravi za sporednu ulogu odmah okrenu njegov broj.Brolin,u traileru,čak djeluje uredu ali film zasigurno neće imati publiku među onima koji cijene original.

2 0

cala @ 9.11.2013. 12:58

točno sam to i ja @taurus htio napisati pa sam odustao,Samuel L. Jackson je mislim u samom vrhu po broju uloga,koliko ih je snimio mislim da je dosada morao preteći Bill Gatesa po loviBogataš-evo primjer ovdje na ovom portalu ako upišete njegovo ime izbacit će vam 63 njegova filma-stvarno impresivno kada znamo da njegova karijera traje još od 1972 i da je snimio preko 100 filmova(nije u svima imao uloge,u nekima je bio producent i sl.)-u wikipedii piše da je igrao u preko 100 filmova,znači niti oni neznaju koji je točan broj ha ha-stvarno veliki glumac,jedan od najvećih u povijesti a i meni osobno najdraži afroamerički glumac 

3 0

gorlock @ 9.11.2013. 13:45

silkycoco @ 9.11.2013. 11:26

Evo i članak na tu temu! Smije se

@silkycoco kako napraviš to da kad stisnem konkretno na "članak" da te preusmjeri na točno određenu stranicu.

Vidio sam to još na par mjesta?

Inače oba trailera su zakon, vidljivo je da ima i dramaturških elemenata u filmu.

Robocop njegova (bivša) žena, te scena sa sinom.....

Jedva čekam ovo doista.

Stari Robocop mi je bio super (prvi naravno) - a zbog ovog remakea mi jebaš drago. Nadam se da će biti dobar.

5 0

silkycoco @ 9.11.2013. 13:58

@gorlock, vrlo je jednostavno! Kad ideš stavljati link, klikneš na riječ koju hoćeš i dolje ti je odmah META, odabereš otvori link u novom prozoru. Smije se

Budući da sam komp freak (free time), evo i screenshot! Temeljita sam, uvijek! :)

1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 44 45 46
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala