Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zima na HBO-u
HBO nam i ove zime donosi megapremije filmova "Interstellar", "Kingsman: Tajna služba", "Drakula: Neispričana priča", "Lucy" i Novogodišnji film iznenađenja

Zima na HBO-u

Home Box Office s ponosom najavljuje TV premijere brojnih blockbustera i nove sezone renomiranih serija, kontroverzne dokumentarce, specijale i koncerte koji vas očekuju ove zime.

FILMSKE PREMIJERE
 
Premijera ostvarenja slavnog redatelja Ridleyja Scotta Egzodus: Bogovi i kraljevi emitirat će se 20. prosinca u 20.05h. Glavne uloge u ovoj epskoj pustolvini tumače: Christian Bale, Joel Edgerton, John Turturro, Aaron Paul i Sigourney Weaver.
 
Tjedan dana kasnije, 27. prosinca u 20.05h, gledatelji HBO-a mogu pogledati satiičnu dramu nagrađenu s čak četiri Oscara (između ostalog, i u kategoriji za najbolji film u 2014.) i dva Zlatna globusa – Birdman, redatelja Alejandra Gonzáleza Iñárritua, s Michaelom Keatonom u glavnoj ulozi. 
 
 
24., 25. i 26. prosinca HBO je svojim gledateljima pripremio specijalan Božićni mix koji će zadovoljiti svačiji ukus. Gledatelji će tako moći uzivati u hit fimovima:Dvanaest božićnih drvca, Spužva Bob Skockani: Spužva na suhom, Kraljevstvo majmuna, Hobit: Smaugova pustoš i Bitka pet vojski, Božićni misterij, Zvončica i gusarska vila, Nindža kornjače, Čuvari galaksije, Annie, Jacuzzi Express 2 i mnogim drugim odličnim naslovima...
 
HBO je za posljednji dan stare godine, već tradicionalno, za sve ljubitelje sedme umjetnosti pripremio Novogodišnji film iznenađenja. Što je ove godine na programu, gledateljii HBO-a moći će provjeriti deset minuta nakon ulaska u Novu godinu, 1.1.2016 u 00.10h.

Ljubitelje horora pozivamo da novogodišnju noć provedu uz Cinemax,  i uživaju uz: Svjetski rat Z (20.00h), Kad padne mrak (21.55h), Mrtvi snijeg 2 (23.20h), Wolf  Creek (01.00h), FDR: Američka faca! (02,45h)...
 

SIJEČANJ
 
Prvi dan u 2016. na programu nas očekuje megapremijera filma Interstellar  – vizualni spektakl Christophera Nolana, s fantastičnom glumačkom postavom: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine i Ellen Burstyn.
 
Kingsman: Tajna služba redatelja Matthewa Vaughna, biti će premijerno prikazan 3. siječnja u 20.05h. U uzbudljivoj dvosatnoj avanturi uživat ćemo uz uz Colina Firtha, Michaela Cainea, Tarona Egertona, Marka Stronga, Samuela L. Jacksona i mnoge druge.
 
Drakula: Neispričana priča istražuje porijeklo najslavnijeg vampira na svijetu. Glavne uloge igraju Luke Evans kao princ Vlad – Drakulino ime prije nego što je postao originalni vampir – te Dominic Cooper, a HBO ga prikazuje 10. siječnja u 20.05h.
 
Film Jean-Marc Valléea - Divljina, ovogodišnji kandidat za dva Oscara, govori o Cheryl Stayed (Reese Witherspoon) koja nakon godina lakomislenog ponašanja, ovisnosti o heroinu i propalog braka donosi jednu ishitrenu odluku. Premijera filma zakazana je za 17. siječanj u 20.05h.
 
Oskarovca Morgana Freemana i Scarlett Johansson gledat ćemo 24. siječnja u 20.05h, u akcijskom trileru Luca Bessona Lucy - priči koji proučava na što je sve čovjek sposoban ako bi otključao sto posto kapaciteta svoga mozga.
 
 
VELJAČA
 
Nedjeljne premijere u veljači počinju glazbeno-biografskim ostvarenjem Get on Up koje prati život kuma soula Jamesa Browna (Chadwick Boseman). Uzbudljivu glazbenu vožnju redatelja Tatea Taylora gledatelji mogu premijerno pogledati 7. veljače u 20.05h.
 
Marigold Hotel 2 s Devom Patelom, Richardom Gereom, Judy Dench, Billom Nighyjem i Maggie Smith u glavnim ulogama, 14. veljače u 20.05h na HBO donosi nove peripetije.
 
U komediji Kako se riješiti šefa 2 (21. veljače u 20.05h) Daleu (Charlie Day), Kurtu (Jason Sudeikis) i Nicku (Jason Bateman) dosta je nadređenih i odlučuju sami sebi postati šefovi.
 
Topao i uzbudljiv animirani film – Kod kuće (Home), redatelja Tima Johnsona, priča je o simpatičnom neprilagođenom stvorenju s druge planete i djevojčici nemirna duha. 
 
 
SERIJE
 
Zimu će obilježiti ekskluzivna premijera nove serije iz originalne HBO produkcije – Vinil (Vinyl), od izvršnih producenata Martina Scorsesea, Micka Jaggera i Terencea Wintera. Ekskluzivna premijera prve od 10 epizoda, zakazana je u isto vrijeme kad i u SAD-u: ponedeljak, 15. veljače u 3.00h po lokalnom vremenu te istoga dana u udarnom terminu od 20.05h. Radnja nove HBO dramske serije smještena je u New York, 70-ih godina. Ludu vožnju kroz seksom i drogom prožetu glazbenu eru, u osvit punka, disca i hip-hopa, pratimo kroz oči Richieja Finestre (Bobby Cannavale) koji pokušava spasiti svoju diskografsku kuću i sebe, a da pritom ne uništi sve koji mu se nađu na putu. Uz Cannavalea glume i Olivia Wilde (Devon Finestra), Ray Romano (Zak Yankovich), Ato Essandoh (Lester Grimes), James Jagger (Kip Stevens), Paul Ben-Victor (Maury Gold) i mnogi drugi. 
 

NOVE SEZONE RENOMIRANIH SERIJA
 
Nova, sedma sezona hit-serije Moderna obitelj (Modern Family), s prikazivanjem kreće 15. siječnja, a nove epizode emitirat će se svakog petka u 20.35h. Stiže nam i peta sezona Zlatnim globusom nagrađene humoristične serije Djevojke (Girls), scenaristice, redateljice i glumice Lene Dunham, a gledatelji će je moći pratiti na HBO-u od ponedjeljka 22. veljače u 21.05h. Na HBO ekskluzivno stiže i druga sezona humoristične serije Zajedništvo (od 22. veljače, ponedjeljkom u 21.35h). U režiji Jayja i Marka Duplassa, serija prati dva para koja žive pod istim krovom i i na tragikomičan se način bore da slijede svoje snove.
 
PREMIJERNI DOKUMENTARCI
 
Zima na HBO donosi i sasvim nove dokumentarne priče, a 5. siječnja u 21.55h gledatelji će moći pogledati Charlie Hebdo: Tri dana užasa. Jednosatni dokumentarac priča o tri dana užasa iz perspektive žrtava, snaga sigurnosti i visokih vladinih dužnosnika. Potaknuto dojmljivim intervjuima, originalnim novinarstvom i filmskom tehnikom pripovijedanja, ovo je napeto, zapanjujuće snimljeno putovanje redatelja Dana Reeda u svijet francuskog 11. rujna koji je trajao 54 sata , ostavio za sobom 17 mrtvih i dao svijetu novi slogan: „Je suis Charlie!“
 
 
Kako smo preživjeli The Police, dokumentarna priča u režiji Andyja Grievea i Lauren Lazin, na HBO stiže 28. siječnja u 22.35h. Prema hvaljenim memoarima One train laterrock-gitarista Andyja Summersa, dokumentarac prati Summersovo putovanje od ranih dana na psihodeličnoj glazbenoj sceni 60-ih, kada je svirao s Animalsima, do slučajnog susreta s bubnjarom Stewartom Copelandom i basistom Stingom, koji je doveo do oformljivanja punk trojca The Police
 
U dokumentarcu Novo lice San Francisca (11. veljače u 21.30h) redateljica Alexandra Pelosi preispituje tehnološku revoluciju koja izaziva ekonomske podijele i preokrete u San Franciscu. 
 
Tjedan dana kasnije uživat ćemo u HBO Europe dokumentarcu, rumunjske redateljice Ilince Calugareanu Chuck Norris protiv komunizma. Tijekom osamdesetih godina prošlog stoljeća hollywoodski filmovi bili su zabranjeni u komunističkoj Rumunjskoj, ali građani su ipak uspijevali doći do omiljenih junaka i to zahvaljujući 'underground' zajednici koja je potajno razmjenjivala VHS kazete. Premijera dokumentarca zakazana je za 18. veljače u 21.35h na HBO-u.
 
 
Dokumentarac Toksična ostavština (25. veljače u 21.45h) prati hrabru grupu vatrogasaca, majke, novinare, znanstvenike, političare i aktiviste dok se bore da razotkriju podmuklu kampanju obmane koja je ostavila otrovno nasljeđe u američkim domovima i tijelima gotovo 40 godina.
 
SPECIJALI
 
U subotu 19. prosinca u 18.30h, HBO će emitirati snimku specijala Dodjela Europskih filmskih nagrada 2015. (2015 European Film Awards). Pogledajte tko su ovogodišnji dobitnici renomirane nagrade za najveća dostignuća u europskoj kinematografiji. 
 
Jedan od najvažnijih događaja u filmskoj i TV industriji - 73. svečanu ceremoniju dodjele Zlatnog globusa (The 73rd Annual Golden Globe Awards), HBO će direktno prenositi 10. siječnja u 2.00h nakon ponoći, po lokalnom vremenu, a 16. siječnja u 18.00h gledatelji će moći pogledati snimku dodjele ovog prestižnog priznanja. 
 
 
KONCERTI
 
Koncertni film Katy Perry: Svjetska turneja The Prismatic (24. prosinca u 15.35h) osjetilna je eksplozija blještave teatralnosti i zaraznih pop pjesama koje su osigurali Katy mjesto jedne od najčarobnijih izvođačica danas. 
Koncertni film grupe U2 u Areni Bercy u Parizu sadrži glazbu iz bendove cjelokupne karijere, počevši od prvog albuma Boy 1980. do najnovijeg Songs of Innocence. Pariški koncert U2 iNNOCENCE + eXPERIENCE Live in Paris gledatelji HBO-a mogu pogledati 31. prosinca u 21.45h.
 
Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    1 2
    gorlock gorlock @ 17.12.2015. 20:17

    Volim HBO i doista imaju dobre naslove iako se mnogi filmovi vrte dugo vremena. 

    HBO je najbolje aktivirati 2-3 puta godišnje i to baš ovako u vrijeme blagdana jer je tada najviše premijera, a doživljaj gledanja HBO - HD na HD tv-u je doista doooobar, za razliku od kojekavih ripova itd.... 

    Ja bih izdovjio svakako Hobitte (iako se vrte već neko vrijeme), Egzodus Bogovi i Kraljevi (koje još nisam pogledao), Spužva Boba, Interstllar, Draculu itd...

    Ako netko misli da se ne isplati aktivirati s vremena na vrijeme HBO, sjetite se samo koliko ste nekada trošili u videotekama na filmove?

  • #1
    2 1
    Packy packy @ 17.12.2015. 11:46

    Nadam se da će novogodišnji film iznenađenja biti Boyhood. Prosto je neverovatno da takav film još nije ni u najavi.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala