Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Yahya Abdul-Mateen ll ulazi u kultnu ulogu Denzela Washingtona
Nova serija "Man on Fire" temelji se na romanima A. J. Quinnella, kao i film iz 2004. godine
11. lipnja 2024.

Yahya Abdul-Mateen ll ulazi u kultnu ulogu Denzela Washingtona

Netflix je pronašao svog novog Johna Creasyja. Yahya Abdul-Mateen ll naći će se u glavnoj ulozi i kao producent Netflixove televizijske adaptacije Man on Fire. Steven Caple Jr. bit će izvršni producent serije, a također će se primiti redateljske palice prve dvije epizode. Kyle Killen će biti showrunner, scenarist i izvršni producent.

Serija će se temeljiti na prva dva romana iz serijala o Johnu Creasyju koji potpisuje A. J. Quinnell, Man on Fire i The Perfect Kill. Abdul-Mateen će se naći u ulozi samog Creasyja, odlikovanog veterana Specijalnih postrojbi koji se bori s PTSP-om i pokušava se iskupiti za svoje pogreške.

Quinnellov roman iz 1980. vrti se oko Creasyja, veterana francuske Legije stranaca koji se zaposli kao tjelohranitelj za bogati par u Italiji. Zbližava se s prerano sazrelom kćeri svojih poslodavaca i kreće u pohod osvete kad je mafija otme. U nastavku, romanu The Perfect Kill, Creasyjeva žena i dijete stradaju u terorističkom bombardiranju te on kreće u potragu za počiniteljima.

Knjiga Man on Fire je prvi put ekranizirana 1987., sa Scottom Glennom koji je glumio Creasyja u malo gledanom europskom akcijskom filmu; poznatija je verzija koju je Tony Scott snimio 2004. godine, premještajući radnju u suvremeni Mexico City. S Denzelom Washingtonom kao Creasyjem i sporednom glumačkom postavom koja je uključivala Dakotu Fanning, Christophera Walkena i Mickeyja Rourkea, film je bio hit kod publike, zaradivši 130 milijuna dolara uz budžet od 70 milijuna dolara.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala