Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

CAFFE

1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 44 45 46
    2 1

fox89 @ 6.11.2013. 9:02

Ja posjetih Marka nekoliko puta u Čavoglavama, a ove godine sam bio i na Poljudu, baš tu gdje se odigrava ovaj novi spot... Nisam ljubitelj nacionalizma, niti ustašluka i sranja, ali me fascinira rock spektakl, a to je na Poljudu i bilo. Ne požalih :)

rock spektakl ŠutiŠuti hjoj, šaljiva osobo Smije se 

5 2

fox89 @ 6.11.2013. 9:27

Dakle, razlog moga napuštanja ovoga foruma leži u činjenici da je forum jednostavno nekvalitetan, neadekvatno organiziran, natjecateljski nastrojen i ne pokazuje nikakvu želju da se vrati srž svakog foruma, a uz to sitniš ljudi uspije zeznuti što i valja.

I šteta da odeš. Pratio sam malo iz sjene kaj se događa na forumu i vidim da je sve skupa malo živnulo, a ti si jedan od glavnih aktera. Nemoj sad da za**beš sve kaj si dobro napravio Plazi jezik

cheers. 

10 2

aya @ 6.11.2013. 10:12

Meh, obeća čovjek dernek i janjetinu i i onda uteče.....Mršti se

6 1

auran @ 6.11.2013. 11:29

Franorobert hvala ti na pozdravu. Razumijem tvoju malodušnost i razloge zbog kojih želiš napustiti portal i sve nas, no pozivam te da ne činiš to. Jednom prilikom je i Senilno magare otišao, ali se vratio za nekoliko mjeseci. Ja sam pauzirao godinu dana zbog sličnih razloga kakve si i ti naveo, ali sam se ipak vratio s odlukom da se fokusiram na pozitivne stvari na ovom portalu i pišem komentare kako bih njima nadahnuo ljude. Iako ima dana kada se pitam ima li išta smisla, komentari i šale forumaša trgnu me iz letargije i daju mi snage da ne posustanem. I znaš što, nisam ni jednom požalio što sam se vratio. 

Franorobert, nadam se da ćeš se nakon nekog vremena predomisliti i ponovno nam se vratiti. Bila bi šteta da izgubimo jednog kvalitetnog člana poput tebe. Svi mi zajedno činimo ovaj portal i doprinost svakog pojedinca je jednako važan. 

4 3

gorlock @ 6.11.2013. 13:41

@franorobert - svi mi imamo svoje neke razloge za učiniti nešto.

Ja te neću nagovarati niti da ideš niti da ostaneš i ja sam, i odlazio, i vraćao se, i bio baniran i štošta.....

Ako nalaziš imalo zadovoljstva pisati po forumu, i virtualno se družiti sa nama ostat ćeš.

Ja sam se ugodno iznenadio @franzovim povratkom i falio je kako vidim svima, sa svojim forama (često glupim).

Naizgled @Auran i ja se možda ne volimo ali i on i ja nalazimo nešto u našim komentarima, kako ja u njegovim, tako i on u mojim (vjerujem).

@franz primjerice fura neku "nazzi" foru a u suštini je ok čovjek i nadasve povijesno i kulturno obrazovan što se da vidjeti iz njegovih komentara i kao takovog ga cijenim.

Plemenit je tvoj poziv na gradele i svakako je bolje biti negdje na moru u apartmanima tid.... ali kada nema toga, osvježenje je i biti na forumu gdje dijeliš zajedničke interese sa ostalim članovima ili ne djeliš....

I ne nisam gledao Argo - koliko mi je poznato, ne sjećam se upravo iz nekih ranije opisanih razloga.

Valtera jesam davno prije.

I tako ......

3 1

auran @ 6.11.2013. 15:03

gorlock @ 6.11.2013. 13:41

Naizgled @Auran i ja se možda ne volimo ali i on i ja nalazimo nešto u našim komentarima, kako ja u njegovim, tako i on u mojim (vjerujem).

Lijep si post napisao Gorlock (i onaj jučerašnji i ovaj današnji).Osmijeh To što se katkad razilazimo u mišljenjima ne znači da se zbog toga mrzimo ili išta takvoga. Dapače, poštujem svih, pa i one s kojima se možda razilazim u mišljenjima. Unatoč tome, uvijek se pokušavam staviti u tuđu kožu i razumjeti stavove i razloge drugih ljudi. Nastojim ne biti isključiv, iako sam svjestan da su neki moji komentari u prošlosti možda znali biti takvi. Na kraju krajeva to su samo mišljenja i ništa više. Uostalom ne bi bilo zanimljivo kad bismo svi mislili isto, činili isto i ponašali se isto. Osmijeh

P.S. Što se tiče drugačijih iskustava, smatram da je dobro dijeliti ih, o njima promišljati i izvlačiti pouke. Ništa nikada nije crno - bijelo, samo loše ili samo dobro. Uvažavanjem drugačijih stajališta od vlastitih obogaćujemo sebe, te razvijamo empatiju i toleranciju što nas čini boljim ljudima. Stoga nije na odmet čuti i drugu stranu. Uostalom zar se ne kaže da se medalja sastoji od dvije strane?

P.P.S. Eto Franorobert, Rorschach ti je bez uvijanja i dlake na jeziku sažeo poruku svih nas.Namiguje

4 0

franz88 @ 6.11.2013. 17:05

ode Franorobi ...ma daaaj!????????? i to u pol Referenduma!

ma vratice se on... uostalom tko mi veli da sve to nije bio samo GOVOR U SNU !

ooooo ooo oooo oooo Gooovooorimm uuuuu snuuuuuu! ta da daaaa....

... i zapamti MOJTV.. RULES! the best...

3 3

gorlock @ 6.11.2013. 23:16

Tek sam večeras vidio drugo lice @franoroberta - to je neki skinhead njemački , topic Liga prvaka.

Ili je to možda pravo lice ?

Ima jedan film u kojem glumi De Niro i odlično opisuje situaciju.

Evo trailera

7 1

silkycoco @ 7.11.2013. 8:52

@gorlock, zanitrigao me tvoj post pa sam išla čitati Ligu prvaka. :žensko:

Sve što mogu reći za @franorobert, lako je kritizirati druge, a za sebe ne htjeti slušati isto. Takvi ljudi su mi ajmo reć najgori; misle da mogu kritizirati sve oko sebe, a kad im netko kaže nešto (štoviše, konstruktivno i još zamotano u mašlek jer zna da je ta osoba zapravo osjetljiva) onda dignu nos do neba i čude se ko pura d*eku.

Ja ću sad reći pa mi lupajte TD: frano, bolje da si otišao. I samom dramatikom odlaska pokazao si jedno svoje pravo lice, uz ovo na Ligi prvaka (mislim što ti je trebao onaj biceps? Idem ja sad slikat svoj dekolte pa ću se jako uvrijedit ako mi itko išta negativno kaže, odnosno ne pokloni mi se zbog toga?).

I zašto ti smeta nekoliko ljudi za raspravu, nekad je 5 ljudi bolje od tisuću.

Sam se vi sad slobodno pitajte tko sam ja, pratila sam vas sve 'iz sjene'. Plazi jezik

5 3

rosinante @ 7.11.2013. 10:56

ja čekam sliku dekoltea.. Cool

5 0

krushka @ 7.11.2013. 13:49

Evo ko govori kaj misli (kaj ja mislimNamiguje)- sylkicoco! I gotovo sve kaj si rekla stoji

1 1

krushka @ 7.11.2013. 14:21

Za one koje misle da bu im se franorobi vratil, da im odmah velim- ne bu se vratil

Zakaj? Zato jer se tu radi o famoznom dalmatinskom dišpetu, a ko ima dalmatinca ili dalmatinku u kući zna da kad dalmoš nekaj odluči više se ne predomišlja pa makar crko zbog prethodno donešene odluke.

Eventualno u ilegali, pod nekim drugim imenom- ko špija

2 4

franorobert @ 7.11.2013. 14:25

Ipak će biti 218-ti post, rušim tabue, krushki za inat ;)

Pošto sam oduvijek ljubitelj pisane riječi, mnoštvo sam svojih tereta sam raspustio upravo slovima. Pa sam tako samo jedan (!) dan otišao s forum, da bi u taj jedan dan raotkrio kakve su pojedine virtualne ličnosti.

Sinoć sam pročitao jedan post od Gorlocka, na koji sam se pošteno raspalio, pa sam mu pomalo glupo poslao poruku, da mu dođe u glavu kolika količina maski leži u forumskom  svijetu. Nazvao me je nacistom, skinheadom, što mi govori puno o količini njegove lucidnosti. Pa sam mu ja potanko napisao kako sam sasvim običan student Prava, kako se bavim novinarstvom i vlasnik sam nagrađivanog bloga i istaknuti član hrvatske blogerske sfere. I baš sam kroz blogove uvidio kakve sve ljude možemo naći na internetskom polju, kada se mogu sakriti iza maske. I mislio sam da je ta maska nešto što je potrebito, ali nije... Dapače, pomalo mi je drago i izazovno što mogu otkriti neke stvarne detalje iz privatnog života. Smiješno je kako to zbuni ove zlurade umove koji se nalaze iza maske. No, dosta o tim pizdarijama...

Mogu samo reći da je moja rasprava s Taurusom zapravo jedan od rijetkih razloga zašto sam htio ostati ovdje. Taman kada sam se počeo pošteno 'svađati', pala je odluka o odlasku. U nizu razloga zbog kojih napuštam ovaj portal nalazi se i razlog koji sam izvadio iz rasprave s Taurusom, kada je spomenuti izjavio nešto u stilu nogometnih stručnjaka i nogometne struke. To je kap koja je prelila čašu, zato što je jedina osoba koja je spremna za raspravu prešla granicu zdravog razuma i zdravog ukusa, samim time što traži na internetu ngometne stručnjake i objektivne komentatore. Strašno... Ali je još strašnije da je to jedina osoba raspravljački nastrojena, uštrb svim ovim pomirljivim perima na forumu. To je izazvalo u meni provalu bjesa. Napravio sam strašan previd.

Tako u jedan dan vidim da su poneki članovi napravili vraški dobar posao, čim nemaju život i čim ulaze u prošlost topica da bi našli nekakvo moje 'pravo lice'. Ovo je toliko banalno, glupo, nakaradno i bespotrebno, da naprosto nemam riječi... Ovolike gluposti zato što je jedan član napustio jedan forum iz jednog razloga. Najviše bi volio da nakon onog slovca nitko nije ni riječi izustio o ovim budalaštinama, ali se je otišlo u drugu krajnost gdje direktno upirem prstom u Gorlocka. Kakav strašan tip, a još bi višeo volio vidjeti kakav je bio dok je mlad i u mojim godinama. ;)

Silkycoco, Silkycoco... Zbog tebe i pišem ovaj 218-ti post, pošteno si me iznervirala. A rijetki su trenuci kada dozvoljavam da me nečija glupost iti dotakne. Moram biti diskriminator, pa reći je zapanjujuće kako tvoje ženske dramaturške oči sve gledaju kroz dramu, pa misliš da su svi dramaturzi. Nisu, dušo. Napisao sam sam ovaj zadnji 'drama-post' da uprem prstom u ono što me je mučilo i da se takve stvari ne ponavljaju, da se ispravljaju i usavršavaju. Drama je izvedena od postova koji su uslijedili nakon moga, što mi nikako nije bio cilj, a vrhunac peripetije je Gorlock. ;) Opetovano govorim, smiješno je kako se zbune likovi kao ti kada objavim nešto iz stvarnog i realnog života, kao što je moj biceps koji je očito uzburkao tjelesne tekućine u tvom tijelu. Biceps je produkt rasprave, i bockanja tipova kao što su Taurus koji sve gledaju kroz prizmu interneta, ne nikako toga da stvarne osobe leže iza avatara.

Puno mi je drago bilo vidjeti komentare nekolicine ljudi, pogotovo onih 5-6 koji su mi poslali poruku kako im je žao što odlazim zbog gluposti. Čovjek se stvarno osjeća posebno i drago mi je što se nekoliko njih fokusiralo na dobre strane moga forumiranja, a ne samo na par lošijih koje hvala Bogu imam... Ovakve rekacije nisam očekivao, a pogotovo ne neke psihološke analize pojedinih članova. Premalo humora... Najbolje je kada ovako kao Franz sve okrenete na pizdariju i zajebanciju. Jer, to ovo i jest. Čista pizdarija, oko koje se potežu nekakva bespotrebna sranja. Kada čovjek dođe sa posla/faksa i navečer u miru sjedne za ovaj forum, očekuje zajebanciju i par stvar i ljudi koji mu iz dana u dan popravljaju dan svojom sprdancijom i bezazlenošću, ponekom dobro recenzijom filma/serija. Zasigurno ne drame, psiho igre i teške riječi... Take a deep breath and calm the fuck down. Ostavite se moje persone, koja je apsolutni višak u vašim životima i svađajte se ko ljudi. ;)

P.S. silkycoco, sada se možeš iskupiti jedino svojim sisama, nema ti drugog izlaza ;) 

5 2

taurus @ 7.11.2013. 14:38

Nagrađivani i istaknuti blogeru zaista ne znaš šta pišeš,o kakvom bockanju ti pričaš?!Razlog mog posta(istina ironičnog) na temu Lige Prvaka( kojoj možda i nije mjesto na portalu za film) bio je tvoj podcjenjivački i komentar pun nepoštovanja prema jednom klubu.Nakon toga uslijedila je tvoja "analiza",ne moja,tvoje "izigravanje" nogometnog stručnjaka,ne moje, na što sam opet replicirao.Istina je da su mnogi tvoji komentari kontradiktorni,u jednom času se pitaš zašto je ovaj forum mrtav a par dana kasnije navodno odlaziš jer je "nekvalitetan" (po tvom stručnom mišljenju)i kao zato što isti ljudi drže teme otvorenima.Ovo o grudima je stvarno dno,nije ti to trebalo pa makar bila i šala.A dosta govori i ono:"Nisam nacionalista ali posjetih izvjesnog "pjevača" nekoliko puta zato što volim rock spektakl?!Barem se na kraju drži SVOJE riječi a ne da nakon dramatičnog i teatralnog odlaska,tvoja apstinencija sa portala traje 1 dan.

1 0

krushka @ 7.11.2013. 14:41

Frobi, totalno si mi sjebo koncepciju

1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 44 45 46
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala