Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 14.1.
Nove epizode zanimljivih emisija, sport i dobri filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 14.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 14. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Godina za pamćenje, HTV 1 u 20:15 sati
Emisija će nas vratiti u 1962. godinu. Kroz zabavni kviz prisjetit ćemo se najvažnijih događaja te godine.

EP u rukometu: Hrvatska - Australija, HTV 2 u 20:25 sati
Nakon velike i uvjerljive pobjede u prvom kolu protiv Španjolske Hrvatsku u drugoj utakmici prvenstva, u skupini B u Mannheimu očekuje Austrija, jedna od triju momčadi, uz Francusku i Portugal, koje su kvalifikacije za Euro 2024. završile sa stopostotnim učinkom - šest pobjeda u šest utakmica.

FILMOVI

Specijalni izvještaj, Doma TV u 20 sati
Tom Cruise napravit će sve što može kako bi pokazao kako i najnaprednija tehnologija može zakazati u fantastičnom trileru smještenom u budućnost.

Igra ljubavi i mržnje, Nova TV u 20:15 sati
Lucy Hutton oduvijek je vjerovala da srdačna djevojčica može steći menadžersku poziciju. Ponosi se time što je na poslu svi vole − osim dojmljivog i savršeno odjevenog Joshue Templemana. Kada zaglave u istom uredu, upletu se u neodoljivu igru nadmetanja.

Bolje ne može, HTV 1 u 21:30 sati
Iz cijelog niza nagrada izdvaja se čak pet nominacija za Oscara i dva osvojena Oscara – za glavnu mušku i glavnu žensku ulogu, koje su osvojili Jack Nicholson i Helen Hunt. Od šest nominacija film je osvojio tri Zlatna globusa.

Zvjezdane staze: S one strane, Doma TV u 22 sata
Najveća pustolovina svih vremena započinje nevjerojatnom pričom o putovanju mlade posade koja se vraća na najmodernijem svemirskom brodu ikad sagrađenom - U.S.S. Enterprise.

Vruća potjera, Nova TV u 22:10 sati
Marljiva policajka koja sve radi po pravilima (Reese Whiterspoon) u Vrućoj potjeri pokušat će zaštititi sexy udovicu (Sofia Vergara) od narko-bossa. Bježeći Teksasom u stopu će ih pratiti korumpirani policajci i plaćeni ubojice.

Bourneov ultimatum, RTL u 22:40 sati
Treći u nizu film o super špijunu Jason Bourneu snimljen prema romanu Roberta Ludluma, pohvalila je i kritika i publika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala