Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 30.12.
"The Voice" završava s nokautima, a od odličnih filmova jedna je TV premijera: "Dumbo"

TV Preporuke dana – Subota 30.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 30. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 20:15 sati
Ove subote završavaju nokauti, samo 6 natjecatelja iz svakog tima nastavlja natjecanje!

Stanley Tucci: U potrazi za Italijom, HTV 2 u 20:15 sati
Stanley Tucci ide u Umbriju, koja nosi nadimak zeleno srce Italije. Iako ta mala, pretežno ruralna regija živi u sjeni svoje glamuroznije susjede Toskane, povijest Umbrije seže dalje čak i od Rima.

FILMOVI

Pokojni, Doma TV u 20 sati
Legendarni Martin Scorsese drži redateljsku palicu ovoga filma o upitnoj lojalnosti i nejasnim identitetima, čija je radnja smještena u južnobostonski kriminalni milje

Dumbo - TV PREMIJERA, RTL u 20:15 sati
Disney studio i vizionarski redatelj Tim Burton donose nam novu grandioznu live-action avanturu o životu najpoznatijeg slona na svijetu. Dumbo priča priču omiljenog klasika iz 1941. u kojem se različitosti slave, obiteljske vrijednosti cijene i snovi uzlijeću visoko u nebo.

Igra sa vatrom, Nova TV u 21:10 sati
Kada su Jake i njegov tim vatrogasaca od požara došli spasiti troje klinaca, brzo shvaćaju da ih nikakav trening nije mogao pripremiti za taj posao – dadilje. Vatrogasci nikako ne uspijevaju locirati roditelje spašene djece, dok svoje živote, poslove, pa čak i svoju vatrogasnu službu okreću naglavačke.

Zvjezdane staze, Doma TV u 21:45 sati
Jedanaesti nastavak serijala moćno je otpuhao sve sumnje. Premda nije riječ o besprijekornom filmu, on će ipak zadovoljiti ljubitelje akcije i ljubitelje znanstvene fantastike i možemo ga uvrstiti u kvalitativne vrhunce serijala.

Ulovi Smarta, RTL u 22 sata
Sjedište američke špijunske organizacije, CONTROL, napadnuto je i počinitelji su se domogli identiteta svih tajnih agenata. Šefu agencije ostaje samo jedna opcija, unaprijediti mladog i smotanog analitičara, Maxwella Smarta, u agenta.

Mrska osmorka, HTV 1 u 22:30 sati
Radnja je smještena desetak godina nakon Građanskog rata i prati dogodovštine Marquisa Warrena (Samuel L. Jackson), bivšeg vojnika Unije i lovca na glave blokiranog snježnom olujom u malom gradiću u Coloradu.

Jumanji: Dobrodošli u džunglu, Nova TV u 23 sata
Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli (Jumanji), bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru. Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Jumanji ne igra – već preživljava.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala