Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

CAFFE

1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 44 45 46
    3 1

aya @ 11.11.2013. 9:09

Ufff, ovo zvuči komplicirano! Smije se Svejedno, hvala ti, možda se odvažim pokušati!

4 0

silkycoco @ 11.11.2013. 9:12

Izgubila sam 10 minuta da napravim skrinšote komada 3 i sve sredim, tak da slažem se, oduzme ti vremena. Plazi jezik

Inače dobro jutro svima, eto ja pijem prvu kavu, prvi čaj je već pri kraju, morat ću po drugi. 

3 0

aya @ 11.11.2013. 9:16

I ja za prvom jutarnjom!

6 1

aya @ 11.11.2013. 16:19

Dragi moji forumaši, prevelikodušna sam osoba, a da ovo zadržim samo za sebe:

- dakle, naš "odbjegli" član franorobert me je, ničim izazvan, počastio porukom u inbox, koju, eto dijelim sa vama, a ide ovako:

"Tvoj online život je odista tužan, relevancija sagledavanja činjenica opskurna, um žaloban, komentari degutantni, a sama pojava patetična... Da mi je još bilo vidjeti kakva si bila unatrag 6-7-8-10 godina! ;)"

Eto frano, taman kada smo pomislili da ne možeš niže pasti, a ti se sam demantirao. Ja sa tobom nisam na ovom forumu niti 3 riječi progovorila, tako da mogu misliti što tek šalješ drugima, sa kojima si se razišao u mišljenjima. Žao mi je, ali mislim da ti imaš ozbiljnih problema, sa kojima bi se trebala pozabaviti stručna osoba.

4 0

cala @ 11.11.2013. 16:28

žao mi je ovo čuti i iznenađen sam,jer smatram da je aya jedna od naj osoba ovdje na portalu,stvarno frano ovo ti nije na čast,ovo je ispod svakog kriterija uljudnosti...

5 0

krushka @ 11.11.2013. 16:36

Frobi poluudi ! !

...relevancija sagledavanja činjenica opskurna - buahahahahahaha, kako taj čovjek časti, nema kaj, to je baš ta janjetina koju smo čekali, zbilja - nema ga zemlja

5 0

silkycoco @ 11.11.2013. 18:44

@aya, ne poznam te, ali žao mi je, ovako nešto ne bi bome ja ni najgorem neprijatelju napisala. :(

Meni i dalje nije jasno, on stvarno misli da je netko i nešto posebno da može suditi drugima? A to što sad kopa po tuđim 'online životima' nije nisko, 'patetično' i 'degutantno'?

@frano, može slobodno odgovor, zašto ti za sebe smatraš da si uzvišena osoba, koja smije druge osuđivati i tako pljuvati? Zašto misliš da si svetinja jer si nagrađivani novinar, štoveć? Zašto misliš da si bolji od ikoga ovdje? Zašto? Je li tebi jasno da si BALAVAC od 21 godinu? Inače ne prozivam nikoga zbog godina, naprotiv mislim da se poštovanje stječe prema zaslugama, a ne zato što je netko stariji od mene, ali naspram ostalih ovdje kako se uopće usuđuješ tako komunicirati s ljudima?

I ako si tako cool, zašto se skrivaš pod 'franorobert', zašto nisi napisao pravo ime i prezime? Mislim, ja to mogu saznati u nekoliko klikova mišem, ali guess what, ne mislim se spuštati na tvoj nivo i raditi nešto tako DEGUTANTNO.

Diverzija koja to nije: ne želim biti umišljena, al čini mi se da mi dragi frano stalno lupa TD, mislim zašto bi mi netko to stavio na recimo vodič za skrinšot. :D Ili sam se previše umislila da sam simpa? :tuga, depresija, patetika:

Plazi jezik

6 0

cala @ 11.11.2013. 18:54

ne @silkycoco u pravu si što se tiče TD,i ja sam skužio,frano je rekao da odlazi ali nije tako jednostavno,nešto ga kopka po glavi i nema mira ako ne dođe na portal i nekome ne stisne TD,e to je stvarno patetično

2 2

gorlock @ 11.11.2013. 20:05

Poštovani svi, molim Vas da za osobne obračune koristitet svađaonicu - upravo za to je i stvorena.

CAFFE je pristojno mjesto Smije se

E sad definiciju riječi teror možete pronaći ovdje. Koga eventualno zanima.

2 2

gorlock @ 11.11.2013. 20:50

Održana je 20.jubilarna dodjela nagrada MTV-a Europe.

Ono što je mene obradovalo je povratak Eminema na scenu - pravo osjveženje.

Evo cijelog albuma:

0 0

taurus @ 11.11.2013. 21:24

Evo koga zanima može pogledati,Kevin Smith kao voditelj Live Fan man of Steel Event-a uz naravno režisera i glavne glumce.

2 0

fox89 @ 12.11.2013. 7:46

Poštovani svi, molim Vas da za osobne obračune koristitet svađaonicu - upravo za to je i stvorena.

CAFFE je pristojno mjesto Smije se

gorlock, znaš kako se lako s jutarnje kafe prođe na kratke pa na pive Šuti 

4 1

silkycoco @ 12.11.2013. 8:19

@gorlock, vodim se pretpostavkom da si u post htio staviti da se linkovi na teme otvaraju u novim prozorima, međutim tome nije tako. Plazi jezik

Zaboravila sam napomenuti (mislila sam da je to samo kod mene) da ako stavljaš više od jednog linka, onda se očito dogodi neka greška (tko će ga znati! kaj nije to neki kviz?) i tek kad ideš u edit i prepraviš onda će biti ok.

Ista stvar je i sa slikama. Meni neće stavit jednu do druge, nego tek iz drugog pokušaja i to kad stavim razmak.

I da, čini mi se da se ja ne svađam. Samo dijelim svoja razmišljanja. Cool

4 2

gorlock @ 12.11.2013. 22:16

@silkycoco, što se tiče stavljanja i videa i slika u jedan post, u pravu si, potrebno je naknadno editirati post i tada ga prikaže u cijelosti.

Što se tiče svađanja, nisam niti mislio da se ti svađaš, samo me prepirka pojedinih članova podsjetila na taj stari topic...

nego studeni (november) je.....

4 1

gorlock @ 14.11.2013. 20:04

NAPOKON - trailer za igrano animiranu bajku - Disneyjev "Maleficent", - film baziran na priči o Uspavanoj ljepotici.

U glavnoj ulozi zle kraljice Angelina Jolie.

Pogledajte ovaj čarobni trailer

Vjerujem da će biti veliki hit- a najavljen je za svibanj 2014.

1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 44 45 46
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala