Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Osvetnici

1 2 3 4 5 6
  • #1
    2 4

    postova:1
    klara44 @ 6.5.2012. 1:10

    Već dugo nisam gledala ovako dobar film: zabavan, tužan, zanimljiv, napet ovaj film ima sve. Jedan od najboljih filmova današnjice. 

  • #2
    1 1

    postova:55
    ekran @ 7.5.2012. 9:31

    Prvi put pišem dužu recenziju, pa oprostite ako će biti nekih spoilera, jer ja ipak nisam OldSchool.

    Pogledao sam ga u IMAX 3D tehnici i nije me oduševio. 

    Film vrvi akcijskim scenama i teško ih je pratiti na tako velikom platnu. Drugi dio filma je bum, tres, krš, bam,  tum... Priznajem da lijepo vidjeti Iron Mana, Thora, Kapetana Ameriku, Hulka, Crnu Udovicu i Sokola na jednom mjestu, ali previše toga u 142 minute.

    Uglavnom, Nick Fury (Samuel L. Jackson) okuplja Osvetnike zbog krađe teserakta. Teserakt je ukrao Loki, zao Thorov brat. I tako Osvetnici, usprkos nesuglasicama, kreću na Lokija koji pomoću teserakta želi intergalaktičkom, izvanzemaljskom vojskom osvojiti Zemlju i postati kralj.

     Efekti su impresivni, ali nisu najposebniji. Nisam gledao Thora, Kapetana Ameriku niti Hulka, pa možda nisam film sagledao u potpunosti. Glumačka postava je odlična, gdje se ističe Robert Downey Jr. Ima par smiješnih scena i vjerojatno ćete se nasmijati, ali se nećete polomiti od smijeha. Ovo je prije svega akcijski film.

    Kraj daje nadu za novim nastavkom, tako da za par godina ćemo vjerojatno moći gledati Osvetnike 2.

    Osvetnici - 8/10  nategnuto

  • #3
    0 0

    postova:5
    zwoone @ 7.5.2012. 17:11
  • #4
    6 2

    postova:41
    borgia @ 17.5.2012. 17:18

    R A Z O Č A R A N !

    Iskreno znao sam unaprijed da ovaj film neće biti baš sjajan,ali da će biti toliko dosadan, isprazan i nezanimljiv...besramno  prostituiranje pojedinačno sjajnih likova superjunaka. Jednostavno nema u filmu dovoljno mjesta za Ironmana, Captain Americu, Hawkeya , Black Widow, Hulka i Thora, gotovo svi oni su mi dragi kao likovi pojedinačno ali ovako na okupu samo živciraju (ovo se posebno odnosi na Captain Americu).

    Iskreno teško mi je i napisati nešto konstruktivno o ovom filmu, podsjeća na Transformerse 3, samo što nakon Transformersa nisam bio razočaran , čak mi se čini da mi je u tom filmu priča bila ponešto zanimljivija . Ovdje pak nema nikakvih iznenađenja , nema obrata, samo prenemaganje od prve do zadnje minute.

    Ovo je ukratko film za djecu i to ne stariju od 13, 14 godina svi ostali bi trebali izbjeći ovaj grozan đumbus bez emocija i smisla. Jedino pozitivno u u ovoj uspavanki  je Robert D. J. odnosno Tony Stark/Iron man, nekoliko puta me svojim  šalama razbudio i samo zahvaljujući njemu sam odgledao svih 2,5h filma.

    Reći ću još i ovo, ovakve filmove na višu razinu može podići i impresivan glavni zlikovac, no ovdje su i to uprskali. Lik glavnog zlikovca je naprosto smješan, zastrašuje poput mlake kamilice, ne ostavlja jači dojam od običnog razmaženog derišta koje samo treba dobro ispljuskati.

    Izbjegavati...možda mi opet vjeru vrati The Dark knight rises.

     Ocjena 4/10 (bilo bi i gore bez Robert D.J.)

  • #5
    3 3

    postova:26
    potlim23 @ 17.5.2012. 19:49

    Uopće se ne bih složio s dotičnim gospodinom Borgiom.

    Naime, kada sam čuo za ovaj film, film prepun heroja, rekao sam da ga neću nikada pogledati, čak ni Blu-Ray Rip skinut s neta, a kamoli dati 40 kn za kino. I to iz više razloga. Najveći je taj što sam od svih tih heroja gledao samo Iron Man-a. Međutim, moja ekipa s kojom inače odem u kino, se zaputila u Osijek u Cinestar i ajd reko idem i ja, pa kud puklo da puklo.

    I ja ostao iznenađen.  Film mi je baš sve suprotno od onog što je Borgia rekao. Akcija od početka do kraja, puno smiješnih scena (najviše zahvaljujući Iron Manu i Hulk), svaki od junaka je dobio i više nego dovoljno prostora (koliko je to moguće), a glavni zlikovac Loki baš djeluje močno i ulijeva strah.

    Baš se veselim idućem nastavku, koji će se sigurno snimati, s jedne strane zbog kraja (neću davati spoilere :P), a s druge strane brojni rekordi koje trenutno ruši na kino blagajnama.  :D

  • #6
    1 2

    postova:377
    gestapo @ 18.5.2012. 20:04

    Film me kaj se tice prve polovice nije bas impresioniral ,ljepo je vidjeti ih sve na okupu itd ali me stalno pratil osjecaj "sve na slicni kalup".

    Inace volim gledati filmove o super junacima i njima slicnih i dosta sam ih pogledal tak da nisam imal nikakva ocekivanja ,cak sam samog sebe moral nagovoriti da ga pogledam ....da se vratim filmu,drugi dio filma postaje zanimljiv ali ne i napet jer hmm ruku na srce zna se kaj u okviru mozes ocekivati ,pojedine scene su stvarno "nekaj" ali stalno je falilo ono nesto .

    Razocaral me kraj filma ,konacni obracun ,u cijelom filmu scene i likovi dobili svoju minutazu ali imam neki osjecaj da je kraj  nabrzinu sklepan ,tras,bum tras i gotovo.... samo me u jednom dijelu film drzal kao napetim mada sam u podsvijesti znal moguci ishod...

    Svi likovi su super odabrani tj glumci za heroje, jedino me zasmetal glumac Hulka, ma dajjj  Norton mi je deset put bolji ....btw Jeremy Renner mi je super glumac ,neznam kak vama....

    Definitivno Hulk i Iron Man podizeju humornu stranu filma i mislim da toga nije bilo film bi bio banana,cak sam se na neke scene sa Hulkom bolje nasmijal nego u nekoj komediji.

    I da Hulk je definitivno najaci razbijac i faca filma :)

    Naravno kak i svaki film o junacima ostavil si je mjesto za nastavak ,koji bi po meni bil oke da se snimi...

    Kaj se mene osobno tice  film nije neko veliko ostvarenje ali je dobar za pogledati i pritom se dobro zabaviti.

    ocijena 7/10

  • #7
    0 3

    postova:513
    bozoli @ 21.5.2012. 21:16

    Film je općenito vrlo dobar. Ali ne treba ni pretjerati sa očekivanjima.

    @ekran: očito si fan stripova (jer Udovica nije bila imenovana kao takva u filmu ;). Teško je, kad si ljubitelj nečega, da netko u kratkom vremenu, sa vrlo širokom ciljanom publikom (pa da, i onim "blesavim" 13, 14-ogodišnjacima i niže, borgia) postigne sve što je trebao. Osvetnici (Avengers) su, sigurna sam da znaš, bili planirani nekoliko godina unaprijed (odmah nakon izlaska i uspjeha prvog Ironman-a). No, zbog toga su se pojavili Hulk, Thor i najnedavnije Kapetan Amerika kao individualni likovi kako bi dali svojevrstan uvod u ono što je tek trebalo slijediti u Osvetnicima.

    Mark Ruffalo je bio pomalo mlak kao Hulk, moram priznati. Možda je to zbog njegovog karakterističnog mumljanja dok govori, ali bio je jedan trenutak u filmu (no spoilers necessary) kad je uspio prenijeti taj duboko potisnut gnjev. No slažem se da bi Norton bio bolji izbor. Ipak, u ovom filmu Hulk je taj koji će vas nasmijati do suza.

    Jeremy Renner je notorno podcijenjen glumac. Prosto je nevjerojatno da ni on ni James Purefoy nisu već naširoko cijenjeni.

    @borgia: Zar te Kapetan Amerika generalno ne živcira? Znam mnoge ljude koji ne mogu smisliti njegov Mister-goody-two-shoes stil. Možda je to samo došlo do izražaja u usporedbi sa ostalim likovima.

    Pitanje za raspravu: Vrijedi li Ironman (Robert Downey Jr.) zaista 50 milijuna dolara samo za ovaj film? I to još u usporedbi sa ostalim glavnim glumcima koji su dobili između 2 i 5 milijuna dolara?

  • #8
    4 7

    postova:405
    karakteran @ 25.5.2012. 18:08

    pogledao sam ga danas tj. pokušao pogledati i odustao nakon niti10 minuta. ne volim SF fantazije.

    negledljivo. film za djecu i omladinu.

  • #9
    3 1

    postova:377
    gestapo @ 26.5.2012. 16:16

    mislim da nitko nevrijedi toliko love .....

  • #10
    1 4

    postova:167
    apex @ 27.5.2012. 15:03
    Jučer sam ga pogledo i moram priznat da sam stvarno oduševljen filmom..puno sam očekivo od ovog filma i stvarno sam sve dobio kaj sam se i nado..od dobrih dijaloga pa do vrlo dobrih akcijskih scena, al također moram priznat da mi je film vrhunski zbog silnog humora koji je prisutan tijekom cijelog filma..slažem se da edward norton bi bio bolji izbor za dr. bannera aka hulka al s obzirom da se nisu uspjeli dogovorit s njime ovaj glumac koji ga je zamijenio je isto tako dosta dobro odglumio.. kaj se ostalih tiče, svi su stvarno dobro odglumili..ne mogu naći neku veću grešku..mislim da su sve likove dobro ukomponirali..jedina greška mi je definitivno odabir negativca koji definitivno ne ulijeva strah u kosti..niti izgleda opasno niti se tak ponaša..nadam se da će u 2. dijelu bit puno bolji negativac.. sve u svemu stvarno dobar film u kojem sam se uspio do suza nasmijat..svakako preporučam svima da ga pogledaju :)
  • #11
    2 2

    postova:6
    jackisback @ 27.5.2012. 21:46

    film vrijedi pogledati a i nasmijao sam se više puta nego na neke ovogodišnje komedije.

    @karakteran

    Ne voliš SF fantazije a išao si gledati Osvetnike. no comment

    @bozoli

    Nemoj širiti dezinformacije odnosno polu informacije. Ironman (Robert Downey Jr.) je dobio oko 50 milijuna jer je dogovorio postotak od zarade (kockao se i dobio film je isto tako mogao biti flop) dok su drugi glumci film odradili za fiksnu plaču

  • #12
    0 8

    postova:405
    karakteran @ 28.5.2012. 9:44

    Ne voliš SF fantazije a išao si gledati Osvetnike. no comment

    tko kaže da sam ga išao gledati? ne bih za to djetinjasto smeće dao ni lipe.

  • #13
    4 1

    postova:167
    apex @ 28.5.2012. 10:09
    @karakteran ja ne vidim da te itko tjera..al nemaš pravo pljuvat nešto kaj nisi gledo!
  • #14
    3 6

    postova:405
    karakteran @ 28.5.2012. 10:17

    daj ohladi. ovdje svatko može iznjet svoje mišljenje. ovaj šrot je sniman za djecu i jer se zna gdje leži lova. ne može ga nitko drugi popušit. a ja sam odustao nakon niti 10 minuta. trebao sam i ranije, ali dao sam mu šansu. punih šest minuta.

  • #15
    5 1

    postova:167
    apex @ 28.5.2012. 10:23
    karakteran @ nitko te ne osuđuje kaj si dao svoje mišljenje..fala bogu pa smo zato i tu da ga dajemo..al nemoj govorit za film koji si gledo 10 min da je smeće..reci nije mi se svidio i zbogom..
1 2 3 4 5 6
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala