Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

CAFFE

1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 44 45 46
    1 1

auran @ 5.11.2013. 20:00

Čestitke vodećoj petorki, a Gorlocku na 1000 lajku.Smije se Rorschach je blizu 900 lajkova te za sada čvrsto drži drugu poziciju, crvene nećemo gledat, dok se teška borba vodi za treće mjesto koje u ovom trenutku drži Pivsko stopalo Bearfoot (ako umjesto a zamislimo slovo e), a Senilno magare mu je tik za vratom. A di su žene? Kako to da nema njih među prvih pet? Ajmo djevojke tipkovnicu u ruke i u boj za poredak!Poljubac

4 1

cala @ 5.11.2013. 20:19

vidi franz što se lajkovi prate...a donedavno je bilo "nisu bitni","ko to gleda" ha ha 

šalim se naravno,@gorlock čestitke,stvarno dobro je @frano to opisao,uglavnom mislim da bi gorlock trebao počastiti sve nas nekom virtualnom janjetinom jer smo ipak mi ti koji smo zaslužni za ovo stvarno izvanredno ostvarenje hm hm(ako ne računamo to da gorlock ima dupli,trodupli račun-tako da smo mi pridonijeli sa nekih 75%);)

edit:pardon gorlock izračunao sam

2261(broj postova) minus 1492(zbroj palčića)=769

znači 769 postova je neocjenjeno-znači ljudi gorlock je čist(osim ako to nisu postovi od ranije dok palčići nisu još postojali...)hmmm-i smell a fraud

edit:aya je dolje dobro primjetila da jedan post nije jednako jedan palčić,tako da ....i definitely smell a fraud(hvala aya-dobro zapažanje)

4 1

franz88 @ 5.11.2013. 20:29

...hehehe cala, bas tak! lajkovi su postali BIZNIS !  e da, treba neku festu organizirati, gablec, bira itd..

frano ima prostor na litici kraj mora, cure se guraju u redovima, ma sve je tu...

7 1

auran @ 5.11.2013. 20:43

Još kad se pojavi Linić i opali porez po lajkovima i dislajkovima, a Gorlock završi u zatvoru zbog neplaćanja poreza na prekomjerne lajkove i broj objavljenih postova...BogatašPlazi jezik

2 1

franorobert @ 5.11.2013. 21:00

sve je tu, osim janjetine :D

4 3

gorlock @ 5.11.2013. 21:25

Priča o dvojnicima je odavno ispričana - ne postoji dupli (ili ini) račun, svi postovi su doista i napisani a mnogi su i obrisani (pitam se koliko ih je bilo ??)

Priča o lajkovima je bila fora da vam pokažem koliko je to sve skupa apsurdno i irelevantno. Nekome je to možda bitno (koliko ima lajkova ili dislajkova).

Istina ponekad može djelovati iritantno, no sve bi skupa trebalo biti u svrhu zabave.

Zahvaljujem svima koji su mi omogućili da skupim 1000 lajkova i za razliku od političara ja ću svoje obećanje održati: @Cala i svi ostali koji su se javili u inbox do kraja ove godine na svaki post koji objave imaju lajk od mene. Ako koji post propustim bocnite me i biti će lajkovan.

Napokon smo svi skupa pronašli mjesto gdje možemo pisati doista o svemu pa i na teme koje su recimo na drugim mjestima zabranjene - primjer Rocky 3, na samoj temi filma nismo uspjeli, no ovdje smo sve raspravili i zahvaljujem se @gordanu zbog ne cenzure postova u CAFFE-u.

Kao što rekoh svoje mišljenje ne mijenjam, neki od stavova možda nisu ispravni ali su moji.

Ideologija koja mi je nametnuta i meni osobno neprihvaljiva, koja mi je uzela najbolje godine života i neke moje prijatelje zauvijek, meni nikada neće biti prihvatljiva kao niti filmovi iz tih vremena. 

Ne mrzim niti sam učen mrziti, opraštam ali ne zaboravljam. Toliko o tome.

Dugo sam već na ovome portalu i drago mi je zbog toga.

Kako sam jednom i napisao jedina oaza mira neopterećena dnevno političkim zbivanjima je mojtv portal. 

Ljubitelj sam glazbe i filma i zato sam tu.

Na ovome portalu nedostaje jedino vijesti iz glazbe.

4 2

gorlock @ 5.11.2013. 21:27

Tko je tražio janje ?

Izvolite -

5 2

aya @ 5.11.2013. 21:31
    @ cala - ne valja ti račun u startu, nije jedan post TU ili TD! :)))) @ gorlock - to je ofca, a ne janje!
    3 0

cala @ 5.11.2013. 21:40

aya u pravu si,čudno kako to nitko nije skužio osim tebe,ja bih očito bio vrlo loš ministar financija....kako god ionako je sve to bila šala tako da sad više nije ni bitno;)

eno aya ispravio sam grešku

3 3

gorlock @ 5.11.2013. 21:49

"Dođi Gospodine u zemlju Hrvata " - novi video spot Maranatha - Thompson & Zlatko Vitez

2 2

gorlock @ 5.11.2013. 22:01

aya @ 5.11.2013. 21:31

@ cala - ne valja ti račun u startu, nije jedan post TU ili TD! :)))) @ gorlock - to je ofca, a ne janje!
    @Aya pogledaj video do kraja i vidjet ćeš da ima janje pa potom prozivaj !

2 3

cala @ 5.11.2013. 22:07

bio sam na 4 koncerta M.P.T-a u Zadru,Biogradu n/m,Čavolavama i Zagrebu-toliko ljudi na jednom mjestu,mladih i starih,stvarno odličan osjećaj-inače Thompson je jedan od rijetkih u Hrvatskoj koji na baš svakom koncertu napravi spektakl i uvijek bude pun k ljudi,jedino me smetaju one budale sa -U- kapama i sl. glupostima

1 0

cala @ 5.11.2013. 22:39

Janko ispod peke-@gorlock ti si lud ha ha ha ha

3 2

franorobert @ 5.11.2013. 23:15

Ja posjetih Marka nekoliko puta u Čavoglavama, a ove godine sam bio i na Poljudu, baš tu gdje se odigrava ovaj novi spot... Nisam ljubitelj nacionalizma, niti ustašluka i sranja, ali me fascinira rock spektakl, a to je na Poljudu i bilo. Ne požalih :)

0 8

franorobert @ 6.11.2013. 0:22

Ovo je 217-ti, a ujedno i zadnji post koji ću objaviti na ovom forumu.

Nešto više od dva mjeseca pratim rasprave, običaje i načine komuniciranja ovdjenalazećih forumaša. U nekoliko navrata sam bio obeshrabren, no i dalje sam kročio u sve pore, da bi naposljetku čak i iznio krucijalne probleme ovog upropaštenog potencijala. Nadao sam se da je forum potkovan ili da će barem biti potkovan mnoštvom ljudi koji će sagraditi vodeći forum vezan za kinematografiju, u ovoj regiji. No, vidim da se nekakvih 15 ljudi proteže aktivno sudjelovajući na forumu kroz zadnjih nekoliko godina, i to je to. Administratorsko vodstvo ne dozvoljava da ovog posrnulog feniksa dovedemo na višu razinu...

Dakle, razlog moga napuštanja ovoga foruma leži u činjenici da je forum jednostavno nekvalitetan, neadekvatno organiziran, natjecateljski nastrojen i ne pokazuje nikakvu želju da se vrati srž svakog foruma, a uz to sitniš ljudi uspije zeznuti što i valja.

Posebno bih pozdravio @ayu, @aurana, @senilno_magare i @bearfoota, kao posebne primjerke kvalitetnih i izdašnih forumaških duša.

Viva la vida, viralni otisci. :)

1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 44 45 46
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2025 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala