@aya, ne poznam te, ali žao mi je, ovako nešto ne bi bome ja ni najgorem neprijatelju napisala. :(
Meni i dalje nije jasno, on stvarno misli da je netko i nešto posebno da može suditi drugima? A to što sad kopa po tuđim 'online životima' nije nisko, 'patetično' i 'degutantno'?
@frano, može slobodno odgovor, zašto ti za sebe smatraš da si uzvišena osoba, koja smije druge osuđivati i tako pljuvati? Zašto misliš da si svetinja jer si nagrađivani novinar, štoveć? Zašto misliš da si bolji od ikoga ovdje? Zašto? Je li tebi jasno da si BALAVAC od 21 godinu? Inače ne prozivam nikoga zbog godina, naprotiv mislim da se poštovanje stječe prema zaslugama, a ne zato što je netko stariji od mene, ali naspram ostalih ovdje kako se uopće usuđuješ tako komunicirati s ljudima?
I ako si tako cool, zašto se skrivaš pod 'franorobert', zašto nisi napisao pravo ime i prezime? Mislim, ja to mogu saznati u nekoliko klikova mišem, ali guess what, ne mislim se spuštati na tvoj nivo i raditi nešto tako DEGUTANTNO.
Diverzija koja to nije: ne želim biti umišljena, al čini mi se da mi dragi frano stalno lupa TD, mislim zašto bi mi netko to stavio na recimo vodič za skrinšot. :D Ili sam se previše umislila da sam simpa? :tuga, depresija, patetika: