Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Netflix nas poziva na najbolji tulum 14. stoljeća
Uskoro stiže serija "The Decameron", ovih je dana predstavljen i prvi najavni teaser trailer
11. lipnja 2024.

Netflix nas poziva na najbolji tulum 14. stoljeća

Spremite se uroniti u vrtlog drame, komedije i povijesne intrige koji nam je Netflix najavio pomoću prvog teaser trailera za svoju nadolazeću seriju The Decameron. Serija nam stiže ovog ljeta i donosi neobičan spoj povijesne estetike i suvremenih tema, donoseći zabavan i raskalašen prikaz razarajućeg utjecaja Crne kuge u Firenci 1348. godine.

Seriju je stvorila Kathleen Jordan, a kako se čini po prvom teaser traileru, ono što nas čeka je divlja vožnja kroz srednjovjekovnu Italiju. Serija je svoje nadahnuće našla u klasičnom istoimenom djelu koje potpisuje Giovanni Boccaccio, adaptirajući ga za modernu publiku.

Trailer nam najavljuje kako ovo nije samo još jedna povijesna drama, svojim zanimljivim pristupom Netflix donosi verziju Dekamerona u kojoj će se današnja publika lako prepoznati radi vrlo poznatog koncepta pandemije, a istražit će i dekadenciju i opasnosti srednjovjekovne Italije.

Serija prati šašavu grupu plemića i njihove sluge koji bježe od kaosa kugom uništene Firence u veličanstvenu vilu u Toskani. Ono što započne kao hedonistički odmor prepun vina, uskoro se pretvori u očajničku borbu za preživljavanje kako se društvene norme ruše i vila postane žarište spletki i izdaja.

Glumačku ekipu predvode Tony Hale, Zosia Mamet i Saoirse-Monica Jackson, a uz njih su tu još i Amar Chadha-Patel, Leila Farzad, Tanya Reynolds, Douggie McMeekin, Jessica Plummer, Lou Gala i Karan Gill.

Ovog ljeta srednjovjekovne drame, spletki i izdaja neće nedostajati jer novi Dekameron na Netflix stiže 25. srpnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala