Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Netflix donosi priču o gimnastičarki Simone Biles
Dokumentarna serija "Simone Biles Rising" stiže u srpnju, netom prije Olimpijskih igara u Parizu, pogledajte trailer
20. lipnja 2024.

Netflix donosi priču o gimnastičarki Simone Biles

Foto: YouTube

Netflix donosi još jednu dokumentarnu seriju, ovaj put u središtu je poznata američka gimnastičarka Simone Biles i njezin povratak na Olimpijske igre.

Simone Biles Rising priča je o dosad neviđenom, najsnažnijem povratku u sport o kojem Biles sama govori koliko se bori s ranjivošću i sumnjom u samu sebe, ali pritom želi postati prvakinja pod vlastitim uvjetima.

Nagrađivana gimnastičarka, koja među medaljama ima 30-ak s Olimpijskih igara i svjetskih natjecanja, po prvi put otvoreno priča o svojoj odluci kad se 2020. povukla s Olimpijskih igara u Tokiju, kako je to na nju utjecalo, koliko se borila s mentalnim zdravljem, ali i odluci da se pokuša vratiti na vrh. Vidjet ćemo trenutak kad se odlučila povući u Tokiju, njezin povratak prošle godine na trening, ali i intimne trenutke s njezinim suprugom Jonathanom Owensom. O Biles govore i njezina bivša kolegica Aly Raisman te majka Nellie Biles.

„Svi smo mi pisci svojih putovanja i sad sam na mjestu u životu kad sam pomirena s time tko sam ja i što sam prošla kao sportašica, ali najviše od svega – kao osoba. Gimnastika je ono što radim, ali nije ono što ja jesam i sretna sam što će ljudi vidjeti moju drugu stranu, onu izvan natjecanja“, rekla je Biles u službenoj izjavi koji je podijelio Netflix.

Biles je nedavno osvojila najvišu titulu na ovogodišnjem U.S. Gymnastics Championshipsu i pomela je svakog pojedinca na svom putu za Olimpijadu. U svojoj sportskoj karijeri osvojila je sedam olimpijskih medalja i trenutno je izjednačena sa Shannon Miller za najveći broj koji je osvojila američka gimnastičarka te se nalazi na devetom mjestu svih sportašica po broju olimpijskih medalja.

Simone Biles Rising na streaming stiže 17. srpnja sa sve četiri epizode, malo više od tjedan dana prije Olimpijskih igara u Parizu koje počinju 26. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala