Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Predstavljena posljednja sezona serije Sweet Tooth
Napeti završetak priče donosi nam borbu za preživljavanje, na Netflix stiže u lipnju
23. svibnja 2024.

Predstavljena posljednja sezona serije "Sweet Tooth"

Svakom putovanju dođe kraj, a Netflix je ovih dana započeo odbrojavanje za posljednje epizode svoje fantastične serije Sweet Tooth. Streamer je predstavio trailer za treću i posljednju sezonu serije koji nam najavljuje konačni obračun koji u opasnost stavlja samog Sweet Tootha (Christian Convery) i prijatelje koje je stekao prethodnih sezona.

Ukratko predstavljena prošle sezone, Helen Zhang (Rosalind Chao) sada kao da preuzima stvari u svoje ruke i čini sve što je potrebno kako bi istrijebila hibride. Čini se nemilosrdnom, a činjenica da bi mali hibridni dječak mogao biti taj kojemu je suđeno da zauvijek okonča Bolesne, stavlja mu veliku metu na leđa. Zhang vjerojatno neće stati dok ne bude eliminiran.

Istovremeno će se nova tema baviti pitanjem tko je bio prvi? Hibridi ili Bolesni? Gus i njegovi prijatelji morat će ići sve do Aljaske kako bi pronašli neke odgovore koje možda samo prvi hibrid može otkriti. Veliko pitanje koje trailer postavlja je: Tko će ostati živ da ispriča priču o Sweet Toothu i hibridima?

Kad je najavljena posljednja sezona, tvorac serije Jim Mickle najavljivao je da će treća sezona biti "arktička priča s uzbudljivim novim pustolovinama i za što se nadamo da će biti zadovoljavajući završetak ove epske priče." Scenarist je također otkrio da će, kao što trailer naglašava, posljednje epizode serije biti mračnije.

Glumačku postavu serije Sweet Tooth također čine Nonso Anozie kao Tommy Jepperd, Adeel Akhtar kao dr. Aditya Singh, Stefania LaVie Owen kao medvjed, Dania Ramirez kao Aimee Eden, Aliza Vellani kao Rani Singh i Will Forte kao Pubba.

Posljednja sezona serije Sweet Tooth na Netflix stiže 6. lipnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala