Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

CAFFE

1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 44 45 46
    9 1

silkycoco @ 7.11.2013. 14:51

@frano, sorry, al ti si jedno umišljeno dijete koje misli da je Boga uhvatilo za bradu. Eto.

Zašto bih se ja tebi iskupljivala? Svaka čast ako te moj post uspio toliko izbaciti iz takta. Neka je. Svojim postom si samo potvrdio što mislim o tebi.

I neka si ti i student, i nagrađivani bloger, i novinar i sve super... koga briga. Hoćeš moj životopis na temelju kojeg ću se opravdavati zašto nešto pišem?

Još jednom - na temelju svojih uspjeha o kojima pišeš (super za tebe) misliš da si ne znam tko i kaj. I to se vidi.

Daj pogle koji si esej napisao na temelju toga kaj sam te ja iznervirala, kako kažeš. To više govori o tebi i tome da ne podnosiš kritiku... kako sam i napisala, uostalom.

P.S. Da si žensko, vjerojatno bi već odavno svoje sise stavio, a ne biceps.

5 0

franz88 @ 7.11.2013. 15:08

..fino suncano danas, tapa tap laganini danas po vani, a onda sve to zaciniti jednom ukusnom kavom! - neprocjenjivo!

Ljudi zelim Vam Dobar Dan!

von franz

6 1

pandaboy @ 7.11.2013. 15:11

@franorobert, uz svo dužno poštovanje, no ti također radiš mnogo drame oko ovako nečeg "neozbiljnog", kao što dokazuje posljednji post kojem se čini da je svrha čisto opravdavanje i hvalisanje. Istina je da ovdje ima svakakvih ljudi, no takav je svijet. Ne gledamo svi sve istim očima, ali to ne znači da su svi koji se ne slažu sa nama "ispod". Ovaj portal, kao i FB ili bilo koje mjesto na internetu je virtualni svijet u kojem svi nosimo maske.

Moram priznati da sam i ja među onima kojima je tebe teško razumijeti, no ako želiš da se "mi" okanimo tvoje persone, ne shvaćam zašto si se onda otkrivao i stavljao informacije o osobnom životu i sad u ovom "posljednjem" postu. Ti si kroz boravak na portalu davao (vjerujem ne zlonamjerno) neke info o sebi i ljudi su o tome razgovarali. Što je drugo bilo za očekivati? Jedino što možda nisu reagirali kako si ti očekivao.

silkycoco je dobro rekla, a tvoj post i odgovor njoj je samo to potvrdio. Vjerujem da je tvoj p.s. napisan u nekom sarkastičnom tonu, no i dalje pokazuje djetinjasto ponašanje, i da, zaista se zovem pandaboy na portalu i usuđujem napisati tu rečenicu :P

U svakom slučaju, kako se god odlučio, želim ti sretno u budućnosti. Nisam među onima koji bi htio da odeš, jer si imao zanimljiv komentar sa vremena na vrijeme, ali također smatram da je too much tako burno reagirati oko mišljenja ljudi koje zapravo niti ne poznaješ.

And now, your majesty, you said we should take a deeeeeep breath and calm the fu*k down, so why don't you join us? Cause you could sure use a deep breath or two your self :)

p.s. Franz ima pravo, vrijeme za kavu/čaj :D

5 0

rosinante @ 7.11.2013. 15:16

jedna prigodna..

"Life's a Piece of Shit, When You Look at It." Osmijeh

4 0

silkycoco @ 7.11.2013. 15:17

Ja sam popila kavu prije nekoliko sati i upravo četvrti čaj. Nemrem više, oh zašto još moram piti??? Plazi jezik

Jel i vi pijete puno tekućine? Ja uz navedeno pijem i vodu. Paše mi nekako. Al često me ljudi čudno gledaju zato.

3 0

taurus @ 7.11.2013. 16:31
    Voda i Nescafe su moji favoriti.:)
    4 1

gorlock @ 7.11.2013. 19:28

Citiram samog sebe:

@franorobert - svi mi imamo svoje neke razloge za učiniti nešto.

Ja te neću nagovarati niti da ideš niti da ostaneš i ja sam, i odlazio, i vraćao se, i bio baniran i štošta.....

Ako nalaziš imalo zadovoljstva pisati po forumu, i virtualno se družiti sa nama ostat ćeš.

Ovaj post si zanemario, zašto ? Jer očito vidiš ono što želiš i tako i reagiraš. Ovaj post napisan je prije onog za kojeg si osjetio potrebu obratiti mi se.

Nadalje ponovo citiram samog sebe:

Tek sam večeras vidio drugo lice @franoroberta - to je neki skinhead njemački , topic Liga prvaka.

Ili je to možda pravo lice ?

Dakle nisam postavio konstataciju, nego upit ? Na što me @franorobert ne možeš optužiti da sam te nazvao nacistom, jer nisam !

Također nisam išao kopati po nekim tvojim starim postovima (kao što ti vjerovatno jesi po mojim), već sam jednostavno otvorio aktualnu temu "Liga prvaka".

Drugi dio mog posta onaj sa De Nirom nema nikakve ali baš nikakve veze sa prvim dijelom, recimo mogli smo razviti kvalitetnu raspravu o samom filmu FAN.

Zapamti kolega @franorobert uvaženi novinaru -

Inteligentna osoba ubija argumentiranim vrijeđanjem, ali na kulturan način.

2 0

gorlock @ 7.11.2013. 19:40

Dosta je teških tema bilo -

Čitava situacija podsjetila me na jednu mrak ekipu - lik na kraju videa (pizza man) je netko tko je došao na dobru adresu (recimo na forum

No tko zna što je bilo kad je unijeo pizzu, možda mu se svidilo pa se vrati opet ?

3 0

pandaboy @ 7.11.2013. 19:50

Poor pizza man xD Kad god je pizza u pitanju uvijek se sjetim Ninja Turtlesa  :D 

4 1

fox89 @ 7.11.2013. 22:46

uopće niste fer. vidim spominju se sise i odlučim se vratiti kad ono ništa! razočaran sam u najmanju ruku Neodlučan

2 0

franz88 @ 7.11.2013. 22:50

..hehe vidi Ti stare lisice Fox se vratio !

: )) - bravo stari ....

mogu i ostali .... idemoo Buzdovane, flash gordon, crna guja itd itd, ma tko zeli ....

2 0

fox89 @ 7.11.2013. 22:55

Zdravo franz, lijepo vas je vidjeti, odnosno čuti ponovno Namiguje

1 1

rosinante @ 8.11.2013. 9:39

silkycoco @

Idem ja sad slikat svoj dekolte pa ću se jako uvrijedit ako mi itko išta negativno kaže, odnosno ne pokloni mi se zbog toga?).

fox89 @ 7.11.2013. 22:46

uopće niste fer. vidim spominju se sise i odlučim se vratiti kad ono ništa! razočaran sam u najmanju ruku Neodlučan

ajde silkycoco..da se poklonimo..nemoj razočarat ljude..Osmijeh

7 0

silkycoco @ 8.11.2013. 9:49

A gle, zaključila sam da budući da ja nisam nagrađivani i istaknuti bloger i novinar onda moje slike nemaju šta radit na forumu. Ja nisam nikakav celebrity  tako da jednostavno nema smisla...

BTW, iako ne bi trebalo niš značit fala ljudi kaj ste mi na postove dali TU, ja mislila da će me svi hejtat.

Ajme kak sam dramatična, imao je frano praf.

BTW2 jako sam razočarana, jučer sam htela doć na chat navečer, a kad ono na mobitelu mi ne radi. Imam Samsunga. Al neće radit. Tuga. Dramatika.

Prilažem jednu kaj me oraspoloži ujutro na poslu. :)

3 2

auran @ 8.11.2013. 16:11

Silkycoco kako netko može hejtat tako simpatičnu mladu damu kao što si ti?Iznenađen Rorschach sretna ti 129. godišnjica rođenja.Smije se 

Ispričavam se na propustu ekipo. Tek sam sad vidio i pročitao pisani okršaj koji se na prethodnim stranicama odvijao među nekolicinom forumaša. Franorobert si je bome dao oduška, a kol'ko vidim i nekoliko ostalih forumaša.Plač Iz uloge UN promatrača s plavom kacigom na glavi mogu reći da je to bilo dobro, dramatski i napeto, gotovo pa filmski u stilu svi protiv jednoga, jedan protiv svih.Plazi jezik I baš kad sam se bio uživio vi stali.Mršti se

Sada kada su tenzije popuštene i frustracije izbačene, svi se zajedno možemo opustiti, pa petak je - najbolji dan u tjednu, i krenuti ispočetka razglabati o svemu i svačemu bez ukopavanja u rovove i vođenja teških, krvavih bitaka s mnogo žrtava, mrtvih i ranjenih.Cool See ya amigos!Smije sePoljubac 

Zapamtite! Vodite ljubav, a ne rat! Ševite se i uživajte, jer seks otpušta napetost, jača duh i tijelo, a ne škodi ni bicepsima ni dekolteima.NevinašceNamiguje I naša Condi je iz Lovačke kuće izašla kao druga žena, preporođena, vedra i nasmijana od uha do uha.Smije se Potvrdio Franz!Namiguje

1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 44 45 46
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala