Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Pingvin terorizira Gotham u još jednoj najavi za novu seriju s Colinom Farrellom
Dramska serija "The Penguin" na streaming stiže ovog rujna
21. lipnja 2024.

Pingvin terorizira Gotham u još jednoj najavi za novu seriju s Colinom Farrellom

Foto: YouTube

Max je jučer predstavio još jednu najavu za novu DC kriminalističku dramsku seriju The Penguin koja nam daje puno veći uvid u Pingvinov svijet i likove.

Riječ je o spin-offu filma The Batman Matta Reevesa iz 2022. i u teaseru serije vidimo događaje koji se nastavljaju na kraj spomenutog filma. U filmu je Pingvin bio poručnik kriminalnog šefa Carminea Falconea, a u seriji se planira popesti na na ljestvici i postati predvodnik podzemlja u Gotham Cityju.

Pingvina glumi neprepoznatljivi Colin Farrell, a u ostalim su ulogama Cristin Milioti (Sofia Falcone), Rhenzy Feliz (Victor Aguilar), Michael Kelly (Johnny Viti), Shohreh Aghdashloo (Nadia Maroni), Deirdre O’Connell (Francis Cobb), Clancy Brown (Salvatore Maroni), James Madio (Milos Grapa), Scott Cohen (Luca Falcone), Michael Zegen (Alberto Falcone), Carmen Ejogo (Eve Karlo) i Theo Rossi (Dr. Julian Rush). Showrunnerica serije je Lauren LeFranc.

Serija dolazi od DC Studiosa i Warner Bros.-a čiji James Gunn i Peter Safran planiraju novi veliki svemir filmova i televizijskih serija, no The Batman i The Penguin neće biti dio toga već spadaju pod vlastiti svemir Elseworlds. Nastavak Reevesovog Batmana, The Batman Part II, također je u planu, ali nakon svih odgoda zasad ga očekujemo u listopadu 2026.

Seriju The Penguin na streamingu očekujemo ovog rujna, točan datum još nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala