Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Liga prvaka

1 2 3 4 5 6
  • #31
    1 1

    postova:416
    taurus @ 5.11.2013. 21:40
    Real ce zabiti minimalno tri komada,e moj Frano a ja mislio ti objektivan komentator kad ono zaista si i poceo pratiti nogomet "prosle"godine.Po tvojim postovima na ovoj temi,ne treba niko ni igrati,Barcelona i Real su vec pobjednici pa je svaki njihov rezultat osim pobjeda,za tebe iznenadjenje.Uzivaj u partijama ove "primadone" samo joj nesto ne ide kada sudije ne sviraju po njenim zeljama.
  • #32
    2 0

    postova:371
    cala @ 5.11.2013. 21:48

    tko šljivi Real,drugo poluvrijeme navijam za Juventus jer po pokazanom u prvom dijelu više zaslužuju pobjedu(Realovci bez uvrede)

  • #33
    2 5

    postova:203
    franorobert @ 5.11.2013. 23:08

    @taurus, par kratkih crtica:
    - opovrgavaš sam svoje navode i svaka rečenica ti diskreditira prethodnu, a to je očitovano u dijelu o praćenju nogometa/godinama praćanje

    - nogomet pratim od davnih dana, točnije od dana kada sam se zaljubio u jedan klub i počeo shvaćati ngomet. taj klub se zove bayern munchen, a moja ljubav prema minhenskom nogometu nije mjerljiva postovima na mojtv.hr portalu, niti laprdanjima s polupismenjacima

    - Barcelona i Real? Smještanje ovoga dvojca u istu vreću? I onda sam je neobjektivni naivac? Španjolski nogomet me NE zanima, prvenstveno zato što je spomenuti dvojica uništio ligu svojim skupim dovođenjem igrača i doveo ligu i ostale ekipe na jako niske grane. A ne zanima me pogotovce barcelona i tika-taka, odlična taktika za odlično uspavljavanje... 

    - Real - Juve. U ovim okršajima favoriziram Real, favoriziram Bale-Ronaldo-Benzema, favoriziram zdravi razum. Ja itekako znam za što je sposobna Stara Dama, za kakve preokrete su spremni Talijani, a isto tako ne zaboravljam što je Juventus napravio u posljednjih 5-6 godina... Čisti feniks fenomen. Ali Talijani... Možda zato jer sam ljubitelj discipline i rada cijenim njemački nogomet, za razliku od talijanskog i tamošnjeg cirkusa prepunoga užasavajućim trenerima i vodstvima klubova. Koliko su talijani spremni za obrat u dvije sekunde, toliko i nespremni zadržati kontinuitet. Pogledaj Milan, pogledaj Inter, pogledaj za godinu dvije današnju Romu. To je za mene gadljiv i neozbiljan pristup nogometu... U ovom slučaju, to jest ovom topicu, komentirao sam dvije utakmice, sasvim slučajno na tapeti su bili Barcelona i Real, a još slučajnije, igrali su s Talijanima. Nekoliko zala se nakupilo, a ja odabrah par manjih zala...

    - Blago tebi, kad na topicu od 15-ak postova procjenjuješ znanje i objektivnost osobe, pogotovo u žanru nogometa. A isto tako te uvjeravam da sam veći ljubitelj nogometa od tebe. Znao sam raditi ljeti 10 poslova da bi otišao u Muchen na utakmicu Bayerna ;)

    - Možda znaš koji je moto Bayerna? Mia san mia, odnosno Mi smo mi, To smo što smo... A te ti riječi su ovjekovječene i na mome tijelu ;)

  • #34
    4 2

    postova:260
    franz88 @ 5.11.2013. 23:10

    .. kaj je ovo ? ruka od king conga!?

  • #35
    0 4

    postova:203
    franorobert @ 5.11.2013. 23:16

    ne bildam samo postove na moj.tv-u, nego i tijelo ;)

  • #36
    1 0

    postova:416
    taurus @ 5.11.2013. 23:19

    Ne stoji ti komentar ni u jednom pogledu.Italijanski nogomet je oličenje taktike,discipline i kreativnosti (pa taj liga i taj sistem je iznjedrilo takve velikane kakvi su Del Piero ,Totti i Pirlo npr kakve "tvoji" nijemci mogu samo sanjati) tako da tu nema govora o nekakvom neozbiljnom pristupu a kamoli gadljivom osim,opet kažem i stojim iza toga,da se radi o površnom poznavatelju nogometne igre.Govoriš i o tome da Barcelona i Real skupim pojačanjima uništavaju špansku ligu,a šta to radi  Bayern u Njemačkoj.Ništa posebno,samo pokupuje sve najbolje igrače konkurenata Gomez,Gotze,Ballack,Neuer za enormne iznose a Hoennes nije ni porez lični platio dakle rade isto što i ova dva kluba u Španiji.(još jedna kontradiktornost sa tvoje strane ali takvi su ti gotovo svi komentari) Što se tiče kontinuiteta Juve od 1996-1999 3 finala zaredom te polufinale,Milan od 2003-2007 2 titule i finale, ako to nije kontinuitet za tebe onda ne znam šta je.Za koga navijaš,simpatišeš i šta crtaš po sebi  me ne zanima ali tvoji komentari su neozbiljni i nonšalantni,kao Real će zabiti 3 komada i sl a bez konkretno jedne greške večeras Juventusa vjerovatno bi izgubili utakmicu.Samo ti furaj svoj "zdravi"razum ali nas poštedi tih komentara i hvalospjeva o Realu primadoni Ronaldu koji može igrati samo ako ga sudije tretiraju kao neku ugroženu vrstu.PS nikada ne komentiram pravopis na forumu i internetu ali ako već,vjerujem mene ili nekoga drugog,nazivas polupismenim onda tu i tamo započni rečenicu velikim slovom i gdje god na kraj rečenice i misli stavi tačku.

  • #37
    4 2

    postova:260
    franz88 @ 5.11.2013. 23:23

    .. frano = kad te slicke vidi SLY Stallone, stari upadas u novi film THE EXPENDABLES...

    Uncle SLY whant You Franorobert - u novom nastavku!

  • #38
    1 2

    postova:203
    franorobert @ 5.11.2013. 23:26

    @taurus, toliko ti toga mogu napisati, reći, navesti gigantski feedback vezan uz talijanski nogomet i te tvoje ''velikane'', ali mislim da su tvoje izjave toliko apsurdne i samoponižavajuće da su upravo odradile moj posao :D

  • #39
    0 4

    postova:203
    franorobert @ 5.11.2013. 23:29

    @franz88, da si bar naveo neke stvarne bodybuilding uzore poput grega plitta, lazara angelova, a ne ove smiješne cirkusante, sa još smješnijim filmovima Smije se

  • #40
    2 0

    postova:416
    taurus @ 5.11.2013. 23:33

    Nisam ni htio započinjati raspravu Italija vs Njemačka u nogometu (o tome si ti krenuo pisati kroz svoju "duboku" analizu navodne katastrofe kod Italijana i blagostanja kod Nijemaca))već sam pisao o tvojim podcjenjivačkim postovima na račun giganata svjetskog nogometa Juventusa i Milana a svaki pravi simpatizer nekog drugog kluba treba imati i ono sportsko poštovanje prema ostalima bez obzira iz koje države dolaze.Stoga,jedine apsurdne a ujedno i smiješne izjave ovdje su tvoje.Uživaj

  • #41
    3 2

    postova:371
    cala @ 5.11.2013. 23:36

    daj franz ti si kralj,a čujete zašto s vremena na vrijeme ne dođete na chat,znate da raspravljamo,jednostavnije je

    .. kaj je ovo ? ruka od king conga!?

  • #42
    0 1

    postova:256
    karter @ 6.11.2013. 12:16

    PA ono što je nekad bio talijanski nogomet u ligi prvaka danas je to njemački, nekada su se u završnicama lige sudarali juve i milan, nogometni giganti sa zajedno 9 naslova evropskog prvaka, milan 7 od toga 5 sa berlusconijem a juve 2, koji su kao što taurus navodi oličenje taktičke zrelosti, discipline a nekada i kreativnosti iako je u ovom stoljeću upitna ta konstattacija o kreativnosti. Berlusconi pritisnut svim problemima, pravnim i financijskim zatvorio je pipu i to je vrlo jednostavan razloga rezultatskog pada milana zadnje dvije godine. Međutim gledajući tradiciju s milanom se jedino mogu mjeriti bayern, real i eventualno ajax.

    Što se tiče sinoćnje utakmice remi je objektivan rezultat s obzirom što smo sinoć vidjeli i prognozirao sam ga u komentaru prije utakmice. Real se ne može riješiti mourinhovog pristupa nogometu, i njihovi rezultati su isključivo zasluga enormne pojedinačne kvalitete igrača - Ronaldo, Bale, dok im je igra očajna s obzirom na ono što bi kvalitetom trebali pružati i ukoliko misle napraviti nešto u LP trebati će značajno podignuti kvalitetu igre, međutim možda lukavi talijanski genijalac upravo tempira formu za najvažniji dio sezone kao nekada veliki sir Alex. Juventus će i ove godine osvojiti serie A jer imaju jednu jako dobru, posloženu ekipu bez nekih sezacionalnuh pojedinaca, jedan pravi tim što real još nema. I reultat toga je upravo očekivani remi. Juveu ipak fali 2-3 igrača svjetske klase kako bi pomrsili račune velikim ekipama u završnici LP.

  • #43
    2 0

    postova:256
    karter @ 6.11.2013. 16:56

    Franorobert ajde ne seri o odlasku i reci svoje mišljenje o večerašnjoj utakmici borussije i arsenala, možeš se dotaknuti i one barca-milan kao uvod u još jednu raspravu sa taurusom.

  • #44
    7 0

    postova:2916
    gorlock @ 6.11.2013. 22:02

    Sad mi je jasno zašto se @franorobert povlači sa foruma, jer ne trpi kritiku.

    @taurus, nitko nije nogometni stručnjak ovdje (barem mislim) i neka si ga argumentirao opleo - to je ok !

    Pokazivati svoje bicepse, tricepse..... ha ha ha.....pa čak i iznositi poluprijetnje.....ha ha ha...

    Mogao bi i ja koji mišić izvaliti Smije se

    Što se tiče nogometa - teško je tu biti objektivan.

    Osobno sam bio veliki navijač Dinama (što se tiče naše lige) i sad sam, ali da me netko pita da nabrojim sadašnju postavu - ne bih znao.

    Što se pak tiče stranog nogometa i ja sam ljubitelj talijanskog nogometa, svojevremeno sam nosio Cappa trenerku sa natpisom "JUVENTUS".

    Talijani su iznjedrili velike igrače od kojih je po meni najbolji ikada Alessandro Del Piero koji je ostao vjeran klubu i kada su bili kažnjeni i igrali u drugoj ligi.

    Nezaboravni vratar: Angelo Peruzzi....

    Od stranih igrača u Juventusu izdvojit ću samo našeg: Igor Tudor.

    Ostale legende: Roberto Baggio, Alessandro Birindelli, Pierliugi Casiragi, Antonio Conte, Angeli Di Livio, Ciro Ferrara, Fillipo Pipe Inazghi, Gian Luca Pessoto, Moreno Torricelli, Gianluca Zambrotta,Gianluca Pagliuca, Buffon.... onako iz glave bez posebnog redoslijeda.

    Onoliko koliko sam ih ja popratio ....

  • #45
    5 1

    postova:260
    franz88 @ 6.11.2013. 22:24

    ... oho.. lijepo znanje momcadi Juveta.. nadodao bih legendu Lillian Thuram - stup obrane, covjek koji je zavukao 2 komada francuska 98 repki , Massimo Ambrosini, Fabio Cannavaro, pa jeda Trezegeut ili popularno zvani TreseGoal, ili Andrea Pirlo itd itd

    no kako se nitko nije sjetio ovog lava:

    Pavel Nedved & Del Mama - Piero!

    ..jednostavno tih godina Talijanska liga je bila najbolja u svijetu.. no to je prolazno, prije nje tu titulu je imala Francuska liga, jedan PSG je bio pojam - danas?! ... nakon toga Engleska liga, pa Njemacka u novije doba.. mijenja se, dok naravno neki klubovi zadrzavaju svoju velicinu non stop..cak Juve i danas igra jako dobro s obzirom na igrace s kojima raspolaze i protivnike s druge strane puno jace koji se muce s njima!

1 2 3 4 5 6
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala