Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Natalie Portman odriče se svega kako bi riješila ubojstvo
Serija "Lady in the Lake" predstavljena je prvim trailerom, stiže već ovog ljeta
19. lipnja 2024.

Natalie Portman odriče se svega kako bi riješila ubojstvo

Natalie Portman upetljala se u opasne vode u prvom najavnom traileru za nadolazeću mini-seriju Lady in the Lake, koju donosi Apple TV+. Uz Portman glumi i Moses Ingram, a serija donosi priču o zagonetnoj smrti mlade žene u Baltimoreu 1966. godine.

Ingram se nalazi u ulozi Cleo Johnson, žrtve ubojstva čija smrt postane opsesija za Maddie Schwartz (Portman), kućanice koja je odjednom odlučna u potpunosti izmijeniti svoj život i istražiti što se dogodilo Cleo.

Službeni opis serije otkriva detalje:

Kad nestanak mlade djevojke zahvati grad Baltimore na Dan zahvalnosti 1966., životi dviju žena spoje se u fatalnom sudaru. Maddie Schwartz (Natalie Portman) je židovska kućanica koja se želi odreći tajne prošlosti i postati istraživačka novinarka, a Cleo Johnson (Moses Ingram) je majka koja plovi političkim podzemljem Crnog Baltimorea dok se bori kako bi osigurala svoju obitelj.

Njihovi različiti životi isprva se čine paralelnima, ali kada Maddie postane fiksirana na Cleinu mistificirajuću smrt, otvara se ponor koji dovodi sve oko njih u opasnost. Od vizionarske redateljice Alme Har’el, Lady in the Lake pojavljuje se kao grozničavi noir triler i neočekivana priča o cijeni koju žene plaćaju za svoje snove.

U seriji također glume Brett Gelman, Y’lan Noel, Byron Bowers, Josiah Cross, Mike Epps, Noah Jupe, Mikey Madison i Pruitt Taylor Vince, a prve epizode bi na Apple TV+ platformu trebale stići 19. srpnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala