Kolega @Gajski - ovaj film gledao sam jako davno - dok mi svijest još nije bila razvijena.
Pa ipak kako sam ljubitelj filma nedavno sam ga ponovo pogledao. Teško mi je biti objektivan za ovu vrstu filmova - jer jako je malo uspješnih komedija - pa mi komedije i nisu baš "favorite" žanr.
Da je neka urnebesna komedija - zasigurno nije, - možda to i proizlazi iz toga što nisam baš ljubitelj crnog humora, a niti recimo to tako ove vrste tragikomedije.
Ovaj film teško se može usporediti sa primjerice nekim Burtonovim filmom, a sa nekim drugim filmovima ove vrste na području Jugoslavije - ne znam niti da ih je bilo.
Pa ako je to jedini film ovakove vrste na području ex YU nije za čuditi se da je najbolji, jer da je imao žestoku konkurenciju u ovom žanru, što nije, bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi onda bio ocijenjen.
A što se tiče desne strane - uvijek se vozim desnom stranom, osim kada skrećem ulijevo - ali i onda se opet vozim desnom stranom. Zar je uopće moguće voziti se lijevom stranom a da pri tome ne izazoveš primjerice prometnu nesreću ? 

gorlock
dakle, ovakvo trpanje govana na jednu hrpu već dugo, ako ikada, nisam pročitao...ovako nešto može napisati samo totalni retardus bez imalo kulture i čak i površnog znanja o filmu...ex-yu kinematografija je obilježena vrhunskim komedijama, svi ih znamo, osim @gorlocka....uspoređivati Burtonove filmove i komedije ex-yu je toliko besmisleno da me čudi da se portal nije urušio...
e da...nabijem vas i desne i lijeve na "onu stvar", što bi rek'o@gestapo...