Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 20.1.
Poluzavršnica showa "The Voice", a od filmova ima odličnih novijih i starijih filmskih naslova

TV Preporuke dana – Subota 20.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 20. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 20:15 sati
Večeras je poluzavršnica! Osam natjecatelja bori se za prolaz u finale. Svaki tim predstavljat će dva natjecatelja: jednog ste izabrali vi svojim glasovima, a drugog polufinalista izabrao je mentor.

Stanley Tucci: U potrazi za Italijom, HTV 2 u 20:15 sati
Kalabrija je poznata po krškom krajoliku, visokim planinama i 800 km prekrasne obale. Na sjeveru graniči s Basilicatom, a od Sicilije je razdvaja uski Mesinski prolaz. Iz Kalabrije potječu i preci Stanleyja Tuccija.

FILMOVI

Meg: Predator iz dubina, Nova TV u 20:15 sati
Kada se međunarodni podvodni centar, kojeg vode kineski znanstvenici, nađe na udaru nepoznate opasnosti a na dnu Marijanske brazde stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći oceanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora.

Lucy, RTL u 20:15 sati
Krhka djevojka Lucy oteta je kako bi postala ljudska mula, transporter vrećice nepoznatog sadržaja u svom trbuhu. No, naizgled nježna Lucy ubrzo se pretvara u svemoćnu ratnicu koja umjesto 10% koristi cijeli svoj mozak..

Majstori iluzije 2, RTL u 22 sata
Godinu dana nakon što su nadmudrili FBI i dodvorili se javnosti svojim Robin Hood stilom, iluzionisti se pripremaju za veliki povratak na scenu. Vraćaju se kako bi razotkrili neetičku praksu tehnološkog magnata koji ih je primorao na pljačku. Njihova jedina nada je izvesti još jedan spektakularan trik kojim će otkriti tko zapravo stoji iza cijele priče.

Osvetnik, Nova TV u 22:10 sati
Dr. Paul Kersey je kirurg koji svakodnevno svjedoči posljedicama nasilja u svom gradu. Jednog dana tako u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga i kći koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Paul, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje obitelji.

Elizabeta: Zlatno doba, HTV 1 u 22:45 sati
1585. je godina. Kraljica Elizabetha već treće desetljeće vlada Engleskom, ali i dalje je suočena s pretenzijama na prijestolje i obiteljskim izdajama. Kontinentom u to vrijeme doslovno hara katolicizam utjelovljen u liku španjolskoga kralja Philpa II.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala