Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Black Mirror se vraća sa 7. sezonom i nastavkom epizode USS Callister
Netflix je najavio novu sezonu za 2025. uz nastavak mnogima omiljene epizode iz 4. sezone

"Black Mirror" se vraća sa 7. sezonom i nastavkom epizode "USS Callister"

Foto: YouTube

Netflix je ovih dana oduševio sve obožavatelje serije Black Mirror (Crno zrcalo) objavom da je u pripremi 7. sezona te da nas u njoj čeka nastavak jedne od najpopularnijih epizoda – USS Callister!

Satirična futuristička serija Charlieja Brookera vraća nam se tijekom 2025. godine s tim da će ta 7. sezona imati 6 epizoda, a jedna od njih bit će nastavak SF avanture iz 4. sezone. Podsjetimo, radnja epizode USS Callister inspirirana je originalnim Zvjezdanim stazama te u njoj glavnu ulogu kapetana svemirskog broda ima Jesse Plemons kao Robert Daly, ogorčeni programer koji nezadovoljan svojim (ne)postignućima kreira svemirsku avanturu u koju ubacuje digitalne replike svojih stvarnih kolega.

Robertovu simulaciju, u kojoj se iživljava na svima ostalima, prekinut će nova kolegica Annette Cole (Cristin Milioti) kojoj dosadi njegovo prigovaranje pa s ostalima uništi njegovu repliku, ali i stvarnog Roberta koji ostane beživotan na stolici kod kuće. U 7. sezoni nastavak te epizode režirat će Toby Haynes, a zasad je iz Netflixa poznato da „Iako je Robert Daly mrtav, za posadu USS Callistera problemi tek počinju“.

Antologijska serija Black Mirror često je komentar na probleme modernog svijeta, pogotovo kad su u pitanju tehnologija i društvene mreže. Dosad smo imali 27 epizoda tijekom 6 sezona i jedan interaktivni specijal, Bandersnatch, s tim da popularnost serije ne jenjava, kao niti pohvale kritičara, a dosad je osvojila čak 6 Emmyja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala