"Downton Abbey 3" stiže u rujnu 2025.

petak, 28. lipnja 2024.

Treći film u kina će doći prije nego što su obožavatelji mislili!

Foto: Facebook

Početkom svibnja saznali smo kako je treći Downton Abbey film svakako u planu, a ovih je dana objavljen i datum izlaska.

Obitelj Crawley i cijela njihova služba sluškinja, batlera, kuhara, vozača i ostalih će se vratiti na veliki ekran (tek) sljedeće jeseni, 12. rujna 2025. godine, navodi Focus Features u službenim objavama na društvenim medijima.

Novi nastavak i dalje se vodi samo pod nazivom Downton Abbey 3, a osim datuma premijere ništa novo nije poznato. Detalji o radnji još uvijek se drže u tajnosti, iako je produkcija krenula u Ujedinjenom Kraljevstvu, a scenarij je napisao tvorac serije Downton Abbey Julian Fellowes. Simon Curtis, koji je režirao Downton Abbey: Novo doba, režirat će i novi film.

Svoje uloge ponavljaju Hugh Bonneville, Dominic West, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Jim Carter, Phyllis Logan, Robert James-Collier, Joanne Froggatt, Allen Leech, Penelope Wilton, Lesley Nicol, Michael Fox, Raquel Cassidy, Brendan Coyle, Kevin Doyle, Harry Hadden-Paton, Sophie McShera, Douglas Reith i Dominic West, a među novim licima su Paul Giamatti (reprizira svoju ulogu iz originalne serije), Joely Richardson, Alessandro Nivola, Simon Russell Beale i Arty Froushan.

Novo doba završilo je u kasnim 1920-im s tužnom smrti jedne od glavnih likova (Maggie Smith) koja je pritom palica predala svojoj unuci Lady Mary (Dockery) kojoj je zadaća bila održati Downton.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti