Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najava treće sezone serije Star Trek: Picard najavljuje kraj
Treća sezona ujedno je i posljednja, na Paramount+ trebala bi stići u veljači

Najava treće sezone serije "Star Trek: Picard" najavljuje kraj

Malo više od dva tjedna dijeli nas od premijerne epizode treće sezone serije Star Trek: Picard i danas imamo priliku kroz novu najavu vidjeti što u novoj sezoni čeka Jean Luca Picarda i njegove prijatelje. Željno iščekivana treća, ujedno i posljednja sezona serije, ponovno će ujediniti članove posade Enterprisea nakon 20 godina.

Nova nam najava otkriva Picarda koji bez razmišljanja kreće na najopasniju avanturu svog života, a Will Riker (Jonathan Frakes) upozorava ga kako je ovo kraj. Novi nam kadrovi također otkrivaju dva nova lika, Ed Speelers pridružuje se kao stalni član postave kao suradnik Beverly Crusher (Gates McFadden), a Todd Stashwick naći će se u ulozi novog kapetana USS Titana.

Patricku Stewart, koji se nalazi u naslovnoj ulozi, ponovno se pridružuju stari članovi posade Frakes kao Will Riker, McFadden kao dr. Crusher, Marina Sirtis kao Deanna Troi, Michael Dorn kao Wolf, LeVar Burton kao Geordie La Forge i Brent Spiner kao Lore. Također se vraćaju i poznati likovi iz prve dvije sezone, Jeri Ryan u ulozi Sedme od Devet i Michelle Hurd kao Raffi Musiker. Njima se još pridružuju Amanda Plummer kao Vadic, Picardova neprijateljica koja želi uništiti Federaciju, kao i Ashlei Sharpe Chestnut i Mica Burton u ulozi Geordiejevih kćeri.

Kao što je već prije otkriveno, u novoj sezoni Picard će dobiti poziv u pomoć od Beverly Crusher. Kada dobije hitan poziv od svoje stare prijateljice, on okuplja jedine ljude kojima može vjerovati - posadu s kojom je služio na Enterpriseu preko 15 godina. Misija spašavanja Beverly Crusher bit će najodvažnija misija Picardova života, misija koja bi mogla zauvijek izmijeniti sudbinu Federacije.

Što sve čeka naše junake u posljednjoj avanturi, doznat ćemo 16. veljače kada treća sezona krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala