Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 25.11.
"Superstar", "The Voice" ili neki od hit filmova

TV Preporuke dana – Subota 25.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 25. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Gordon Ramsay: Neistražena područja, HTV 2 u 20:15 sati
Chef Gordon Ramsay putuje na Maui na Havajima kako bi istražio egzotične sastojke havajske kuhinje. Za vrijeme proloma oblaka putuje opasnom hanskom autocestom.

Superstar, RTL u 20:15 sati
Prošlu subotu u prvoj live emisiji od 12 najboljih ostalo je njih 10. Večeras dvoje natjecatelja napušta natjecanje!

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 20:15 sati
Audicija, uzbuđenja i nadmetanje među mentorima nastavljaju se. Sad je jasno da je jedan mentor posebno na meti ostalih i da je blokada dobar način da ga onemoguće u osvajanju kandidata...

FILMOVI

Sakupljač kostiju, Doma TV u 20 sati
Film za ljubitelje trilera mračne atmosfere, čija se radnja redovito odvija na zabačenim i jezovitim gradskim lokacijama. Denzel Washington briljira kao nepokretni forenzičar, a Angelina Jolie kao policajka koja kamerom nadomješta njegov vid i sluh na licu mjesta zločina.

Nindža kornjače: Izlazak iz sjene, Doma TV u 22 sata
Nakon suočavanja sa Shredderom koji se udružio s ludim znanstvenikom Baxterom Stockmanom i pomoćnicima Bebopom i Rocksteadyjem da zavlada svijetom, nindža kornjače moraju se suočiti s još većim zlom: zloglasnim Krangom.

Napokon Polly, HTV 1 u 22:05 sati
Kako povezati život bez ikakvih rizika i romantičnu ljubavnu aferu ispunjenu neočekivanim zapletima, pokazat će nam redatelj John Hamburg koji nam je pripremio još jednu urnebesnu komediju s vrhunskim komičarima, Benom Stillerom i Jennifer Aniston u naslovnim ulogama.

Prisila na brak, RTL u 22:35 sati
Margaret u izdavačkoj kući radi kao šefica znana pod nadimkom Vještica. Andrew je njezin pomoćnik koji trpi tiraniju čekajući priliku za napredovanje, koja se ukaže kad Kanađanki Margaret bude uskraćena viza. Jedini način da ostane u SAD-u je udaja, pa Andrew nenadano postaje mladoženja.

Spasilačka služba, Nova TV u 23:55 sati
Film prati predanog, opasnog, popularnog i voljenog Mitcha Buchannona, voditelja Spasilačke službe, u zaljevu u Miamiju. Iako zaljev izgleda kao i svaki drugi, tajanstveni događaji u lokalnom klubu na plaži navode Mitcha da pomisli kako su njegova omiljena plaža i njezini posjetitelji u velikoj opasnosti.

Moj osobni rat, HTV 1 u 0:15 sati
Film prati mukotrpno izvještavanje iz raznih ratnih zona na koja je neustrašiva Marie Colvin odlazila. Izvještavala je sa svakog velikog sukoba u svijetu od Čečenije do Šri Lanke gdje je izgubila lijevo oko. Njezina misija je bila pokazati pravi trošak rata, zajedno s poznatim ratnim fotografom Paulom Conroyem.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala