Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


André Holland i Alessandro Nivola planiraju veliki bijeg u najavi serije The Big Cigar
Apple TV+ je predstavio prvi trailer za svoju nadolazeću povijesnu mini-seriju

André Holland i Alessandro Nivola planiraju veliki bijeg u najavi serije "The Big Cigar"

Apple TV+ je predstavio prvi službeni trailer za svoju nadolazeću povijesnu mini-seriju The Big Cigar, čiju glumačku ekipu predvodi André Holland. serija se temelji na nevjerojatnoj istinitoj priči o tome kako je vođa Crnih pantera, Huey P. Newton (Holland), iskoristio moć Hollywooda da pobjegne iz SAD-a na Kubu.

U seriji također glume Alessandro Nivola kao veliki producent Bert Schneider koji je pomogao Newtonu da pobjegne, kao i Marc Menchaca, Tiffany Boone i P.J. Byrne, a većinu ih možemo vidjeti u prvim objavljenim kadrovima.

Newtonova vizija za svijet čini se naizgled jednostavna: preobrazba društva, ali ga vrlo brzo vidimo kako na svakom uglu stvara neprijatelje. Jedno od mjesta gdje nije naišao na otpor je kod producenta Schneidera, koji je odlučio pomoći ovom karizmatičnom čovjeku i dati mu platformu za dijeljenje svoje vizije.

No FBI je u lovu na Newtona i on je svjestan kako bi njegov prijatelj producent mogao biti jedina osoba koja mu može pomoći da pobjegne od svojih progonitelja. Iako isprva nevoljko, Schneider pristaje pomoći mu te osmisli filmsku produkciju filma The Big Cigar kako bi aktivista sigurno transportirao na Kubu.

U mini-seriji također glume Moses Ingram, Jordane Christie, Noah Emmerich, Olli Haaskivi, Rebecca Dalton, Chris Brochu, Glynn Turman i drugi. Iza serije stoji Janine Sherman Barrois, a u ulozi izvršnog producenta stoji Joshuah Bearman, koji potpisuje članak na kojem je temeljena serija.

Prve dvije epizode mini-serije The Big Cigar na Apple TV+ bi trebale stići 17. svibnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala