Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Vi i Jinx su u ratu u prvoj najavi druge sezone serije Arcane
Druga sezona serije "Arcane" još nema datum premijere, ali se očekuje u studenom
12. lipnja 2024.

Vi i Jinx su u ratu u prvoj najavi druge sezone serije "Arcane"

Netflix je ovih dana donio poslasticu za obožavatelje serije Arcane - stigao je prvi službeni teaser trailer za nadolazeću sezonu. Seriju su zajednički stvorili Christian Linke i Alex Lee, a temelji se na svjetski popularnoj video igri League of Legends. Druga sezona trenutno nema određen datum premijere, ali se na Netflixu očekuje u studenom ove godine.

Druga sezona serije Arcane ujedinit će sestre Vi (Hailee Steinfeld) i Powder/Jinx (Ella Purnell) nakon što su se njihovi putevi razdvojili u prvoj sezoni.

Originalno su dvije sestre bile iznimno bliske, ali je njihov odnos zauvijek izmijenjen nakon što Powder slučajno ubije njihovog posvojitelja Vandera (JB Blanc) i njihovo dvoje prijatelja tijekom misije spašavanja. Zahvaljujući tom incidentu i nesporazumu, njih se dvije nađu na suparničkim stranama rastućeg sukoba između bogatog Piltovera i podzemnog grada Zauna, a Jinx stane uz opasnog krimi šefa Silca (Jason Spisak).

Prva sezona završila je s katastrofom na obzoru nakon što Jinx ispali raketu na vijećnicu u kojoj su se nalazili najutjecajniji likovi Piltovera.

Trailer počinje odmah nakon Jinxinog napada, a čini se kako je vijeće u potpunosti uništeno. Piltover je spreman sručiti se na Zaun radi tog prijestupa, službeno stavljajući Vi i Jinx na suprotne strane. Svi se spremaju za bitku, uključujući Vi, koja kreće u Zaun kao dio Caitlyninog (Katie Leung) napadačkog tima kako bi pronašla Jinx, uništila drogu Shimmer i riješila ostatak pobunjenika odanih Silcu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala