Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 18.11.
"Superstar", "The Voice" ili neki od odličnih filmova - večeras jedan od prigodnih je "Harrisonovo cvijeće"

TV Preporuke dana – Subota 18.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu na današnji praznik, Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Gordon Ramsay: Neistražena područja, HTV 2 u 20:15 sati
Chef Gordon Ramsay putuje u u sjevernu Afriku, u Maroko, gdje se upušta u pustolovinu duboko u gorju Srednjeg Atlasa kako bi upoznao drevnu berbersku kuhinju.

Superstar, RTL u 20:15 sati
Kreću live emisije! Imate li favorita od 12 najboljih koji su došli do ove faze natjecanja?

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 20:15 sati
Napetost, oduševljenje, nervoza, radost, sjećanja - sve je to obilježilo drugu audiciju.

FILMOVI

Otmica Metroa 123, Doma TV u 20 sati
Dispečer njujorškog metroa igrom slučaja nađe se u smrtonosnoj igri mačke i miša s misterioznim kriminalcem Ryderom. Ryder predvodi nemilosrdnu četveročlanu bandu koja prijeti da će eliminirati putnike linije Pelham 123 ukoliko mu se ne isplati veća svota novca u roku od sat vremena.

Za smrt nema vremena, Nova TV u 21 sat
U 25-om filmu o avanturama legendarnog Jamesa Bonda karizmatičnog će agenta britanske tajne službe MI6 po peti puta portretirat Daniel Craig. Režiju potpisuje Cary Fukunaga a priča se vrti oko tajanstvenog zlikovca koji posjeduje opasnu tehnologiju.

Nindža kornjače, Doma TV u 22 sata
Najpoznatije kornjače na svijetu, Leonardo, Michelangelo, Raffaello i Donatello, pod vodstvom učitelja Splintera uzet će ponovo pravdu u svoje ruke i upustiti se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca.

Harrisonovo cvijeće, HTV 1 u 22 sata
Film dočarava potresne dane pada Vukovara kroz perspektivu Amerikanke u neizvjesnoj potrazi za nestalim suprugom. Ratne scene iznimno su realistične, a poneki dokumentarni prizor posve se stopio s ostatkom filma, dodatno pridonijevši prikazu okrutnih ratnih zbivanja.

Utrka sa susjedima, RTL u 22:30 sati
Jeff i Karen Gaffney primjer su klasičnog para iz predgrađa. Iako njihovi životi ne mogu biti dosadniji, to Gaffneyima savršeno odgovara. No, sve će promijeniti kada se u susjedstvo dosele Natalie i Tim Jones, naizgled savršeni susjedi koji skrivaju nevjerojatnu tajnu.

Mortal Kombat, Nova TV u 0:10 sati
MMA borac Cole, koji je navikao dobivati batine radi novca, nije svjestan svog nasljeđa - ili zašto je car Outworlda poslao svog najboljeg ratnika u lov na njega. U strahu za sigurnost svoje obitelji, Cole kreće u potragu za Sonyom Blade, koja nosi istog misterioznog zmaja s kojim je Cole rođen.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala