Tom Hanks i Robin Wright od tinejdžera do staraca u traileru za "Here"

četvrtak, 27. lipnja 2024.

Dirljiva priča o posebnom mjestu kroz godine u kina stiže ovog studenog

Foto: YouTube

Drama Here jučer je predstavljena prvim službenim trailerom i malo je koga ostavila ravnodušnim.

Originalni film, snimljen prema predlošku grafičkog romana Richarda McGuirea, spojio je redatelja, scenariste i glumce Forresta Gumpa u priču koja se proteže kroz milijune godina i mnogo obitelji na jednom vrlo posebnom mjestu. Priča putuje kroz generacije i u svojoj srži hvata ono najvažnije od ljudskih iskustava.

Režiju dakle potpisuje Robert Zemeckis koji je napisao scenarij s Ericom Rothom, a glavne zvijezde priče o ljubavi, gubitku, smijehu i životu koji se odvijaju baš ovdje (Here) su Tom Hanks i Robin Wright kao par koji upoznajemo kao tinejdžere i pratimo ih do njihovih 80-ih godina. U ostalim ulogama su Paul Bettany, Kelly Reilly, Michelle Dockery, Gwilym Lee, David Fynn i Ophelia Lovibond.

Posebnost filma, uz vizualne efekte i šminku pomlađivanja i postarivanja, jest i to što je kamera bila postavljena na istom mjestu svih 104 minute koje ćemo vidjeti u filmu. „Sve funkcionira samo zašto što su izvedbe tako dobre. I Tom i Robin razumjeli su zadatak, razumjeli su da se moraju vratiti i biti onakvi kakvi su bili prije 50 ili 40 godina, moramo donijeti tu energiju, to držanje, pa čak i glasove koji su bili viši“, opisao je Zemeckis svoj projekt.

Here u kinima očekujemo 15. studenog.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti