Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Film Irish Wish ispunjava želju Lindsay Lohan
Netflixova romantična komedija predstavila novi trailer, izlazak se očekuje u ožujku

Film "Irish Wish" ispunjava želju Lindsay Lohan

Lindsay Lohan i Netflix udružili su snage u novom projektu, čiji trailer danas imamo prilike vidjeti. Romantična komedija Irish Wish vodi nas u predivnu Irsku, s Lohan u glavnoj ulozi. Ona se nalazi u ulozi žene koja stiže na vjenčanje čovjeka za kojeg smatra da je ljubav njenog života. Uz malo irske sreće, njene se želje možda i ostvare.

Trailer nas vodi na predivne zelene brežuljke i stjenovite irske obale. Upoznajemo Maddie (Lohan), koja putuje u Irsku kako bi prisustvovala vjenčanju njene najbolje prijateljice i čovjeka za kojeg je se i sama želi udati.

Prije mnogo godina Maddie je bila zaljubljena u Paula (Alexander Vlahos), ali je on na kraju završio s njenom najboljom prijateljicom Emmom (Elizabeth Tan). Sada, u iščekivanju njihovog vjenčanja, Maddie shvaća kako ona želi biti na Emminom mjestu. Vrlo neočekivano njoj se ta želja i ispuni i odjednom se nađe u ulozi mladenke. No Maddieni prioriteti počnu se mijenjati kada se bolje upozna sa svojim vjenčanim fotografom Jamesom (Ed Speelers) i ona počne preispitivati svoj nadolazeći brak s Paulom.

U filmu također glume Ayesha Curry, Jacinta Mulcahy i Jane Seymour. Romantičnu komediju režirala je Janeen Damian, koja je također režirala Lohanin Falling for Christmas.

Film Irish Wish drugi je projekt na kojem su Lohan i Netflix surađivali, nakon njenog streaming debija s filmom Falling for Christmas. Njihovo daljnje partnerstvo nakon Irish Wisha bit će ponovno za blagdane kada stigne božićni film Our Little Secret.

Irish Wish ima premijeru na Netflixu 15. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala